roberto19633 09.03.11, 07:18 Zastanawia mnie jak rozwiązać problem budowy sauny? Z jakiego drewna? grubość izolacji? jaki piec? /prócz elektrycznego/? Jak to się mówi zrób to sam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
roberto16933 Re: Kilka rad nii-deo. 09.03.11, 09:22 roberto19633 napisał: > Zastanawia mnie jak rozwiązać problem budowy sauny? > Z jakiego drewna? grubość izolacji? jaki piec? /prócz elektrycznego/? > > Jak to się mówi zrób to sam. Wtrącę się, jeśli można. Tutaj masz link do strony: ZRÓB TO SAM. Co prawda koncentrują się na elektrycznym piecu, ale ostatni wątek dość obszernie temat podejmuje. Kilka ciekawych rad: BUDUJEMY SAUNĘ. Gorąco pozdrawiam, roberto Odpowiedz Link Zgłoś
nii-dea Sauna? 09.03.11, 14:00 Roberto, chętnie bym pomogła, ale jestem laikiem, zarówno w temacie budowania domów drewnianych, jak i saun fińskich, parowych, solnych oraz tych na podczerwień. Kiedyś w imieniu kogoś zamieszczałam ogłoszenie, ale to nie moja działka:-) Dodatkowo powiem, że nie lubię sauny, nie życzę sobie jej również tego lata i... to chyba wszystko na zadany temat:-) Ale jeśli lubisz, jak najbardziej, buduj i korzystaj:-P Na zdrowie! Odpowiedz Link Zgłoś
roberto19633 Re: Sauna? 09.03.11, 14:22 nii-dea napisała: > Roberto, chętnie bym pomogła, ale jestem laikiem, zarówno w temacie budowania d > omów drewnianych, jak i saun fińskich, parowych, solnych oraz tych na podczerwi > eń. Kiedyś w imieniu kogoś zamieszczałam ogłoszenie, ale to nie moja działka:- > ) Dodatkowo powiem, że nie lubię sauny, nie życzę sobie jej również tego lata i > ... to chyba wszystko na zadany temat:-) > Ale jeśli lubisz, jak najbardziej, buduj i korzysta j:-P Na zdrowie! No to przepraszam, zwiódł mnie kiedyś post stefana. Nie mam nic przeciw budowom z drewna. Myślałem że siedzisz w temacie. Bym kupił taką chatkę odpowiednio docieplił i miałbym tzw gotowca. A tak pomyślę nad hammam-em, będzie weselej niz w saunie. Odpowiedz Link Zgłoś