kuurka 08.08.07, 12:35 mam problem z platnoscia za bilet lotniczy wewnetrznymi liniami spicejet. ani visa ani mastercard nie sa przyjmowane... czy ktos cos wie na ten temat? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
surfside Re: spicejet online 09.08.07, 08:20 Wiekszosc linii indyjskich nei przyjmuje juz zagranicznych kart. Indian Airlines bierze tylko American Express. Lipa bo tez chcialem online kupic na linie Deccan. Odpowiedz Link
kuurka Re: spicejet online 09.08.07, 12:28 czyli zostaje tylko zakup na miejscu? ale wowczas ceny wyzsze... na miejscu tez nie pzryjmuja zagranicznych kart?! Odpowiedz Link
rabinson Re: spicejet online 10.08.07, 09:06 nie koniecznie na miejscu, ja kupiłem bilet będąc w Polsce na Kingfisher'a poprzez biuro podroży (indyjskie). Wysłałem do nich maila o jaki lot mi chodzi, oni zrobili rezerwację, podałem nr katy a oni wysłali mi mailem elektroniczny bilet. Cena biletu GOA - Bombaj 2100 rupii. pozdrawiam:) Odpowiedz Link
kamalasundari Re: spicejet online 10.08.07, 12:28 Na miejscu nie ma żadnego problemu z kupnem biletu i niekoniecznie są one droższe. Za bilet z Hyderabadu do Mumbaiu płaciłam 1650 rupii, bilet kupiony na dzień przed wylotem. Chyba, że jest to jakiś mało uczęszczany kierunek, jak Andamany, gdzie jest niewiele samolotów. Odpowiedz Link