Dodaj do ulubionych

Cyrk objazdowy w Łomiankach

13.04.12, 14:24
Wczoraj widziałem straż miejską rozwieszającą klepsydry ( tak się kojarzy ) zaproszenie na spotkanie z burmistrzem Dąbrowskim.Jeszcze nie tak dawno Piotr Rusiecki oraz radny Krystecki grzmieli że straż miejska jest do innych celów, czyżby zmienili punkt widzenia??Jest to kolejne osiedle które odwiedzi trupa cyrkowa pod dowództwem burmistrza Dąbrowskiego z jego świtą vice Piotrem Rusieckim,vice Bogdanem Kłodkiewiczem, sekretarz Beata Duch-Kosiorek + przystawki.
Jestem bardzo ciekawy co ma do przekazania mieszkańcom z tego osiedla w związku z tym że to właśnie osiedle jest mi bardzo bliskie sercu więc wybieram się na ten spektakl i obiecuje całej trupie że nie będzie łatwo.
Jeszcze jedna bardzo ważna sprawa zadzwoniłem do Przewodniczącej Osiedla czy coś wie na ten temat, stwierdziła że owszem dowiedziała się czytając ogłoszenie na słupie!!!!!
Pozostawię to bez komentarza.
Obserwuj wątek
    • tede-4 Re: Cyrk objazdowy w Łomiankach 13.04.12, 14:31
      A gdzie teraz nasze gwiazdy mają występ?
      • dr_sztrosmajer1 Re: Cyrk objazdowy w Łomiankach 13.04.12, 17:42
        Będą błaznować w Łomiankach Starych
        • mazowianka Re: Cyrk objazdowy w Łomiankach 13.04.12, 17:58
          Mylna informacja spotkanie będzie dla Osiedla Trylogia i Powstańców te osiedla nie należą do Łomianek Starych, kiedyś przed podziałem tak było.Tam nie ma zarządu osiedla.

• catalabamaa Re: Cyrk objazdowy w Łomiankach 14.04.12, 11:41
      Tak wczoraj ogłoszenia pozrywane już zostały niektóre, ale dwa dni temu przejeżdżając ulicą zwróciłam uwagę na "nekrolog" właśnie bo od razu przyszło mi na myśl jak z dala taki kawałek karteczki zauważyłam, tylko kolor zielony mnie troszkę zaintrygował...
    • ojciechrzestny Re: Cyrk objazdowy w Łomiankach 14.04.12, 23:58
      Neptun nie rozumiem Ciebie!

Dąbek obiecywał spotkania z mieszkańcami i konsultacje społeczne w każdej sprawie?!
      Obiecywał w kampanii!!!
      Wiem, wiem, że łgał i łże dalej, a to co robi to szopka!!!

Gdzie to spotkanie?!

Proponuje, żeby ludzie z Prochowni, przed którymi spieprzył na ostatniej sesji Rady Miejskiej, przybyli na to spotkanie!!!
      Proponuję, aby przychodzili na każde spotkanie organizowane przez Dąbka!!!
      Przecież są mieszkańcami Łomianek!!!
      Może uda im się zadać pytania Dąbkowi?!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka