Dodaj do ulubionych

nowy/stary dyrektor

15.06.11, 11:59
No i mamy nowego/starego dyrektora ICDS :)
Sposób na zatrudnienie w gminie: powołać na kilka miesięcy jako pełniącego obowiązki (bez konkursu), po cichu urządzić konkurs i ... pełniący obowiązki staje się dyrektorem.

W taki sposób burmistrz i vice "przywracają normalność".

A za chwilę dyrektor zorganizuje nam imprezę MMA. Igrzyska trwają... Ciekawe co z szarżą, bo wróble ćwierkają, ze też w tym roku zrobią.
Obserwuj wątek
    • esscort Re: nowy/stary dyrektor 15.06.11, 12:23
      Jeśli znajdą sponsorów, to pewnie, że niech szarżę robią
      • hornet-lom Re: nowy/stary dyrektor 15.06.11, 16:56
        Esscorcie wyjaśnij mi proszę, o co chodzi neptunowi vel selekcjonerowi z tym dyrektorem ICDS ? Już mnie totalnie zakręcił. Jakaś urzędnicza nowomowa- to kto nim jest?
        • esscort Re: nowy/stary dyrektor 15.06.11, 18:02
          Nie wiem. Wygląda na to, że pełniący obowiązki dyrektora ICDS został dyrektorem ICDS. W sumie to nie jest wielka sensacja. Gorzej by było, gdyby po dyrektora ICDS został np. dyrektorem biblioteki.
          • roberto19633 Re: nowy/stary dyrektor 15.06.11, 19:30
            Przepraszam że wejdę w zdanie ,ale neptun zapowiadał że dyrektorem będzie Wice
            Rusiecki. Zdaje się że wszyscy wiedzą z ,,pierwszej ręki,, , ale jak przyjdzie co do czego to strzelają informacjami jak kulą w płot.
            Dobrze że jest parę normalnych osób na forum, proponuje neptunie byś zaczął popijać melatoninę a z serwowaniem niesprawdzonych plot wstrzymaj się do publikacji na BiP.

1- kretynizm to wiadomość o referendum.
            2- wiadomość to że Rusiecki zostanie dyrem ICDS.

Opanuj swe emocje , bo one tobą miotają niczym parasol babeczką na pigalle.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka