Dodaj do ulubionych

latarnik wyborczy

04.10.11, 13:14
latarnik.nq.pl/
Jak sugerujecie? Chwalimy się wynikami? :-)
Obserwuj wątek
    • kmsanczia Re: latarnik wyborczy 04.10.11, 13:28
      No, Palikot mi wyszedł. Na 2 SLD, na 3 PO. ;)
      Ale co gorsze, na PIS 39%. Chociaż na ostatnim miejscu, ale i tak porażający wynik. :P
      • mazowianka Re: latarnik wyborczy 04.10.11, 13:35
        Mnie też wyszedł Palikot, 2 PO, na 3 SLD.
        Na PiS 21% czyli o 21 za dużo!
        • dorota.alex Re: latarnik wyborczy 04.10.11, 13:44
          1. Palikot, 2. SLD, 3. PO

PIS - 32% :-(
          • dr_sztrosmajer1 Re: latarnik wyborczy 04.10.11, 22:00
            1.Palikot, 2. PO, 3. SLD
            PiS - 25% auuuua
            • drabbu Re: latarnik wyborczy 04.10.11, 22:07
              dr_sztrosmajer1 napisał:

> 1.Palikot, 2. PO, 3. SLD
              > PiS - 25% auuuua

1, 2, 3 - tak jak u Ciebie, ale PiS - tylko 16%. Czyli mam lepszy wynik :)
              • kmsanczia Re: latarnik wyborczy 04.10.11, 22:19
                Wychodzi na to, że pytania układał Palikot, a PIS ściemniał przy odpowiedziach. :cool:
                • drabbu Re: latarnik wyborczy 04.10.11, 22:35
                  kmsanczia napisała:

> Wychodzi na to, że pytania układał Palikot, a PIS ściemniał przy odpowiedziach.

A to jest baaardzo prawdopodobne :)
    • kocham-kocham Re: latarnik wyborczy 04.10.11, 13:42
      eeeeeeee tam. nie ma PJN, PPP, Nowej Prawicy i Jurka.
      mnie wyszło, że jestem tak samo odległa od Palikota, Pisu i Platformy - po 40%. PSL i SLD nie przekroczyły 20%.
    • esscort Re: latarnik wyborczy 04.10.11, 13:43
      Pewnie niezależnie, co się zaznaczy, wyskakuje Palikot :)
      Swoja drogą świetną kampanię mu pozostałe partie zaczęły robić. Gdzie człowiek spojrzy, tam Palikot. Boje się, że wieczorem go przyłapię w wannie z moja zoną
      • kocham-kocham Re: latarnik wyborczy 04.10.11, 13:52
        ja bym na twoim miejscu nie czekała do wieczora
        on jest bardzo ruchliwy
        przed chwilą był w mojej lodówce
      • mazowianka Re: latarnik wyborczy 04.10.11, 13:56
        esscort napisał:

Boje się,że wieczorem go przyłapię w wannie z moją żoną

No nie mów, zamknij łazienkę na klucz, klucz utop, żonę przykuj kajdankami do siebie i idż do łóżka:) aby do wyborów.
        • neptun6666 Re: latarnik wyborczy 04.10.11, 15:05
          mazowianka napisała:

> esscort napisał:
          >
          > Boje się,że wieczorem go przyłapię w wannie z moją żoną
          >
          > No nie mów, zamknij łazienkę na klucz, klucz utop, żonę przykuj kajdankami do s
          > iebie i idż do łóżka:) aby do wyborów.
          >>>>>>>>>>> Raczej daj jej wolną rękę . Żony są jak bumerang, szybko wracają.
          A Palikot wejdzie i tak do sejmu. Aczkolwiek , możliwe jest że to wunderwaffe Platformy. Ot taki trick wyborczy, by mieć później z kim rządzić.
          • esscort Re: latarnik wyborczy 04.10.11, 15:52
            Jeśli wunderwaffe, to faktycznie daaaaleko posunięty kamuflaż. To co on powypisywał w swojej książce zdecydowanie wykracza poza lekkie przytyki byłych kolegów. Nie wiem, czy po czymś takim ktoś będzie chciał z nim rozmawiać, bo przecież zawsze zachodzi obawa, że przy najbliższej okazji, gdy akurat stwierdzi, że już mu się nie podoba, nie opisze jakichś prywatnych rozmów w książce. To nie są zachowania fair. Tak się nie robi.
            • neptun6666 Re: latarnik wyborczy 04.10.11, 21:23
              esscort napisał:

> Jeśli wunderwaffe, to faktycznie daaaaleko posunięty kamuflaż. To co on powypis
              > ywał w swojej książce zdecydowanie wykracza poza lekkie przytyki byłych kolegów
              > . Nie wiem, czy po czymś takim ktoś będzie chciał z nim rozmawiać, bo przecież
              > zawsze zachodzi obawa, że przy najbliższej okazji, gdy akurat stwierdzi, że już
              > mu się nie podoba, nie opisze jakichś prywatnych rozmów w książce. To nie są z
              > achowania fair. Tak się nie robi.
              >>>>>>>>Nie wiem, cały czas pamiętam co w poprzednich wyborach zrobiła platforma rękoma Miodowicza z SLD. Rozwaliła post lewicę na drobne kawałki. Wystarczyła do tego /bodajże/ Stawicka. Niestety wszystkiego można spodziewać się PO spin doktorach Platformy.
              Faktem jest że PiS to już totalna katastrofa. Nie chcę wybierać między złym i jeszcze gorszym.
    • przyjaciel_siara Tia... ;) 04.10.11, 16:23
      Na w pół Peowiec, na w pół Palikot. Ściema!

No to w ramach rewanżu: sprawdź czy figurujesz w bazie :)

Wasz Przyjaciel Siara
      • esscort Re: Tia... ;) 04.10.11, 18:11
        Wiedziałem że mnie namierzyli :)
        • stefanprawo Stefanprawo głosuje 04.10.11, 19:19
          nie lubię PiS i Kaczyńskiego, za Ruchem Palikota nie przepadam i nie popieram, nie popieram także SLD..., nie lubię Rydzyka. Na PO głosuję ponieważ wybieram "mniejsze zło" i będę głosować dopóki Kaczyński będzie miał szansę dojść do władzy a tak naprawdę mam liberalne poglądy z nutą delikatną konserwatyzmu ale nie pozbawionego realnego patrzenia w przyszłość...czyli nie zaściankowego
          • neptun6666 Re: Stefanprawo głosuje 04.10.11, 21:26
            stefanprawo napisał:

> nie lubię PiS i Kaczyńskiego, za Ruchem Palikota nie przepadam i nie popieram,
            > nie popieram także SLD..., nie lubię Rydzyka. Na PO głosuję ponieważ wybieram
            > "mniejsze zło" i będę głosować dopóki Kaczyński będzie miał szansę dojść do wła
            > dzy a tak naprawdę mam liberalne poglądy z nutą delikatną konserwatyzmu ale nie
            > pozbawionego realnego patrzenia w przyszłość...czyli nie zaściankowego
            ..................Czyli głosując na mniejsze zło, stoisz pod przysłowiowym murem.Kto do tego doprowadził. PIS i PO dla których obecna ordynacja wyborcza jest de best, i nikt nie chce jej zmienić
    • uprl Re: latarnik wyborczy 05.10.11, 11:05
      Tendencyjnie i wybiórczo ustawiony teścik przez Wyborczą, która spłyciła kwestie gospodarcze. Coś jej nie wyszło, bo popiera PO a w teście wygrywa Palikot

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka