Gość: SZAK IP: *.pl / 192.168.1.* 02.04.03, 22:19 Nareszcie w DOMU Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: @ Re: Kocham Jasełko IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 05.04.03, 17:32 Ja też kocham Jasełko . Odpowiedz Link Zgłoś
romek_z_trzcinicy Re: Kocham Jasełko 05.04.03, 17:35 Gość portalu: @ napisał(a): > Ja też kocham Jasełko . a ja mam jaslo gdzies bo kocham tylko trzcinice!he! he! do jasla tylko na jarmak w co drugi piatek jezdze ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @ Re: Kocham Jasełko IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 05.04.03, 17:40 A co sprzedajesz na rynku ? Odpowiedz Link Zgłoś
romek_z_trzcinicy Re: Kocham Jasełko 05.04.03, 17:43 Gość portalu: @ napisał(a): > A co sprzedajesz na rynku ? juz sie nie oplaca, kiedys to tak: stalem z lozkiem polowym i kasety pirackie sprzedawalem, ale teraz nendza. Ludzie nic nie kupujom, bo pieniendzy nie majom nawet na bulki i gaz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @ Re: Kocham Jasełko IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 05.04.03, 17:44 To po co jedziesz w co drugi piątek ? Odpowiedz Link Zgłoś
romek_z_trzcinicy Re: Kocham Jasełko 05.04.03, 17:45 Gość portalu: @ napisał(a): > To po co jedziesz w co drugi piątek ? a tak: kupic cos nowego, no nie? popatrzyc, co sprzedajom. Jak zyja ludzie w miescie konkretnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @ Re: Kocham Jasełko IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 05.04.03, 17:47 I jak żyją ludzie w mieście, konkretnie ? Odpowiedz Link Zgłoś
romek_z_trzcinicy Re: Kocham Jasełko 05.04.03, 17:50 Gość portalu: @ napisał(a): > I jak żyją ludzie w mieście, konkretnie ? bieda az piszczy.zreszta ja to lubilem dawniej do jasla jezdzic, zawsze po robocie szlem na piwulca do Parkowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @ Re: Kocham Jasełko IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 05.04.03, 17:52 Toś gość jak Cię na Parkową stać. A lokal "Pod kulą" odwiedzałeś ? Odpowiedz Link Zgłoś
romek_z_trzcinicy Re: Kocham Jasełko 05.04.03, 17:55 Gość portalu: @ napisał(a): > Toś gość jak Cię na Parkową stać. A lokal "Pod kulą" odwiedzałeś ? mam w dupie takie dyrdymaly, od lipca nie interesujom mnie. Czasem po jarmaku skocze se naprzeciwko targowiska do blazeja na pietro.Taka duza knajpa z wysokim sufitem. Jak byla wczesniej w poblizu "karczma u karola" to tam pilem ale wybuchla i jusz jej niestety nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @ Re: Kocham Jasełko IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 05.04.03, 17:57 Toś ty chłop dorosły jak Karola pamiętasz. Dla mnie to "pod kulą" było najlepiej. Towarzycho jak nigdzie. Byłeś ? Odpowiedz Link Zgłoś
romek_z_trzcinicy Re: Kocham Jasełko 05.04.03, 17:59 Gość portalu: @ napisał(a): > Toś ty chłop dorosły jak Karola pamiętasz. Dla mnie to "pod kulą" było > najlepiej. Towarzycho jak nigdzie. Byłeś ? nie bylem bo od picia to jusz rapacholin musze zazywac bo mi watroba puchnie. A ty chlop czy baba jestes? he? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @ Re: Kocham Jasełko IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 05.04.03, 18:03 Ale gdzie kula była to chyba pamiętasz co ? Przy tym drzewie ,jak to ono się nazywa ??? jestem @ Odpowiedz Link Zgłoś
romek_z_trzcinicy Re: Kocham Jasełko 05.04.03, 18:05 Gość portalu: @ napisał(a): > Ale gdzie kula była to chyba pamiętasz co ? Przy tym drzewie ,jak to ono się > nazywa ??? > > jestem @ z takimi bejokami co nawet nie powidzom jakom plciom sa nie bede dyskutowal o piciu.Jak taki lalus jestes to se idz na ulice czackiego do Rzeznika.Tam takie mlode szczyle pijom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @ Re: Kocham Jasełko IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 05.04.03, 18:08 Ja nie o piciu tylko o drzewie. Sosna to czy świerk ? Odpowiedz Link Zgłoś
romek_z_trzcinicy Re: Kocham Jasełko 05.04.03, 18:10 Gość portalu: @ napisał(a): > Ja nie o piciu tylko o drzewie. Sosna to czy świerk ? a kurwa ty myslisz ze nie mam nic lepszego do roboty jak na liscie patrzec? he? jak ide to pod nogi patrze. Ty duren jestes jak cie drzewa interesujom, nie gadam z toba, juz kwirycha byla lepsza. Wynocha! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @ Re: Kocham Jasełko IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 05.04.03, 18:12 Mnie się zdaje, że to lipa. Odpowiedz Link Zgłoś
romek_z_trzcinicy Re: Kocham Jasełko 05.04.03, 18:15 Gość portalu: @ napisał(a): > Mnie się zdaje, że to lipa. nie znasz sie. A na szydelku to se sam sweterek zrob: kup se welny w tym sklepie, jak sie na plac targowy idzie od strony Rynku. Po schodkach se zejdz i tam jest taki sklep dla takich lachmaniarzy jak ty. Slepy jestes to ci powiem, ze po lewej stronie jest tam pasmanteria z welnom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @ Re: Kocham Jasełko IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 05.04.03, 18:18 A na Metzgera jaki pomnik stoi ?? Odpowiedz Link Zgłoś
romek_z_trzcinicy Re: Kocham Jasełko 05.04.03, 18:20 Gość portalu: @ napisał(a): wal sie szerszeniu, na pierdoly mi impulsow szkoda.Idz se i zobacz chyba ze slepy jestes. A zona soltysa z trzcinicy jak sie nazywa? he? co baranie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @ Re: Kocham Jasełko IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 05.04.03, 18:21 Halina. Odpowiedz Link Zgłoś
romek_z_trzcinicy Re: Kocham Jasełko 05.04.03, 18:22 Gość portalu: @ napisał(a): > Halina. sralina nie halina.Gowno wiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @ Re: Kocham Jasełko IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 05.04.03, 18:26 Na Metzgera stoi pomnik Grunwaldzki, co nie ? Odpowiedz Link Zgłoś
romek_z_trzcinicy Re: Kocham Jasełko 05.04.03, 18:28 Gość portalu: @ napisał(a): > Na Metzgera stoi pomnik Grunwaldzki, co nie ? ty kurwa chory jestes? jak z jasla klikasz to se idz i sprawdz? co ty myslisz ze mnie ryje na pomnikach interesujom? w zyciu z takim bejokiem jak ty nie gadalem. Spadex robie czemprendziej.Gut baj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @ Re: Kocham Jasełko IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 05.04.03, 18:32 Pomnika grunwaldzkiego nie znasz ? To gdzie na pierwszy seks chodziłeś ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @ Re: Kocham Jasełko IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 05.04.03, 18:44 Tej, a gdzie Ty do Błażeja na piwo chodzisz jak tam już parę lat rowery ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @ Re: Zadanie domowe dla Romka IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 05.04.03, 18:55 Gdzie stoi pomnik grunwaldzki ? Jaki pomnik stoi na Metzgera ? Jakie drzewo rośnie przy byłej restauracji "Pod kulą" ? Czy "u Błażeja" są rowery , a może buty ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Zadanie domowe dla Romka IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 05.04.03, 20:19 To się nazywa wypunktować gościa ! Biedak coś łapie ale dawno go w Jasełku nie było ha, ha ha.. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @ Re: Zadanie domowe dla Romka IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 05.04.03, 20:21 Tylko, kurna nie podpowiadać !!!!Niech się chłopina pomęczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SZAK Re: Kocham Jasełko IP: *.pl / 192.168.1.* 09.04.03, 20:44 Gość portalu: @ napisał(a): > Toś gość jak Cię na Parkową stać. A lokal "Pod kulą" odwiedzałeś ? PSTRYK TY ZNOWU SWOJE ??? :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
romek_z_trzcinicy do @ i Ja 05.04.03, 20:53 niedoczekanie wasze szmaciarze z jasla! jutro po sumie poprosze szwagra i podwiezie mnie do jasla i wydry jedne specjalnie se popatrze na te wasze zawszone pomniki i sprochniale pnie! a co?!!!!! i do kurny nendzy wam tu wszystko w poniedzialek rano opisze i wam galy ze wstydu parchate jasielkie wywloki wyjda na wierzch! a fuj! jakie te ludzie w jasle wredne i parszywe! o niczym nie kcom gadac tylko o tej pipidowie! wiesniaki obmierzle! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @ Re: do @ i Ja IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 05.04.03, 21:00 Czekam pod grunwaldzkim (o której suma?). Pozdrówko. Odpowiedz Link Zgłoś
romek_z_trzcinicy Re: do @ i Ja 05.04.03, 21:01 Gość portalu: @ napisał(a): > Czekam pod grunwaldzkim (o której suma?). Pozdrówko. suma kurna o jedenastej. Wal sie na ryjoka jak nie chcesz o niczym innym gadac.Ale ja wam udowodnie zgrzybiale wieloryby! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @ Re: do @ i Ja IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 05.04.03, 21:04 Nie chcę za długo czekać ! O 11 a nie o 11.30 ? Odpowiedz Link Zgłoś
romek_z_trzcinicy Re: do @ i Ja 05.04.03, 21:06 Gość portalu: @ napisał(a): > Nie chcę za długo czekać ! O 11 a nie o 11.30 ? wypchaj sie, ja do trzcinicy na sume nie chodze ino gdzie indziej. Proboszcza z Trzcinicy nie lubie i tyle.I gowno cie obchodzi do jakiego kosciola chodze chyba ze mnie chcesz poderwac ale najpierw mu powiedz czy babom jestes bo sie chlopami brzydze! a fuj! a fuj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @ Re: do @ i Ja IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 05.04.03, 21:08 Jestem @ Może chodzisz do Skołyszyna ?? Pieszo czy szwagier wozi ? Odpowiedz Link Zgłoś
romek_z_trzcinicy Re: do @ i Ja 05.04.03, 21:12 Gość portalu: @ napisał(a): > Jestem @ > > Może chodzisz do Skołyszyna ?? Pieszo czy szwagier wozi ? z @ nie gadam.a zreszta gowno cie to obchodzi jak ja do kosciola chodze to sprawa mojego sjumienia, jarasz te prawde? cos ci ta wczuwka nie wychodzi. Spadowa do wyra! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @ Re: do @ i Ja IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 05.04.03, 21:14 Spoko, spoko. Ja tylko chcę wiedzieć gdzie dają sumę o jedenastej bo Trzcinicy nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: PAMIĘTACIE ? IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 05.04.03, 22:28 Nawet mu to wyszło. Była taka piosenka Bajmu "Małpa i ja" moja dziewczyna kiedyś ją uwielbiała. Odpowiedz Link Zgłoś
romek_z_trzcinicy Re: PAMIĘTACIE ? 05.04.03, 23:31 Gość portalu: Ja napisał(a): > Nawet mu to wyszło. Była taka piosenka Bajmu "Małpa i ja" moja dziewczyna > kiedyś ją uwielbiała. spadaj w podskokach do zoo wywloko! a mnie sie podoba piosenka Lady Pank "zawsze tam gdzie ty" bo ja wierze smiertelnie w milosc po sam grop!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jerry Re: Kocham Jasełko IP: *.56.134.82.Dial1.Chicago1.Level3.net 05.04.03, 22:54 ...bravo!..pierwszy raz od jakiegos czasu mialem okazje sie rozesmiac ....zawodnik wyliczony.....oby tak dalej..... pozdrawiam jerry Odpowiedz Link Zgłoś
romek_z_trzcinicy Re: Kocham Jasełko 05.04.03, 23:29 Gość portalu: jerry napisał(a): > ...bravo!..pierwszy raz od jakiegos czasu mialem okazje sie > rozesmiac ....zawodnik wyliczony.....oby tak dalej..... > pozdrawiam jerry spadaj niepismienny pletwonurku! Odpowiedz Link Zgłoś