Dodaj do ulubionych

nowy Marcpol

21.06.12, 20:05
To chyba jakiś żart. w Nowym centrum handlowym w Kiełpinie ma być następny Marcpol?? Ja chcę normalny sklep a nie kolejnego spożywczego brudasa, z przeterminowanymi towarami, tragiczną obsługą i cenami z kosmosu!!! Nie mam ochoty jeździć przez pół warszawy żeby zrobić zakupy spożywcze. Dlaczego, w Łomiankach nie ma normalnego sklepu?
Obserwuj wątek
    • esscort Re: nowy Marcpol 21.06.12, 20:09
      To zaapeluj do sklepu, który byś chciał widzieć, żeby wynajął lokal w łomiankach i po sprawie :)
      • kandydatka23 Re: nowy Marcpol 27.06.12, 10:27
        jedyne czyste i ładne sklepy to Piotr i Paweł ,ale niestety drogie /na pewno droższe od
        Markpolu /reszta to brudasy i nic sie na to nie poradzi.
        A tam napewno bedzie Markpol a w centrum Łomianek Biedronka -chemiczna.
    • magdak75 Re: nowy Marcpol 22.06.12, 14:20
      a ja słyszałam że tam ma być LIDL
    • oj_tam_oj_tam Re: nowy Marcpol 27.06.12, 06:28
      Na bank będzie Marcpol. Już bannery wiszą na płotach. W takim razie, czy ten obecny również będzie funkcjonował?
      • miu4 Re: nowy Marcpol 27.06.12, 09:53
        Chodziły słuchy, że w obecnym ma być Biedronka, ale jakoś trudno mi w to wierzyć. A i słyszałam, że MarcPol ma wydzierżawione na ładnych parę lat. A Lidl nie miał być gdzieś na terenie tych nieszczęsnych zakładów drzewnych?

Do założyciela/ki wątku, w MarcPolu jest brudno? Odwiedź Carefour to szybko zmienisz zdanie :)
        A jaki sklep Twoim zdaniem byłby dobry?
        • l-dam Re: nowy Marcpol 27.06.12, 10:56
          Może znowu wyda sie niektórym politycznie, ale dlaczego mieszkańcy nie dowiadują się o tym zanim decyzje zapadna? A nawet po zapadnięciu nie sa informowani choćby przez Gazłom. Nie ma takich informacji takze na tablicach ogloszeniowych ani na stronie gminy.
          W nedlugim czasie bedzie likwidowany Carfour (na jego miescu blok mieszlany). I mieszkańcy Lomianek centralnych będą mogli wybierac miedzy dwoma Biedronkami. Fajnie?
          • nasze.lomianki Re: nowy Marcpol 27.06.12, 17:17
            l-dam napisał(a):

> Może znowu wyda sie niektórym politycznie, ale dlaczego mieszkańcy nie dowiaduj
            > ą się o tym zanim decyzje zapadna? A nawet po zapadnięciu nie sa informowani ch
            > oćby przez Gazłom. Nie ma takich informacji takze na tablicach ogloszeniowych a
            > ni na stronie gminy.
            > W nedlugim czasie bedzie likwidowany Carfour (na jego miescu blok mieszlany). I
            > mieszkańcy Lomianek centralnych będą mogli wybierac miedzy dwoma Biedronkami.
            > Fajnie?

Wielca szanowna p.MW/i-dam/ owszem powinni informować o tym Radni oraz Sołtysi na tablicach ogłoszeniowych.
            No ale szanowni Państwo są zajęci politykowaniem nie pracą z Mieszkańcem.
            • boziewicz Re: nowy Marcpol 28.06.12, 09:13
              Następnym będzie Auchan. Wygniecie ten wszystki badziew, który trwa z wysokimi cenami, brudem i obsługą jaka jest. Wielki supermarket nie jest oczywiście rozwiązaniem idealnym, ale twarde prawa konkurencji zadziałają.

Czy ktoś wie, komu "zawdzięczamy" zniszczenie rowów odwadniających przy Starym Torze w Sadowej?
              • kasia.buczkie Re: nowy Marcpol 28.06.12, 13:51
                Czy nie dziwne, że do niedawna żyliśmy z jedym Markpolem i jednym Globi ? Jak to możliwe ? za chwile jeden market bedzie przypadać na 3 mieszkańców :).
    • krzysiom1 Re: nowy Marcpol 28.06.12, 16:59
      tytonieja napisał(a):

> To chyba jakiś żart. w Nowym centrum handlowym w Kiełpinie ma być następny Marc
      > pol?? Ja chcę normalny sklep a nie kolejnego spożywczego brudasa,
      ???? bez przesady.
      > z przeterminowanymi towarami,
      ???? nigdy nie wpadłem tam na przeterminowane produkty
      >tragiczną obsługą
      ???? Pewnie "jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie"- uważam, że obsługa jest całkiem miła
      >i cenami z kosmosu!!!
      -tu masz sporo racji
      > Nie mam ochoty jeździć przez pół warszawy żeby zrobić zakupy spożywcze. Dlaczego, w Łomiankach nie ma> normalnego sklepu?
      Jaki wg. Ciebie sklep jest "normalny"
      • l-dam Re: Łomianki czy Janki? 28.06.12, 21:53
        Nowy MarcPol to 1.488m, a centum na Prochowni po dawnych ZD to 13.500m.
        Wesprzyjcie mieszkańców Prochowni w walce z deweloperem Ghelamco.
        Bo inaczej będą tutaj drugie Janki.
        • krzysiom1 Re: Łomianki czy Janki? 28.06.12, 22:09
          l-dam napisał(a):

> Nowy MarcPol to 1.488m, a centum na Prochowni po dawnych ZD to 13.500
          >
          m.
          > Wesprzyjcie mieszkańców Prochowni w walce z deweloperem Ghelamco.
          > Bo inaczej będą tutaj drugie Janki.
          Nie będą. Nawet po zabudowaniu Prochowni.
          Teren po ZD wydaje się być najbardziej oczywistym dla takiej inwestycji w Łomiankach.
          • l-dam Re: Łomianki czy Janki? 28.06.12, 23:03
            Burmistrz Kłódkiewicz powiedział, że za kilka lat łomianki będą miały 60 tys. mieszkańców. To więcej niż niejedne Janki. Nakupował ziemi i teraz chce tam budować.
            A Prochownia wcale nie jest najlepszym miejscem na sklepy. Bumerang już wykończyliście. teraz pora na następne sklepy.'Ghelamco zbuduje, sprzeda a Was zostawi z kłopotami. (dojazdy, wody deszczowe zalewające ulice, itp). To nie Auchan, który buduje dla siebie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka