joasia8 08.01.05, 09:08 czy ktoś z Was zaadoptowal już jakieś dziecko ja wlasnie to zrobila,ale szczerze powiedziawszy dopiero kilka dni temu jak to wlasciwie dalej się toczy? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ania05 Re: Adopcje serca 08.01.05, 15:59 my zrobiliśmy to już prawie 5 lat temu. W tym roku nasza "rwandyjska córka" wyszła za mąż i adopcja ustała. Co chciałabyś wiedzieć? Postaramy się odpowiedzieć na twoje pytania. Odpowiedz Link
joasia8 Re: Adopcje serca 08.01.05, 20:10 nasza dziewczynka ma dopiero 3 latka chcialabym wiedzic,czy mogę czasem wyslac wiecej nie te 15 usd,czy moge przeslać jej slodycze,ubrania,zabawki,no cokolwiek mam nawet przez kogo podac do tej Rwandy siostry w zakonie są jakies takie tajemnicze,malomowne,nie wiem czy nas testują czy jak? to dziecko jest sierotą ,chowa je babcia,stac nas na pomoc,to chcemy to zrobic wysylac jej listy,zdjęcia? podpowiedz proszę Odpowiedz Link
camel_3d Re: Adopcje serca 09.01.05, 16:38 no pewnei siostry zakonne tez na tym troche zarabiaja... Odpowiedz Link
ania05 Re: Adopcje serca 09.01.05, 18:45 Nie można podejrzewać wszystkich o nieuczciwość. Moja współpraca z Panią Słodzinką( organizatorką Adopcji Serca z Warszawy)układała się bardzo dobrze. Miałam pełne informacje o dziecku, jego potrzebach i warunkach życia oraz dokładne sprawozdanie z wydanych pieniędzy. Dostawałam zdjęcia dziecka i kilka razy do roku listy. My pisaliśmy częściej, wysyłaliśmy zdjęcia i drobiazgi mieszczące się w kopercie. To była naprawdę piękna akcja i jestem szczęśliwa, że mogłam wziąć w niej udział. Mam nadzieję, że ty też będziesz zadowolona. Rzadko zaglądam na to forum, więc zapraszam na dłuższe pogaduchy na moje GG:3124111. Pozdrawiam serdecznie. Anna Odpowiedz Link
a_dybala Re: Adopcje serca 22.07.05, 23:07 Czy możecie podać mi namiar jakąś wiarygodną fundację zajmującą się adopcją na odległość? Z góry serdecznie dziękuję Odpowiedz Link
kate_16 Re: Adopcje serca 23.07.05, 14:31 ja chciałabym "zaadoptować"dziecko. znalazłam organizację - "WATOTO" - czy możecie mi coś o niej poweidzieć? jest ona wiarygodna? Odpowiedz Link