j241 13.01.05, 09:10 dwadziescia lat tu mieszkalem nim wyemigrowalem.Przekleta dziura,taka ja tylko znalem.Teraz po latach sentyment czuje do niej wielki;stad jestem,tu moje miejsca,milosci,wspomnienia.Ale mojego zdania nie zmienilem. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paula245 Re: Przeklete miasto 13.01.05, 11:07 Teraz po latach sentyment czuje do niej wielki;stad jestem,tu > moje miejsca,milosci,wspomnienia.Ale mojego zdania nie > zmienilem. Mimo Twojego zdania może lepiej nie trzeba było tytułować w ten sposób swojego wątku? Może my też nie zawsze kochamy tego miasta,ale skoro już przyszło nam tu żyć staramy się widzieć jakieś pozytywne strony... Odpowiedz Link
magdarka Re: Przeklete miasto 13.01.05, 21:28 nie uwazam ze przeklete jest takie jak wiele innych miasteczek w Polsce mozna przywyknąć i czerpac to co najlepsze pa Odpowiedz Link
maw51 Re: Przeklete miasto 13.01.05, 22:28 Co to wogóle ma być?? Trzeba było nie uciekać tylko pracować dla tego miasta i pomóc mu być mniejszą dziurą. Odpowiedz Link
gslawik Re: Przeklete miasto 13.01.05, 23:43 Warszawa jest większą dziurą ;) Nie martw się, Dębica jest piękna, Mielec też, a są w naszym pieknym kraju jeszcze trudniejsze do życia dziury. Pozdrawiam Odpowiedz Link