Dodaj do ulubionych

drogi drabbu

20.12.11, 22:55
Chciałem byś zrozumiał.
Nie jesteście, ani twoi koledzy, ani ty / skoro przyznajesz się do ich zachowań/
- elitą Łomianek
-ani też poprawnie wychowanymi ludźmi.
Chcesz by traktować cię z szacunkiem ,jak również twoich kolegów.
Zapoznaj się z postem swego guru neptuna 666.
Mam pytanie :czy użyte w w odpowiedzi słowo ,,gó...,, to epitet?
czy też swojska nazwa ekskrementu. A może potoczna nazwa guana.
A może nazwa perfum używanych przez gościa z trzema szóstkami.A może on ma tak w domu?
Gdybym to ja napisał że ,, gó... rozumiesz,, powiedziałbyś że jestem zwyrodnialcem
i chamem. To jak mam nazwać twego kolegę od serca neptuna666?
Przemilczę ten fakt, oceń to sam obiektywnie.. Ty natomiast nie piej na całe forum że jesteście kulturalną elita Łomianek, bo nie jesteście./przeczytaj sobie wątek ,,burmistrz pozwie radnych,, i post neptuna666 godz 21,31/
Jak widać słoma z butów , wychowanie również. Miałem go za osobę w miarę rozsądną , ale to zwykły prostak, wprost spod budki z piwem/jak trafnie nakreślił portret postaci bardzo dawno temu stefan, pisząc o pijaczkach stojących na rogu pod sklepem/
Wesołych świąt, potraficie przekonywać siłą argumentów. Aż uszy więdną.
Obserwuj wątek
    • drabbu Re: drogi drabbu 20.12.11, 23:29

Re: Gmina wspiera UTW w Łomiankach
      neptun6666 21.06.11, 17:11 Odpowiedz

Gó...no przez ciebie przemawia. Pewnie gdyby rządził dawny układ i twoi kolesie - byś był szczęśliwy.
      Więc złap wiatr w żagle i kieruj się do najbliższego Toi Toi-a.

Re: Gmina wspiera UTW w Łomiankach
      roberto19633 21.06.11, 17:03 Odpowiedz

,,Brzydko ,,- pisze się anusie przez ,, rz,, . Bez jajeczny naśladowco. Jeżeli masz coś napisać - to użyj głowy , nie tego co poniżej pępka .

No więc, traktuję cię z całym szacunkiem.
      • neptun6666 Re: drogi drabbu 21.12.11, 07:38
        Cóż , jesteś jak widać małym hipokrytą.
        Rzeczywiście najwięcej kultury i charyzmy ma wśród takiego stada Wiesław.

• 2hestia Re: drogi drabbu 21.12.11, 08:15
          Co wolno wojewodzie to nie tobie kasztelanie. Pozwolenie na inwektywy w stosunku do innych na tym forum ma tylko neptun6666
          • neptun6666 Re: drogi drabbu 21.12.11, 13:09
            2hestia napisała:

> Co wolno wojewodzie to nie tobie kasztelanie. Pozwolenie na inwektywy w stosunk
            > u do innych na tym forum ma tylko neptun6666

Eduardo przestań. Są święta i nikt inwektyw nie chce słuchać. Tym bardziej nie podpuszczaj. Szybko zmieniasz zdanie i front. Na europosła nie wzlecisz.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka