Dodaj do ulubionych

Kocham Jasełko

IP: *.pl / 192.168.1.* 02.04.03, 22:19
Nareszcie w DOMU
Obserwuj wątek
    • Gość: @ Re: Kocham Jasełko IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 05.04.03, 17:32
      Ja też kocham Jasełko .
      • romek_z_trzcinicy Re: Kocham Jasełko 05.04.03, 17:35
        Gość portalu: @ napisał(a):

> Ja też kocham Jasełko .

a ja mam jaslo gdzies bo kocham tylko trzcinice!he! he!
        do jasla tylko na jarmak w co drugi piatek jezdze !
        • Gość: @ Re: Kocham Jasełko IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 05.04.03, 17:40
          A co sprzedajesz na rynku ?
          • romek_z_trzcinicy Re: Kocham Jasełko 05.04.03, 17:43

> A co sprzedajesz na rynku ?

juz sie nie oplaca, kiedys to tak: stalem z lozkiem polowym i kasety pirackie
            sprzedawalem, ale teraz nendza. Ludzie nic nie kupujom, bo pieniendzy nie majom
            nawet na bulki i gaz.
            • Gość: @ Re: Kocham Jasełko IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 05.04.03, 17:44
              To po co jedziesz w co drugi piątek ?
              • romek_z_trzcinicy Re: Kocham Jasełko 05.04.03, 17:45

> To po co jedziesz w co drugi piątek ?

a tak: kupic cos nowego, no nie? popatrzyc, co sprzedajom. Jak zyja ludzie w
                miescie konkretnie.
                • Gość: @ Re: Kocham Jasełko IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 05.04.03, 17:47
                  I jak żyją ludzie w mieście, konkretnie ?
                  • romek_z_trzcinicy Re: Kocham Jasełko 05.04.03, 17:50

> I jak żyją ludzie w mieście, konkretnie ?

bieda az piszczy.zreszta ja to lubilem dawniej do jasla jezdzic, zawsze po
                    robocie szlem na piwulca do Parkowej.
                    • Gość: @ Re: Kocham Jasełko IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 05.04.03, 17:52
                      Toś gość jak Cię na Parkową stać. A lokal "Pod kulą" odwiedzałeś ?
                      • romek_z_trzcinicy Re: Kocham Jasełko 05.04.03, 17:55

> Toś gość jak Cię na Parkową stać. A lokal "Pod kulą" odwiedzałeś ?

mam w dupie takie dyrdymaly, od lipca nie interesujom mnie. Czasem po jarmaku
                        skocze se naprzeciwko targowiska do blazeja na pietro.Taka duza knajpa z
                        wysokim sufitem.
                        Jak byla wczesniej w poblizu "karczma u karola" to tam pilem ale wybuchla i
                        jusz jej niestety nie ma
                        • Gość: @ Re: Kocham Jasełko IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 05.04.03, 17:57
                          Toś ty chłop dorosły jak Karola pamiętasz. Dla mnie to "pod kulą" było
                          najlepiej. Towarzycho jak nigdzie. Byłeś ?
                          • romek_z_trzcinicy Re: Kocham Jasełko 05.04.03, 17:59

> Toś ty chłop dorosły jak Karola pamiętasz. Dla mnie to "pod kulą" było
                            > najlepiej. Towarzycho jak nigdzie. Byłeś ?

nie bylem bo od picia to jusz rapacholin musze zazywac bo mi watroba puchnie.
                            A ty chlop czy baba jestes? he?
                            • Gość: @ Re: Kocham Jasełko IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 05.04.03, 18:03
                              Ale gdzie kula była to chyba pamiętasz co ? Przy tym drzewie ,jak to ono się
                              nazywa ???

jestem @
                              • romek_z_trzcinicy Re: Kocham Jasełko 05.04.03, 18:05

> Ale gdzie kula była to chyba pamiętasz co ? Przy tym drzewie ,jak to ono się
                                > nazywa ???
                                >
                                > jestem @

z takimi bejokami co nawet nie powidzom jakom plciom sa nie bede dyskutowal o
                                piciu.Jak taki lalus jestes to se idz na ulice czackiego do Rzeznika.Tam takie
                                mlode szczyle pijom.
                                • Gość: @ Re: Kocham Jasełko IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 05.04.03, 18:08
                                  Ja nie o piciu tylko o drzewie. Sosna to czy świerk ?
                                  • romek_z_trzcinicy Re: Kocham Jasełko 05.04.03, 18:10

> Ja nie o piciu tylko o drzewie. Sosna to czy świerk ?

a kurwa ty myslisz ze nie mam nic lepszego do roboty jak na liscie patrzec? he?
                                    jak ide to pod nogi patrze.
                                    Ty duren jestes jak cie drzewa interesujom, nie gadam z toba, juz kwirycha byla
                                    lepsza. Wynocha!
                                    • Gość: @ Re: Kocham Jasełko IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 05.04.03, 18:12
                                      Mnie się zdaje, że to lipa.
                                      • romek_z_trzcinicy Re: Kocham Jasełko 05.04.03, 18:15

> Mnie się zdaje, że to lipa.

nie znasz sie. A na szydelku to se sam sweterek zrob: kup se welny w tym
                                        sklepie, jak sie na plac targowy idzie od strony Rynku. Po schodkach se zejdz i
                                        tam jest taki sklep dla takich lachmaniarzy jak ty.
                                        Slepy jestes to ci powiem, ze po lewej stronie jest tam pasmanteria z welnom.

• Gość: @ Re: Kocham Jasełko IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 05.04.03, 18:18
                                          A na Metzgera jaki pomnik stoi ??
                                          • romek_z_trzcinicy Re: Kocham Jasełko 05.04.03, 18:20

wal sie szerszeniu, na pierdoly mi impulsow szkoda.Idz se i zobacz chyba ze
                                            slepy jestes.
                                            A zona soltysa z trzcinicy jak sie nazywa? he? co baranie?
                                            • Gość: @ Re: Kocham Jasełko IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 05.04.03, 18:21
                                              Halina.
                                              • romek_z_trzcinicy Re: Kocham Jasełko 05.04.03, 18:22

> Halina.

sralina nie halina.Gowno wiesz.
                                                • Gość: @ Re: Kocham Jasełko IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 05.04.03, 18:26
                                                  Na Metzgera stoi pomnik Grunwaldzki, co nie ?
                                                  • romek_z_trzcinicy Re: Kocham Jasełko 05.04.03, 18:28

> Na Metzgera stoi pomnik Grunwaldzki, co nie ?

ty kurwa chory jestes? jak z jasla klikasz to se idz i sprawdz? co ty myslisz
                                                    ze mnie ryje na pomnikach interesujom? w zyciu z takim bejokiem jak ty nie
                                                    gadalem.
                                                    Spadex robie czemprendziej.Gut baj!
                                                  • Gość: @ Re: Kocham Jasełko IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 05.04.03, 18:32
                                                    Pomnika grunwaldzkiego nie znasz ? To gdzie na pierwszy seks chodziłeś ?
                                                  • Gość: @ Re: Kocham Jasełko IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 05.04.03, 18:44
                                                    Tej, a gdzie Ty do Błażeja na piwo chodzisz jak tam już parę lat rowery ?
                                                  • Gość: @ Re: Zadanie domowe dla Romka IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 05.04.03, 18:55
                                                    Gdzie stoi pomnik grunwaldzki ?
                                                    Jaki pomnik stoi na Metzgera ?
                                                    Jakie drzewo rośnie przy byłej restauracji "Pod kulą" ?
                                                    Czy "u Błażeja" są rowery , a może buty ?
                                                  • Gość: Ja Re: Zadanie domowe dla Romka IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 05.04.03, 20:19
                                                    To się nazywa wypunktować gościa ! Biedak coś łapie ale dawno go w Jasełku nie
                                                    było ha, ha ha..
                                                    :)
                                                  • Gość: @ Re: Zadanie domowe dla Romka IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 05.04.03, 20:21
                                                    Tylko, kurna nie podpowiadać !!!!Niech się chłopina pomęczy.
                      • Gość: SZAK Re: Kocham Jasełko IP: *.pl / 192.168.1.* 09.04.03, 20:44

> Toś gość jak Cię na Parkową stać. A lokal "Pod kulą" odwiedzałeś ?
                        PSTRYK TY ZNOWU SWOJE ??? :))))
    • romek_z_trzcinicy do @ i Ja 05.04.03, 20:53
      niedoczekanie wasze szmaciarze z jasla!
      jutro po sumie poprosze szwagra i podwiezie mnie do jasla i wydry jedne
      specjalnie se popatrze na te wasze zawszone pomniki i sprochniale pnie!
      a co?!!!!!
      i do kurny nendzy wam tu wszystko w poniedzialek rano opisze i wam galy ze
      wstydu parchate jasielkie wywloki wyjda na wierzch!
      a fuj! jakie te ludzie w jasle wredne i parszywe!
      o niczym nie kcom gadac tylko o tej pipidowie! wiesniaki obmierzle!
      • Gość: @ Re: do @ i Ja IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 05.04.03, 21:00
        Czekam pod grunwaldzkim (o której suma?). Pozdrówko.
        • romek_z_trzcinicy Re: do @ i Ja 05.04.03, 21:01

> Czekam pod grunwaldzkim (o której suma?). Pozdrówko.

suma kurna o jedenastej. Wal sie na ryjoka jak nie chcesz o niczym innym
          gadac.Ale ja wam udowodnie zgrzybiale wieloryby!
          • Gość: @ Re: do @ i Ja IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 05.04.03, 21:04
            Nie chcę za długo czekać ! O 11 a nie o 11.30 ?
            • romek_z_trzcinicy Re: do @ i Ja 05.04.03, 21:06

> Nie chcę za długo czekać ! O 11 a nie o 11.30 ?

wypchaj sie, ja do trzcinicy na sume nie chodze ino gdzie indziej.
              Proboszcza z Trzcinicy nie lubie i tyle.I gowno cie obchodzi do jakiego
              kosciola chodze chyba ze mnie chcesz poderwac ale najpierw mu powiedz czy babom
              jestes bo sie chlopami brzydze! a fuj! a fuj!
              • Gość: @ Re: do @ i Ja IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 05.04.03, 21:08
                Jestem @

Może chodzisz do Skołyszyna ?? Pieszo czy szwagier wozi ?
                • romek_z_trzcinicy Re: do @ i Ja 05.04.03, 21:12

> Jestem @
                  >
                  > Może chodzisz do Skołyszyna ?? Pieszo czy szwagier wozi ?

z @ nie gadam.a zreszta gowno cie to obchodzi jak ja do kosciola chodze to
                  sprawa mojego sjumienia, jarasz te prawde?
                  cos ci ta wczuwka nie wychodzi. Spadowa do wyra!
                  • Gość: @ Re: do @ i Ja IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 05.04.03, 21:14
                    Spoko, spoko. Ja tylko chcę wiedzieć gdzie dają sumę o jedenastej bo Trzcinicy
                    nie.
      • Gość: Ja Re: PAMIĘTACIE ? IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 05.04.03, 22:28
        Nawet mu to wyszło. Była taka piosenka Bajmu "Małpa i ja" moja dziewczyna
        kiedyś ją uwielbiała.
        • romek_z_trzcinicy Re: PAMIĘTACIE ? 05.04.03, 23:31
          Gość portalu: Ja napisał(a):

> Nawet mu to wyszło. Była taka piosenka Bajmu "Małpa i ja" moja dziewczyna
          > kiedyś ją uwielbiała.

spadaj w podskokach do zoo wywloko!

a mnie sie podoba piosenka Lady Pank "zawsze tam gdzie ty" bo ja wierze
          smiertelnie w milosc po sam grop!!
    • Gość: jerry Re: Kocham Jasełko IP: *.56.134.82.Dial1.Chicago1.Level3.net 05.04.03, 22:54
      ...bravo!..pierwszy raz od jakiegos czasu mialem okazje sie
      rozesmiac ....zawodnik wyliczony.....oby tak dalej.....
      pozdrawiam jerry
      • romek_z_trzcinicy Re: Kocham Jasełko 05.04.03, 23:29
        Gość portalu: jerry napisał(a):

> ...bravo!..pierwszy raz od jakiegos czasu mialem okazje sie
        > rozesmiac ....zawodnik wyliczony.....oby tak dalej.....
        > pozdrawiam jerry

spadaj niepismienny pletwonurku!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka