witkowski_r
14.03.11, 12:00
Witajcie,
jestem zainteresowany kupnem bliźniaka w okolicy ul Kościelna droga / Chopina.
Oczywiście wielokrotnie byłem w okolicy, bardzo mi się podoba. Mam jednak kilka pytań do Was jako mieszkańców tej okolicy. Opinie są często sprzeczne.
Czy prawdą jest, że jak tylko odrobinę popada deszcz to już woda w ogródkach stoi tydzień? - Ja nic takiego nie zaobserwowałem, stan wód gruntowych jest wysoki, ale chyba nie aż do tego stopnia??
Czy prawdą jest, że budynku budowane w tej okolicy bezustannie osiadają i co roku są nowe pęknięcia na murach?? Sam nic takiego nie zaobserwowałem, więc traktuję jako plotkę.
Czy prawdą jest, że komary od wiosny do jesieni nie dają żyć?? Tego to już w ogóle nie zaobserwowałem.
Jak wygląda sprawa stacji uzdatniania wody? Z jakimi kosztami to jest związane w tej okolicy. Są jakieś informacje o arsenie w glebie po starym zakładzie, który spłonął i słabej jakości wodami oraz glebą??
Czy macie informacje kiedy pojawią się utwardzone drogi w tej okolicy?? Czyli głównie Kościelna Droga oraz oświetlenie tych ulic.
Czy Wasze mieszkania zyskały na wartości czy nieruchomości w tej okolicy nie mogą liczyć na skok wartości??
Po wprowadzeniu si ę coś Was rozczarowało??
Pozdrawiam