04.01.03, 14:04
pogoda paskudna, a my jutro mamy grać pod JDK (niedziela ok.17-18,taras na
zewnątrz)...ehhhh, aż się nic nie chce...Pozdrawiam wszystkich forumowiczów i
życzę zdrowia, spełnienia marzeń i sukcesów w tym, Nowym Roku 2003...
afernik
Obserwuj wątek
    • Gość: SZAK Re: ale jajca IP: milea:* / 192.168.1.* 04.01.03, 23:44
      Cuś za cuś taka karma :))) znam to z opowiadań :))) POZDROWIONKA SZAK :)))
    • afernik Re: ale jajca 05.01.03, 00:58
      cóż okazało się, że jednak (chyba) gramy w środku, tak, że zapraszam wszystkich
      z mocnymi nerwami...ciężkostrawna afera po polsku :)
      pozdrowienia
      afernik
      • Gość: Muminek Re: ale jajca IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 05.01.03, 18:25
        Zdrówka w Nowym Roku życzę i mam nadzieję że swoją stronę uaktualnicie. Dalej
        miałbym prośbę o MP3. Poprzednie wszystkie mam. :))))
    • georghe Re: ale jajca 06.01.03, 07:45
      A ja na koncercie byłem, miód i wino piłem - Aferka jak zwykle... MNIAAAM !
      :))
      Byno, jak przedstawiałeś kapelę, a na końcu siebie - tak jakoś skromniutko: "ja
      jestem zbyszek, byniek, byno" to miałem ochotę krzyknąć: A JA JESTEM GEORGHE Z
      FOOOORUM :))
      • afernik do wszystkich zainteresowanych 11.01.03, 16:37
        cześć, dzięki georghe za miłe słowa, jak już nieraz wspominałem, mamy pewne
        problemy przejściowe w zespole (nowa sekcja, nieobecność wszystkich na
        próbach..itd), nie chciałbym wchodzić zbyt głęboko w temat...co się aktualnie
        dzieje z aferą...napewno, co można rzec, to to, że cały czas pracujemy nad
        nowymi piosenkami, myślimy również o promocji i koncertach na wiosnę i w lecie,
        oraz staramy się postawić jakiś cel (lub cele) do osiągnięcia w tym
        roku...wciąż brakuje nam kilku piosenek, a na płycie chcemy umieścić tylko
        własne produkcje, jeśli słuchaliście nas gdzieś ostatnio, to napewno
        zauważyliście, że nie staramy się naśladować bezwstydnie utworów innych
        wykonawców i próbujemy stworzyć coś "w klimacie", ale nasze. Nie jest
        łatwo...jest nas prawie 10-ciu, a szczerze powiedziawszy, to każdy ma inny gust
        i czasem ciężko się na coś zdecydować, ale powoli powoli brniemy do przodu.
        Własnych kawałeczków mamy na razie 8, 2 w trakcie, więc może już
        niedługo...milenik dzięki za wsparcie i jeśli będę miał coś nowego, to prześlę
        linka na twego maila, już nie będę podawał ich oficjalnie...strona będzie
        odnowiona :), ale kiedy?...hmmm...kiedy mnie opuści lenistwo :)...żartuję
        oczywiście...na razie za dużo bałaganu i trudno się mi zorientować co na niej
        umieścić, a co nie...dzięki domenie rj i panu Markowi dostaliśmy dużo miejsca
        na nowym serwerze, tak, że jeśli tylko coś się zmieni dam Wam znać...na razie
        pozdrawiam i życzę Wam wszystkiego najlepszego i spełnienia marzeń w tym nowo
        napoczętym roku :)
        afernik :)
        • georghe Re: do wszystkich zainteresowanych 12.01.03, 01:56
          afernik napisał:

> cześć, dzięki georghe za miłe słowa, jak już nieraz wspominałem, mamy pewne
          > problemy przejściowe w zespole (nowa sekcja, nieobecność wszystkich na
          > próbach..itd), nie chciałbym wchodzić zbyt głęboko w temat...co się aktualnie
          > dzieje z aferą...napewno, co można rzec, to to, że cały czas pracujemy nad
          > nowymi piosenkami, myślimy również o promocji i koncertach na wiosnę i w
          lecie,
          >
          > oraz staramy się postawić jakiś cel (lub cele) do osiągnięcia w tym
          > roku...wciąż brakuje nam kilku piosenek, a na płycie chcemy umieścić tylko
          > własne produkcje, jeśli słuchaliście nas gdzieś ostatnio, to napewno
          > zauważyliście, że nie staramy się naśladować bezwstydnie utworów innych
          > wykonawców i próbujemy stworzyć coś "w klimacie", ale nasze. Nie jest
          > łatwo...jest nas prawie 10-ciu, a szczerze powiedziawszy, to każdy ma inny
          gust
          >
          > i czasem ciężko się na coś zdecydować, ale powoli powoli brniemy do przodu.
          > Własnych kawałeczków mamy na razie 8, 2 w trakcie, więc może już
          > niedługo...milenik dzięki za wsparcie i jeśli będę miał coś nowego, to
          prześlę
          > linka na twego maila, już nie będę podawał ich oficjalnie...strona będzie
          > odnowiona :), ale kiedy?...hmmm...kiedy mnie opuści lenistwo :)...żartuję
          > oczywiście...na razie za dużo bałaganu i trudno się mi zorientować co na niej
          > umieścić, a co nie...dzięki domenie rj i panu Markowi dostaliśmy dużo miejsca
          > na nowym serwerze, tak, że jeśli tylko coś się zmieni dam Wam znać...na razie
          > pozdrawiam i życzę Wam wszystkiego najlepszego i spełnienia marzeń w tym nowo
          > napoczętym roku :)
          > afernik :)

A ja jestem za tym, żebyście mimo wszysto na płycie umieścili z jeden, dwa
          kawałki Blues Brothers. To chwyta ! Nas jaślan przekonywać nie musicie, ale "w
          Polsce" to się przyda.
          NIECH MOC BEDZIE Z WAMI !!
          :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka