Dodaj do ulubionych

Sprzedaż miejscówek na sesję

23.01.12, 10:07
UWAGA, UWAGA!

Ostatnie, niedrogie bilety wejściowe (miejscówki) na Sesję 30-go (godz. 15:00) do nabycia w Urzędzie oraz na portalu tanie-bilety.com.pl. Wszystkie miejsca w pierwszym, drugim, trzecim oraz czwartym rzędzie po prawej stronie (bliżej stołu burmistrzowskiego) zarezerwowane zostały dla zaproszonych gości przez wice PR.

Pozostałe miejsca od piątego rzędu wzwyż - w cenie "co łaska" (puszka u skarbonki ER).

Zapraszam serdecznie.
Wasz Przyjaciel Siara
Obserwuj wątek
    • obserwatorka1947 Re: Sprzedaż miejscówek na sesję 23.01.12, 10:34
      Ważna sesja. Może być tłok.Jak nie kupię biletu to też pójdę i zajmę miejsce nawet stojące,ale po prawej stronie,żeby mieć dobrą widoczność.
      Do zobaczenia na sesji.
      • neptum2 Re: Sprzedaż miejscówek na sesję 23.01.12, 11:39
        Człowieku co ty wymyslasz i za głupoty wypisujesz ?????. pupilku byłej władzy cufnie z daleka .Przyjacielu S.
        • tfoje_lom Re: Sprzedaż miejscówek na sesję 23.01.12, 11:43
          Może tytułem oszczędności (jak zawsze) wynajmą stadion narodowy. Wtedy wszyscy mieszkańcy Łomianek zmieszczą się na sesji 30.01
        • przyjaciel_siara Re: Sprzedaż miejscówek na sesję 23.01.12, 12:20
          neptum2 napisał:

pupilku byłej władzy cufnie z daleka.

"Pupilku byłej władzy"? Wierzę, że jestem pupilkiem obecnej władzy.
          I mam nadzieję, że ty pupilkiem niczyim nie jesteś, bo o ile, ja mogę sobie na to pozwolić, bo nie jestem od nikogo uzależniony. O tyle ty, nie, skoro masz się zajmować NIEZALEŻNĄ gazetą :)

Kiedy pierwszy numer?

Twój Przyjaciel Siara
          • neptum2 Re: Sprzedaż miejscówek na sesję 23.01.12, 12:39
            Ja zapewniam ciebie ,że nie jestem pupilkiem obecnej władzy ani byłej ,staram sie współpracować ze wszystkimi środowiskami politycznymi i całkiem niezle na tym wychodzę .
            • przyjaciel_siara Re: Sprzedaż miejscówek na sesję 23.01.12, 12:58
              neptum2 napisał:

Ja zapewniam ciebie ,że nie jestem pupilkiem obecnej władzy ani byłej ,staram sie współpracować ze wszystkimi środowiskami politycznymi i całkiem niezle na tym wychodzę .

To wspaniale, choć trudno mi w to uwierzyć, po twoim tekście z "pupilkiem poprzedniej władzy". Ale będziemy mogli się zapewne przekonać o twojej niezależności już niebawem. Byłoby naprawdę miło. Serio - bez ironii.

Kiedy pierwszy numer?

Twój Przyjaciel Siara
              • achaja.beauty Re: Sprzedaż miejscówek na sesję 23.01.12, 13:28
                Sądząc po jego wcześniejszych postach dot. gazety, to pryszczaty nastolatek, który jeszcze długo poczeka na swój pierwszy numer:).
    • fargo_2 Re: Sprzedaż miejscówek na sesję 23.01.12, 12:20
      Jak zwykle przyjdzie armia moherów... A poza tym poraz kolejny na stronie urzędu w kalendarium nie ma nic na temat sesji 30.01, świta oczywiście boi się, że przyjdzie zbyt dużo mieszkańców... A szkoda, przynajmniej na biletach do cyrku można zaoszczędzić...
      • neptun666 Re: Sprzedaż miejscówek na sesję 23.01.12, 13:48
        Wiesz co z moherami może być kłopot, Dąbrowski nie uzgodnił z nimi godziny więc o 15.00
        tradycyjnie spotykają się pod kapliczką Warszawska/Fabryczna gdzie zgodnie z decyzją
        Świętego Tomasza co oddał Łomianki ( już się zgubiłem komu ) modlą się w intencji przetrwania, ostatnio nawet w kościele modlono się za finanse publiczne gminy i jego włodarzy.
        Mohery więc odpadają, zostają kierownicy i pracownicy urzędu,zakony,strażacy będą obowiązkowo( ciekawe czy z sikawkami? była przewodnicząca, licznie reprezentowane rodziny.
        Jak kogoś pominąłem proszę dopisać.
        Aha bilet nabyłem niestety w ostatnim rzędzie, ale dobre i to.Obecnie tylko została galeria to tam gdzie w czasie debaty przez wyborami stali i krzyczeli ludzie z Radziejowic dziękując Dąbrowskiemu za zniszczenie zakładu.
        • przyjaciel_siara Re: Sprzedaż miejscówek na sesję 23.01.12, 13:56
          Chcesz powiedzieć, że odbyła się msza w intencji budżetu?
          Chyba żartujesz :(

Twój Przyjaciel Siara
        • neptun6666 Re: Sprzedaż miejscówek na sesję 666 23.01.12, 14:26
          Siara cóś ci się pomerdało . Z tego co pamiętam był tylko jeden krzykacz od wieśka na galerii. Z Radziejowic nie było nikogo ,choć sala była pełna.

A Strażacy i nie tylko przyjdzie z sikawkami. Pewnie ty też zabierzesz swoją/liderin/.
    • achaja.beauty Re: Sprzedaż miejscówek na sesję 23.01.12, 16:45
      Uwaga, odstąpię za rozsądną cenę 3 wejściówki z miejscówkami w piątym rzędzie.
      • jwc3 Re: Sprzedaż miejscówek na sesję 23.01.12, 18:28
        Z tego co czytam zainteresowanie poniedziałkową sesją jest ogromne. Władza lokalna może więc podreperowac łatwo budżet Gminy przenosząc obrady na basen albo do hali sportowej. Obie widownie mogą pomieścic znacznie więcej publiczności niż aula. Przewiduję, że w trakcie sesji może dojśc do prób samobójczych i walki wręcz. Z tych powodów basen byłby lepszy i byłoby niezwykle ciekawie. Ze względów finansowych zdecydowanie lepszym rozwiązaniem będzie jednak hala sportowa. Tam odbywały się przecież gale boksu zawodowego. Koniecznie muszę zdobyc bilet !!! Po ile chodzą bilety u koników?
        POzdrowienia.
        • stefanprawo Re: Sprzedaż miejscówek na sesję 23.01.12, 18:55
          Dołożę swoje 3 grosze: Może tak skoro ta sesja będzie się cieszyć zainteresowaniem wprowadzić bilety:
          normalne i ulgowe oraz specjalne opłaty od radnych i Burmistrza...heheehehe?
          • neptun666 Re: Sprzedaż miejscówek na sesję 23.01.12, 19:16
            stefan spóżniłeś się biletów już nie ma.
            jwc3 masz rację lepszy jest basen w razie awantury radny Krystecki niepokornych będzie wrzucał do basenu aby ochłodzili głowy ale koniecznie musi być w slipkach i czepku na głowie w ręku bosak, ponieważ już nie ma wejściówek proponuję wystawić na zewnątrz telebimy.
            Najlepiej w kilku miejscach najbardziej uczęszczanych np. Warszawska/Fabryczna,bazarek,
            Marcpol, koniecznie koło Biedronki na Dąbrowie, Koniecznie Sadowa i Kiełpin aby wice burmistrz
            mógł zobaczyć i Szopena osiedle drugiego wice.
            • neptun666 Re: Sprzedaż miejscówek na sesję 24.01.12, 15:19
              Miejscówek brak od wczoraj, ale dziś sekretariat burmistrza dzwoni do ludzi i zaprasza na sesję
              pytanie gdzie ich posadzi?????
              Jeszcze tylko nie zostały zaproszone przedszkola ( ale tylko dlatego że są ferie )
              w poniedziałek stawią się osobiście ( Łomianki,Dąbrowa, i Dziekanów)
              Stowarzyszenia zaproszono dziś.
              • oobserwatorka1 Re: Sprzedaż miejscówek na sesję 24.01.12, 19:53
                A co wicek trzęsie porami, i tak nic mu to pomorze. Staje się obiektem śmiechu. Przecież ci wszyscy, których na siłę ściąga nie są i nie będą za nim , wiedzą, że wicek będzie jeszcze no może trzy lata a później przyjdą inni. Super, że widać jak bardzo boi się radnych. Radni tak trzymać mieszkańcy są z wami.
                • lomianki2011 Re: Sprzedaż miejscówek na sesję 24.01.12, 20:42
                  Oj widzę, ze bezradni już boją się podsumowania swojej bezradności przez społeczeństwo na radzie, a będzie się działo!
                  • obserwatorka1947 Re: Sprzedaż miejscówek na sesję 24.01.12, 21:25
                    lomianki2011 napisał:
                    > Oj widzę, ze bezradni już boją się podsumowania swojej bezradności przez społec
                    > zeństwo na radzie, a będzie się działo!

Lomianki2011,bać to powinien się kto inny.Ty wszystko wiesz jak,gdzie ,kiedy ,jakie nagrody itd. to napisz , co się będzie działo.
                    • lock-padlock Re: Sprzedaż miejscówek na sesję 24.01.12, 23:44
                      Nie wiesz co się będzie działo? Zbyt długo się przyglądasz temu cyrkowi, żeby nie wiedzieć. Będą kolejne steki bzdur kłamstw i pomówień w stronę Peło i całej reszty, która się z burmistrzuniami nie zgadza. Stek mega bzdur ubrany w pseudouczony ton przez Piotrusia w brudnych butach. Wywody spod prostaty w wykonaniu najbardziej doświadczonego samorządowca z prawniczym zacięciem, czwartego burmistrza Tadeusza. Drewniak pewnie nawet nie kwiknie, bo po co? Jemu się pod dupką pali jakie oszczędności w domowym budżecie powinien założyć po obniżeniu wynagrodzenia. Reszta go nie interesuje. Wawerek wygłosi wywód, równie niezrozumiały jak jego obecność w radzie. A dalej nasuwanka w Łomiankowskim stylu. I tak do północy.
                      • obserwatorka1947 Re: Sprzedaż miejscówek na sesję 25.01.12, 12:10
                        lock-padlock -dziękuję .
                        Czwarty burmistrz Tadeusz pewnie nie może spać tylko układa wspólnie z p.Piotrem społecznym plan działania na sesję.Nie pomoże już zwoływanie ludzi ,zapraszanie, nakazywanie bycia na sesji.
                        Panie V-ce społeczny niech pan zrezygnuje i zacznie robić to, co pan umie.W gminie to co się dzieje,dzieje się przez pana i pana zespół.
                        Przeczytałam wypowiedz p.V-ce pt:
                        Radni PO i ŁNŁ chcą zlikwidować samorządowy biuletyn informacyjny "Gazeta Łomiankowska".
                        Pan V-ce swoją nieudolność w sprawowaniu władzy chciałby zrzucić na innych i cały czas konfliktuje ,,dolewa benzyny do ognia".
                        Nie tędy droga.Trzeba nauczyć się pracy i współpracy z ludźmi i potrafić ich słuchać, umieć rozwiązywać problemy , a nie ciągle je stwarzać.
                        • neptun6666 Re: Sprzedaż miejscówek na sesję 25.01.12, 12:55
                          obserwatorka1947 napisała:

> lock-padlock -dziękuję .
                          > Czwarty burmistrz Tadeusz pewnie nie może spać tylko układa wspólnie z p.Piotr
                          > em społecznym plan działania na sesję.Nie pomoże już zwoływanie ludzi ,zaprasza
                          > nie, nakazywanie bycia na sesji.
                          > Panie V-ce społeczny niech pan zrezygnuje i zacznie robić to, co pan umie.W gm
                          > inie to co się dzieje,dzieje się przez pana i pana zespół.
                          > Przeczytałam wypowiedz p.V-ce pt:
                          > Radni PO i ŁNŁ chcą zlikwidować samorządowy biuletyn informacyjny "Gazeta Ło
                          > miankowska".

> Pan V-ce swoją nieudolność w sprawowaniu władzy chciałby zrzucić na innych i ca
                          > ły czas konfliktuje ,,dolewa benzyny do ognia".
                          > Nie tędy droga.Trzeba nauczyć się pracy i współpracy z ludźmi i potrafić ich s
                          > łuchać, umieć rozwiązywać problemy , a nie ciągle je stwarzać.

W skrócie:
                          MACIE PO WSZE CZASY SŁUCHAĆ OBSERWATORKI 1947 i jej konsultanta Vice, lock-padlock - wprost z bajkowych błot..
                          Pamiętajcie, paragraf 22 . 1) oni zawsze mają rację,
                          2) jeżeli macie jakieś wątpliwości , patrz do punktu 1).
                      • neptun6666 Re: Sprzedaż miejscówek na sesję 25.01.12, 12:51
                        lock podlok , weż się za osiedle Bajkowe. Na razie wspaniale idzie ci wykrzykiwanie haseł i innych bzdur. A tam ulice takie że można zapaść się w błocku po pachy.FAKTEM jest że wiszość z nich jest własnością prywatną.
                        Gdzie ty się chłopaku zrealizujesz? ,skoro nawet tam pozostają ci tylko chęci ,brak czynów.
                        Samą kaszaneczką ludzi nie udobruchasz.
                        • drabbu Re: Sprzedaż miejscówek na sesję 25.01.12, 13:13
                          neptun6666 napisał: > Samą kaszaneczką ludzi nie udobruchasz.

Ale na pewno łatwiej kaszaneczką niż samymi artykułami w Gazłomie, a teraz jeszcze i Gazłomu ma pono nie być :(

• obserwatorka1947 Re: Sprzedaż miejscówek na sesję 25.01.12, 13:19
                          neptun6666 napisał:

> lock podlok , weż się za osiedle Bajkowe. Na razie wspaniale idzie
                          > ci wykrzykiwanie haseł i innych bzdur. A tam ulice takie że można
                          > zapaść się w błocku po pachy.FAKTEM jest że wiszość z nich jest wł
                          > asnością prywatną.
                          > Gdzie ty się chłopaku zrealizujesz? ,skoro nawet tam pozostają ci t
                          > ylko chęci ,brak czynów.
                          > Samą kaszaneczką ludzi nie udobruchasz.

Neptun6666 - prawda kole w oczy.Wykrzykiwanie ,chaos i kłótnie wprowadził Twój pupil V-ce społeczny,ale on nie ma już żadnego poparcia i nawet Ty już nie pomożesz.
                          Wiesz neptun6666,jak są chęci to czyny łatwiej się realizuje.
                          Nie wiem kim jest lock podlok, ale Ciebie znam.
                          • neptun6666 Re: Sprzedaż miejscówek na sesję 25.01.12, 14:39
                            obserwatorka1947 napisała:

>
                            > Neptun6666 - prawda kole w oczy.Wykrzykiwanie ,chaos i kłótnie wprowadził Twój
                            > pupil V-ce społeczny,ale on nie ma już żadnego poparcia i nawet Ty już nie pom
                            > ożesz.
                            > Wiesz neptun6666,jak są chęci to czyny łatwiej się realizuje.
                            > Nie wiem kim jest lock podlok, ale Ciebie znam.

No i co z tego że mnie znasz, masz ochotę....? to wpadnij na herbatkę.. Skoro tak to pewnie wiesz że ani twoim kolegom ani obecnej władzy nie ,,wazelinowałem,, . Tym bardzioej powinnaś wiedzieć Madziu
                            ,owszem lubie Cię ale nie toleruję twojego ,,rozrabiactwa,, .
                            Wiedz jeszcze jedno, Piotrek nie jest moim pupilem , tylko Burmistrz, szkoda że tego nie zauwazyłaś.
                            Zdejmij już to pszczele przebranie z kampanii wyborczej- nikogo już tym nie sprowadzisz na manowce.
                            Jeszcze chwila i emerytura.
                        • lock-padlock Re: Sprzedaż miejscówek na sesję 25.01.12, 16:20
                          Odpierwiastkuj się proszę ode mnie. Znam, lubię i cenię Marcina z bajkowych błot, ale nim nie jestem. A na marginesie dodam, że ktoś taki jak ty, do pięt mu nie dorasta.
                          • neptun6666 Re: Sprzedaż miejscówek na sesję 25.01.12, 16:32
                            lock-padlock napisał:

> Odpierwiastkuj się proszę ode mnie. Znam, lubię i cenię Marcina z bajkowych bło
                            > t, ale nim nie jestem. A na marginesie dodam, że ktoś taki jak ty, do pięt mu
                            > nie dorasta.

Fuj, z tymi pietami to żeś pojechał. Znam te teksty , i twoje zasłony dymne.
                            Umyj lepiej piety z błota, skoro chcesz je odsłonić.
                            Zapomniałem-zaceruj też sobie dziury/w skarpetach/ , nim zdejmiesz walonki.

Ja tam się z nim nie ścigam jeżeli chodzi o wpływ na historię, ale niebawem czeka go miła niespodzianka. Kto pod kim dołki kopie , ten sam w nie wpada- więc -bęc.
                            Wodzireju zmień nick.

• lomianki2011 Re: Sprzedaż miejscówek na sesję 26.01.12, 17:46
                              A co bezradny wodzirej zagłosuje tym razem za zburzeniem własnego osiedla, bo tak mu nakazuje partyjna egzekutywa?
                              • obserwatorka1947 Re: Sprzedaż miejscówek na sesję 26.01.12, 18:48
                                lomianki2011 napisał:
                                > A co bezradny wodzirej zagłosuje tym razem za zburzeniem własnego osiedla, bo t
                                > ak mu nakazuje partyjna egzekutywa?

Ja myślę, że zwany przez was" bezradny wodzirej" ma możliwość zagłosowania wg swojego uznania,czego zapewne wy nie macie i dlatego są tu takie złośliwe wpisy.
                                Mieszkam w Dziekanowie i znam p.Marcina.Jest to radny i sołtys,który ma rozeznanie potrzeb w sołectwie,a także w gminie i nie da się nim manipulować.
                                • lomianki2011 Re: Sprzedaż miejscówek na sesję 26.01.12, 22:32
                                  O proszę jak obserwatorka wytypowała bezradnego. Znowu zagłosuje przeciwko swoim wyborcom jak przy wodociągu? Egekutywa PEŁO nakazuje i wodzirej tak głosuje:-)
                                  • lock-padlock Re: Sprzedaż miejscówek na sesję 27.01.12, 00:10
                                    Łolaboga świntego amen!
                                    • neptun6666 Re: Sprzedaż miejscówek na sesję 27.01.12, 08:36
                                      lock-padlock napisał:

> Łolaboga świntego amen!

Mówisz partia/PO/ myślisz- wodzirej. Myślisz - wodzirej, mówisz partia.
                                      Co by nie powiedzieć dyscyplina partyjna jest priorytetem, mieszkańcy są daaaaaaaaaaleko w tle.
                                      I po co robić politykę wielkoformatową na krańcu świata gdzie można ugrząźć w błocku , a każda kałuża to to bariera nie do pokonania.
                                      Aby do wiosny.
                                      • oobserwatorka1 Re: Sprzedaż miejscówek na sesję 27.01.12, 12:39
                                        Tak Neptunku mieszkańcy są daaaaaaaaaaaaaaaleko w tle ale dla Rusieckiego, to on ma w głębokim poważaniu i mieszkańców i Łomianki. Jest nie udolny i bezradny, a przy tym bardzo zakompleksiony , chroniczny zanik u niego inteligencji, wiedzy (bardzo pożądana w pracy), dbałości o wygląd i to wszystko powoduje frustrację i wylewanie złości na człowieka powszechnie szanowanego. Pan Marcin w tak krótkim czasie bycia radnym więcej zrobił dobrego dla mieszkańców i Łomianek niż Rusiecki.
                                        • neptun6666 Re: Sprzedaż miejscówek na sesję 27.01.12, 13:06
                                          oobserwatorka1 napisała:

> Tak Neptunku mieszkańcy są daaaaaaaaaaaaaaaleko w tle ale dla Rusieckiego, to o
                                          > n ma w głębokim poważaniu i mieszkańców i Łomianki. Jest nie udolny i bezradny
                                          > , a przy tym bardzo zakompleksiony , chroniczny zanik u niego inteligencji, wi
                                          > edzy (bardzo pożądana w pracy), dbałości o wygląd i to wszystko powoduje frustr
                                          > ację i wylewanie złości na człowieka powszechnie szanowanego. Pan Marcin w tak
                                          > krótkim czasie bycia radnym więcej zrobił dobrego dla mieszkańców i Łomianek ni
                                          > ż Rusiecki.

Poproszę o wykaz spraw załatwionych dla mieszkańców. Rzeczowo.
                                          Głosowanie za usunięciem z zadań wodociągu zaliczasz do klęski czy może na poczet chwały.
                                          Według mnie obaj są siebie warci. Oboma kręcą baby. Z tym że tym pierwszym SMW
                                          co może doprowadzić do wieeelkiej katastrofy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka