Gość: Artur61 IP: *.gimsat.pl 22.02.03, 19:54 Dajmy może na chwilę spokój tym wszystkim tumanom, bo Adam jest WIELKI, oczywiście Małysz. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
georghe Re: Adam jest.... 22.02.03, 20:08 Jezuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu !!!! ADAM MAŁYSZ MISTRZEM ŚWIATA !!!!!!!!!!!!!!!! Wszyscy malkontenci i inne mutanty proszę natychmiast przeprosić trenera Tajnera i naszego kochanego ADASIA!!!! Kto nie wierzył - walić się w pierś!!!! DOBÓLOWO!!!!!!!!!!!! NATYCHMIAST !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IDĘ SIĘ UPIĆ..... :)))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kostucha adam to jest potega !!!! IP: squid:* / 192.168.6.* 22.02.03, 21:09 adam jest wielki mimo tak małego wzrostu POLSKA znowu na topie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jerry Re: Adam jest.... IP: *.58.47.251.Dial1.Chicago1.Level3.net 22.02.03, 21:51 Wiecie ,ze to byl naprawde wspanialy tydzien.....OLI,DUDEK,WIIIISLA a teraz Malysz...przyjdzie nam dlugo poczekac na nastepny taki tydzien , choc jest szansa ze nastepny bedzie rownie dobry ....czego sobie i WAM ZYCZE !!!!!! ps. w nadchodzacym tygodniu sa pierwsze urodziny mojego synka Adasia takze ja jestem pewien ze bedzie wspanialy!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: Adam jest.... 23.02.03, 01:20 Gość portalu: jerry napisał(a): > Wiecie ,ze to byl naprawde wspanialy tydzien.....OLI,DUDEK,WIIIISLA a teraz > Malysz...przyjdzie nam dlugo poczekac na nastepny taki tydzien , choc jest > > szansa ze nastepny bedzie rownie dobry ....czego sobie i WAM ZYCZE !!!!!! > > ps. w nadchodzacym tygodniu sa pierwsze urodziny mojego synka Adasia takze ja > jestem pewien ze bedzie wspanialy!!!!!! AMEN!!! Odpowiedz Link Zgłoś
handziaa Re: Adam jest.... 23.02.03, 05:05 Adam jest za chudy, za koscisty, za niski .I ma wasy. Poza tym jest niestaly w skakaniu. Kobietom sie nie podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur61 Re: Adam jest.... IP: *.gimsat.pl 23.02.03, 09:45 handziaa napisała: > Adam jest za chudy, za koscisty, za niski .I ma wasy. > Poza tym jest niestaly w skakaniu. > Kobietom sie nie podoba. I dobrze ma święty spokój i jego żona też. Odpowiedz Link Zgłoś
m.a.r.y.s.i.a Re: Adam jest.... 23.02.03, 19:01 Gość portalu: Artur61 napisał(a): > handziaa napisała: > > > Adam jest za chudy, za koscisty, za niski .I ma wasy. > > Poza tym jest niestaly w skakaniu. > > Kobietom sie nie podoba. > I dobrze ma święty spokój i jego żona też. Czyżbyś Ty Waszmość Arturze nie miał od kobiet spokoju (i Waszmości żona też) ?? No, no, no !!! Odpowiedz Link Zgłoś
milenik11 Re: Adam jest.... 23.02.03, 22:17 ...to co robi robi dobrze...a to jest sztuka...i jeszcze zarabia za to pieniadze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur61 Re: Adam jest.... IP: *.gimsat.pl 23.02.03, 23:56 m.a.r.y.s.i.a napisała: > Czyżbyś Ty Waszmość Arturze nie miał od kobiet spokoju (i Waszmości żona też) ? > ?> No, no, no !!! Tak dobrze to nie jest.Taki wniosek wynika z migawek programów telewizyjnych z "wyższych sfer",które czasami przemykają podczas zmian kanałów na "pilocie". Odpowiedz Link Zgłoś
m.a.r.y.s.i.a Re: Adam jest....do Artura 24.02.03, 16:47 Dobra, dobra. Już wiem. Pewnie oglądasz jakieś brazylijskie seriale . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur61 Re: Adam jest....do M.a.r.y.s.i IP: *.gimsat.pl 24.02.03, 19:38 W każdym twierdzeniu jest trochę prawdy.Owszem obejrzałem 2 lub 3 pierwsze odcinki "Isaury",co prawda pod przymusem ale obejrzałem - podczas pierwszej emisji w 1986r.Na szczęście potem zaczął się "Mundial"i problem się sam rozwiązał.Chociaż ktoś może powiedzieć ,że to też był serial latynoamerykański, bo mistrzostwa odbywały się w Meksyku Odpowiedz Link Zgłoś
m.a.r.y.s.i.a Re: Adam jest....do M.a.r.y.s.i 24.02.03, 21:45 Jakim przymusem ???? TY się nie daj do niczego przymuszać. Rób to co chcesz a nie to co Ci każą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur61 Re: Adam jest....do M.a.r.y.s.i IP: *.gimsat.pl 24.02.03, 22:59 Po pierwsze to było dawno,po drugie wezmę twoją radę pod uwagę, oczywiście w miarę możliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur61 Re: Adam jest.... IP: *.gimsat.pl 09.03.03, 11:19 Adam nadal w wielkiej formie,ale czy dzisjaj wygra ?. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur61 Re: Adam jest.... IP: *.gimsat.pl 09.03.03, 14:34 Chyba będzie nokaut. Odpowiedz Link Zgłoś
ann1 Re: Adam jest.... 09.03.03, 16:02 Gość portalu: Artur61 napisał(a): > Chyba będzie nokaut. no i właśnie go dekorują!!!!! Hurrrra!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
milenik11 Re: Adam jest.... 09.03.03, 18:55 ...Adam to po prostu zawodowiec...a wszyscy jeszcze traktuja Go jak maskotke...jestem ciekaw dlaczego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur61 Re: Adam jest.... IP: *.gimsat.pl 09.03.03, 19:24 Może ze względu na "znakomitą" reklamę czekolady "Goplana" ?. Odpowiedz Link Zgłoś