Dodaj do ulubionych

Poczta zdrowia

01.02.13, 21:49
Wszystkim którzy interesują się zdrowym trybem życia, wolą się odżywiać niż pożerać, interesują się procesami zachodzącymi w ludzkim organizmie polecam prenumeratę bezpłatnego newslettera : www.pocztazdrowia.pl/
Co tydzień, dwa otrzymacie bardzo ciekawy artykuł, opracowany na podstawie badań naukowych, dotyczący powyższych tematów. Polecam.

Do Krzysioma i Lomka: to nie jest kolejna z moich firm, nie mam z tego żadnych dochodów ani w żaden sposób nie jestem związany ani z właścicielami strony, ani z newsletterem ani z żadną organizacją mającą wkład w tworzenie i istnienie tego serwisu.
Obserwuj wątek
    • nasze.lomianki Re: Poczta zdrowia 01.02.13, 22:09
      tgserwis napisał:

> Wszystkim którzy interesują się zdrowym trybem życia, wolą się odżywiać niż pożerać, interesują się procesami zachodzącymi w ludzkim organizmie polecam prenumeratę bezpłatnego newslettera : www.pocztazdrowia.pl/
      > Co tydzień, dwa otrzymacie bardzo ciekawy artykuł, opracowany na podstawie bada
      > ń naukowych, dotyczący powyższych tematów. Polecam.
      >
      > Do Krzysioma i Lomka: to nie jest kolejna z moich firm, nie mam z tego żadnych
      > dochodów ani w żaden sposób nie jestem związany ani z właścicielami strony, ani
      > z newsletterem ani z żadną organizacją mającą wkład w tworzenie i istnienie te
      > go serwisu.

Rany tg , nie uprzedzaj się do nikogo.
      Tylko dlatego że czasem da ci dla zasady kopa w tyłek.
      Być może rola powinna się odwrócić?
      • tgserwis Re: Poczta zdrowia 01.02.13, 22:20
        nasze.lomianki napisał(a):

>
        > Rany tg , nie uprzedzaj się do nikogo.
        > Tylko dlatego że czasem da ci dla zasady kopa w tyłek.
        > Być może rola powinna się odwrócić?

Odwrócić? To znaczy że miałbym przykopać np. Lomkowi ? Po co? Mnie to nie rajcuje.
        Owszem, czasami komuś przywalę, ale najczęściej w odwecie za jego zachowania i bardziej jako odruch obronny niż chęć ataku. Najczęściej, nie znaczy zawsze. Jakieś 95%.
    • roma-555 Re: Poczta zdrowia 02.02.13, 17:42
      A gdzie można zobaczyć dotychczasowe artykuły?
      • tgserwis Re: Poczta zdrowia 02.02.13, 18:50
        roma-555 napisał(a):

> A gdzie można zobaczyć dotychczasowe artykuły?

Hmmm, nie wiem. Na stronie nie znalazłem, tylko komentarze. Jeśli chcesz to mogę Ci przesłać ostatni, nt. soi oraz "Śmierć zaczyna się w okrężnicy" , bo jeszcze mam je w kompie.
        • roma-555 Re: Poczta zdrowia 02.02.13, 19:36
          Dzięki, może lepiej nie. Przestraszyłam się juz tytułu.
          Dziwny serwis internetowy, który tylko newslettery oferuje i niczego nie publikuje.
    • facet987 Re: Poczta zdrowia 09.02.13, 18:40
      www.tinyurl.pl?MZ0QDPNN
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka