nowekm 13.09.10, 22:00 Witajcie, możecie mi podać adres forum os. |Tęcza. To, które gdzieś znalazłem było już nieaktywne. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
calippo Re: forum osiedla Tęcza 15.09.10, 08:52 Niestety nie ma juz aktywnego forum. Odpowiedz Link Zgłoś
kmsanczia Re: forum osiedla Tęcza 15.09.10, 09:44 free4web.pl/3/1,53607,82956,Threads.html Odpowiedz Link Zgłoś
wolo_p Re: forum osiedla Tęcza 16.09.10, 13:33 Tęczowe forum założył i opiekował się nim kolega Rafał. Był też współzałożycielem gazetki osiedlowej, którą ja później wydawałem. Sprawy zawodowe zmusiły Go do rezygnacji z moderowania forum. Wysłał maile do wszystkich forumowiczów, ale niestety chyba nikt nie chciał tego przejąć. Szkoda, forum i "Tęczowy Kurier" były naprawdę fajne. Odpowiedz Link Zgłoś
nowekm Re: forum osiedla Tęcza 16.09.10, 21:15 Rzeczywiście szkoda. Osiedle Tęcza to całkiem niemała społeczność. Tematów dużo. Na podanym forum widać, że dyskusja rzeczowo dotyczyła spraw ważnych. Może uda się to wskrzesić wolo_p? Odpowiedz Link Zgłoś