Dodaj do ulubionych

Radny Krystecki

25.03.13, 19:26
proszę obejrzeć film na info.lomianki - kiedyś pan Radny Krystecki robił zdjęcia dziuro w ulicach dziś robi zdjęcia radnym którzy te dziury zgłaszają na sesjach. Panie Radny do roboty - obok Pana znaki się poprzewracały i jak Pan zrobi zdjęcie to proszę je podpisać "Łomianki Dąbrowskiego - miasto upadłe"
Obserwuj wątek
    • prochownia2 Re: Radny Krystecki 25.03.13, 19:39
      I co znowu poprzecinacie mu opony i będziecie próbowali bić jak to w waszym zwyczaju?
      • z.lomianek Re: Radny Krystecki 25.03.13, 19:42
        Nie oceniaj mnie swoją miarą.
      • be-cacy Re: Radny Krystecki 25.03.13, 19:54
        prochownia2 napisał(a):

> I co znowu poprzecinacie mu opony i będziecie próbowali bić jak to w waszym zwy
        > czaju?

Radny jeździ po dziurach i zniszczył opony.Zapewne sprawdzał,co który radny robi, żeby sfotografować i pokazać zaprzyjaźnionemu zastępcy społecznemu.
        Prochownia ,a kto kogo próbował bić? Nie pisałaś tu o tym zdarzeniu.Różne opisy tu tworzysz a tak ciekawy wątek o biciu pominęłaś.Opanuj się istoto,bo te twoje wpisy,to w każdym wątku to samo.
        • prochownia2 Re: Radny Krystecki 25.03.13, 19:57
          Takowe metody w nadroższym pod względem diet bezradnaickich grajdole panują
          • stefanprawo Re: Radny Krystecki 25.03.13, 20:05
            A ja tak z ciekawości - jakie wykształcenie ma Pan Krystecki? Tak z czystej ciekawości pytam, bo według mnie radni powinni (choć niestety nie ma takiego wymogu prawnego) legitymować się odpowiednim wykształceniem,które pozwoli im obiektywnie i szybko oceniać sytuację składać i formułować pisma zapytnia. więc uważam,że wykształcenie wyższe gwarantuje jednak jakieś oczytanie, ogładę związaną z wiedzą nabytą w toku wieloletnich studiów. Ja osobiście chciałbym żeby moją osobę reprezentował ktoś z wyższym wykształceniem? a wy co o tym sądzicie...
            Jednocześnie zaznaczam,że nie jestem ani przeciwnikiem ani orędownikiem Radnego Krysteckiego. Jednakże wyższe wykształcenie pozwala chociażby formułować łatwiej zdania złożone oraz daje jakąś ogładę w mojej ocenie...po coś to wyższe wykształcenie jest wszak....
            • 90procent Re: Radny Krystecki 25.03.13, 21:16
              stefanprawo napisał:

> A ja tak z ciekawości - jakie wykształcenie ma Pan Krystecki? Tak z czystej ci
              > ekawości pytam, bo według mnie radni powinni (choć niestety nie ma takiego wymo
              > gu prawnego) legitymować się odpowiednim wykształceniem,które pozwoli im obiekt
              > ywnie i szybko oceniać sytuację składać i formułować pisma zapytnia. więc uważa
              > m,że wykształcenie wyższe gwarantuje jednak jakieś oczytanie, ogładę związaną z
              > wiedzą nabytą w toku wieloletnich studiów. Ja osobiście chciałbym żeby moją os
              > obę reprezentował ktoś z wyższym wykształceniem? a wy co o tym sądzicie...
              > Jednocześnie zaznaczam,że nie jestem ani przeciwnikiem ani orędownikiem Radnego
              > Krysteckiego. Jednakże wyższe wykształcenie pozwala chociażby formułować łatwi
              > ej zdania złożone oraz daje jakąś ogładę w mojej ocenie...po coś to wyższe wyks
              > ztałcenie jest wszak....

Jedyna osoba z wyższym wykształceniem stefanku to drabbu. Niestety on nie jest Radnym mimo że startował z pszczelej listy, weszli inni mniej wykształceni lecz bardziej plastyczni i miodni.
              Dlatego nie kombinuj, lepiej sam idź na uniwersytet 3 wieku, może zaspokoisz swe kompleksy i braki w wykształceniu.
              Wszak pragnąłeś startować , by sięgnąć tytułu burmistrza.
          • z.lomianek Re: Radny Krystecki 25.03.13, 20:07
            Faktycznie, jaki Pan taki kram. Pamiętamy jak burmistrz Piotr Rusiecki spowiadał się na Policji. Tam jego ktoś oskarżył o pobicie. Może i radnemu Krysteckiemu się oberwało tak przy okazji. Cóż, gdzie wióry lecą tam ktoś wariata struga.
            • prochownia2 Re: Radny Krystecki 25.03.13, 20:09
              Spowiadał się na policji - jakże typowy jeżyk dla nienawistnych dla wszystkich bezradniaków, opluć, nakłamać i oszukać i pobrać dietki
          • ani51 Generalissimus Krystecki 25.03.13, 20:12
            Nie napadajcie na jedynego prawdziwego człowieczka z wąsami. Wszak on jedyny był przeciw zmianie ustawienia stołów. Zapewne uważa im gorzej rada, której jest dokooptowanym radnym, wypadnie tym lepiej dla niego. tego najwspanialszego dokumentatora faktów sprzyjających jego jedynie i słusznej linii prowadzącej do dyktatury burmistrza. A prawdę to sobie schowajcie i tak zaraz pośle swe gończe ogary by was opluć każdym wymysłem który mu się nasunie.
            On tu rządzi i już. Chwała Ci Generalissimusie!
            • z.lomianek Re: Generalissimus Krystecki 25.03.13, 20:15
              Alle ten radny słynie z tego, że tylko krytykuje, niedługo będzie krytykował sam siebie, bo zrobić coś dla mieszkańców to raczej nie potrafi
            • prochownia2 Re: Generalissimus Krystecki 25.03.13, 20:18
              Towarzyszko pronówo ależ doskonała znajomość radzieckich stopni, widać szkolenie ideologiczne skutkuje. Odpowiedz kto powinien bezradniakom stoły przestawiać?
              • z.lomianek Re: Generalissimus Krystecki 25.03.13, 20:27
                Ależ ty nudny jesteś - kolego z Dąbrowy. Sam chciałeś przestawiać stoły z lekko puszystym kolegą. Już ci pisałem piszesz aż wióry klecą.
              • ani51 Re: Generalissimus Krystecki 25.03.13, 20:28
                Oczywiste iż generalissimus, bo prawdziwej armii jeszcze do końca nie wyszykował!
                A wąsy dają odpowiedni poślizg!
                Oj przepraszam to nie możliwe, bo któż by zrobił mu z tej okazji zdjęcie? wszak obsługi samowyzwalacza jeszcze nie opanował.
            • prochownia2 Re: Generalissimus Krystecki 25.03.13, 20:58
              oczywiście pronówo oczywiście
              • z.lomianek Re: Generalissimus Krystecki 25.03.13, 21:21
                Znowu strugasz ....

Radny Krystecki jest znany z tego że jedyne co go interesuje to zrobić zamieszanie. Nic więcej. Nawet na ulicy Podleśnej chciał asfalt zwijać bo go Pszczoła zrobił
            • 90procent Re: Generalissimus Krystecki 25.03.13, 21:19
              ani51 napisała:

> Nie napadajcie na jedynego prawdziwego człowieczka z wąsami. Wszak on jedyny b
              > ył przeciw zmianie ustawienia stołów. Zapewne uważa im gorzej rada, której jest
              > dokooptowanym radnym, wypadnie tym lepiej dla niego. tego najwspanialszego dok
              > umentatora faktów sprzyjających jego jedynie i słusznej linii prowadzącej do dy
              > ktatury burmistrza. A prawdę to sobie schowajcie i tak zaraz pośle swe gończe o
              > gary by was opluć każdym wymysłem który mu się nasunie.
              > On tu rządzi i już. Chwała Ci Generalissimusie!
              >
              Czy masz na myśli dejavu i dążenie do pszczelej dyktatury. Już raz rączki na baczność podnoszono gdy łysy wodzóś czegoś zapragnął
              • z.lomianek Re: Generalissimus Krystecki 25.03.13, 21:42
                Jeden ma kompleks synowej a drugi pszczoły co go nikt od 2 lat nie widział. Przyznaj, popędził was i mu nie możecie darować że się nie dał tak jak Dąbrowski z nos wodzić. Oj strasznie wam tyłki skopał że do dziś trudno wam w spokoju z rodziną posiedzieć. Ja mu się nie dziwie, po opowieściach Piotrka Rusieckiego wiem jak się mu w prywatne życie z butami wepchali Krystecki i Rusiecki.
                • tede-3 Re: Generalissimus Krystecki 26.03.13, 09:05
                  z.lomianek napisał:

> Jeden ma kompleks synowej a drugi pszczoły co go nikt od 2 lat nie widział. Prz
                  > yznaj, popędził was i mu nie możecie darować że się nie dał tak jak Dąbrowski z
                  > nos wodzić. Oj strasznie wam tyłki skopał że do dziś trudno wam w spokoju z ro
                  > dziną posiedzieć. Ja mu się nie dziwie, po opowieściach Piotrka Rusieckiego wi
                  > em jak się mu w prywatne życie z butami wepchali Krystecki i Rusiecki.

Święta prawda!
                  • prochownia2 Re: Generalissimus Krystecki 26.03.13, 09:17
                    No tak elita - gorbaczow i synowa, co zamieniła się narzeczonymi. Pięknych macie bożków mamony.
                    • 11chwilka Re: Generalissimus Krystecki 26.03.13, 10:04
                      Piszesz o panu Krysteckim??????? O wąsach wiedziałem ale o tym nie. No, no?????
                      • z.lomianek Re: Generalissimus Krystecki 26.03.13, 15:33
                        Ale to Pan Krystecki kim jest w tej radzie - redaktorem od zdjęć. A może jeszcze pieniądze za to dostaje. To się porobiło. Takiego obciachu w Łomiankach jeszcze nie było jaki robi radny Krystecki
                        • prochownia2 Re: Generalissimus Krystecki 26.03.13, 15:36
                          Bo co znowu go pobijecie i poprzecinacie opony w samochdozie jak to u was w waszym środowisku bywa? Bo nie chce zebyście dali miliony na czosnów?
                          • 2hestia Re: Generalissimus Krystecki 26.03.13, 18:47
                            Nie wystarczy, że mu kurę opierzoną za furtkę wrzucą.
                            • 90procent Re: Generalissimus Krystecki 26.03.13, 19:30
                              2hestia napisała:

> Nie wystarczy, że mu kurę opierzoną za furtkę wrzucą.

No tak, zapomniałbym ,,wieś z chama trudno wypędzi,ć ale chama ze wsi za Bugiem jak najbardziej.
                              • z.lomianek Re: Generalissimus Krystecki 26.03.13, 19:48
                                A ja myślałem ze rykoszetem dostał od Piotrka w czasie szarpania staruszka w urzędzie. Ale tak serio, to już są duże problemy gdy ktoś się sam okalecza. A może wy nawzajem się lejecie - wcześniej pisaliscie o wzajemnych doznaniach( dym...niu) to może jeszcze coś więcej was łączy.
                                • ziomalreaktywacja Re: Generalissimus Krystecki 28.03.13, 09:21
                                  W moim przekonaniu Pan Kraystecki ma duży problem ze znalezieniem sobie miejsca i to co niedawno krytykował dziś staje się jego celem działania.

Mieszkańcy Łomianek już dawno się poznali na radnym Krysteckim dlatego nie głosowali na tego Pana i gdyby nie "skok na stołek" Rusieckiego to zapewniam ze ten człowiek nigdy by się do rady nie dostał.

Ale też nie ma się co dziwić przecież sam pisał o swoich dokonaniach że dla Łomianek, :

1. przyczynił się do zwolnienia żony burmistrza z pracy - gratuluję, więcej lamp oświetla drogi z tego powodu.
                                  2. wstrzymał budowę wodociągu i kanalizacji na Dąbrowę - poprawiło się środowisko naturalne zasilane nawozem organicznym zapewne.

Podsumowując ten radny to porażka
      • najlepszy.nasz.burmistrz Re: Radny Krystecki 28.03.13, 14:02
        I koledzy Krystka z Policji nie znaleźli winnego? Uuu...chyba Go nie lubią?
        A przecież kiedyś chyba był jednym z nich?
        • tede-3 Re: Radny Krystecki 29.03.13, 06:20
          W tej policji, o której piszecie, też kolegom podobno świnie przynosił. Dlatego musiał odejść.
          Tam podobno pracował w warsztacie samochodowym. Jak go wywalili, to założył swój. W dobrym momencie. Jedni działając z grupami różnego rodzaju sprowadzali samochody inni je reperowali i "przystosowywali".
          "Czy prawdą jest, że pan panie Krystecki przebija numery w samochodach?" Zapytał na sesji radny .
    • ani51 Re: Radny Krystecki 02.04.13, 10:32
      Ale propagandzista przezacny. Każdemu niezorientowanemu w sprawach gminy potrafi wcisnąć wszystko, byle utrzymać się u władzy. Stale na salonach, aż mu zachrypł głos od tego, choć niektórzy mówią, że nadmiar picia też mu nie służy.
      • ziomalreaktywacja Re: Radny Krystecki 02.04.13, 12:02
        Pan radny Krystecki obwołał się samozwańczym radnym seniorem. Po wiecznej przewodniczącej komisji wyborczej mamy kolejną osobę, która przypisuje sobie stanowisko na własność. Radnym seniorem jest osoba która prowadzi pierwszą sesję. W obecnej kadencji był nim pan Wojciech Berger.

To taka kolejna przypadłość tych osób - zawłaszczanie stanowisk i przypisywanie nienależnych tytułów.

Ale czego oczekiwać od Pana radnego Krysteckiego, który nie potrafił porozumieć się z radnymi w latach 98/02, był skłócony z radnymi w latach 06/10 i obecnie jedynie się awanturuje, oskarża i grozi innym radnym.
        • prochownia2 Re: Radny Krystecki 02.04.13, 15:25
          I to wszystko bezrobotny uwieśniaku piszesz z własnej woli czy jesteś na smyczy gorbaczowa? Czas na publikację o twojej niemocy absolutoryjnej:-) Na szczęście jesteś jednym z wielu cwaniaczków oderwanych do koryta....
          • wichura.lomianki Re: Radny Krystecki 02.04.13, 15:35
            debil
    • glubianowski Dziękuję Panu Krysteckiemu 04.04.13, 02:42
      Bardzo ale to bardzo dziękuję PANU KRYSTECKIEMU TADEUSZOWI że nie przyszedł na ostatnią sesję radnych.
      Widać na filmie w Info Łomiankach że spokojna atmosfera służyła sprawnym i owocnym obradom.

Panie KRYSTECKI proszę o częstsze bojkotowanie obrad. To wszystkim wyjdzie na zdrowie.
      I Pan się nie będzie niezdrowo podniecał a i mieszkańcy dostaną szybciej i lepiej omówione uchwały.
      • 90procent Re: Dziękuję Panu Krysteckiemu 04.04.13, 07:26
        glubianowski napisał:

> Bardzo ale to bardzo dziękuję PANU KRYSTECKIEMU TADEUSZOWI że nie przyszedł
        > na ostatnią sesję radnych.
        > Widać na filmie w Info Łomiankach że spokojna atmosfera służyła sprawnym i owoc
        > nym obradom.

>
        > Panie KRYSTECKI proszę o częstsze bojkotowanie obrad. To wszystkim wyjdzie na z
        > drowie.
        > I Pan się nie będzie niezdrowo podniecał a i mieszkańcy dostaną szybciej i lepi
        > ej omówione uchwały.

Rozumiem że przyzwyczailiście się za komuny, póżniej post mortem solidarności , młodych pseudodemokratów po 50- do głosowań na 110%.
        Najlepiej będzie gdy podczas waszej wzajemnej masturbacji padnie hasło ,,wynieść sztandar,,
        • wichura.lomianki Re: Dziękuję Panu Krysteckiemu 04.04.13, 11:22
          debil
          • z.lomianek Re: Dziękuję Panu Krysteckiemu 12.04.13, 22:28
            Panie Tadek, rusz się Pan po ulicach jak w poprzedniej kadencji. Zdjęć brakuje w Łomiankowskiej prawdziwych, z dziurami w jezdniach i kałużami na ulicach. Zamiast 10 zdjęć Dąbrowskiego. I poje Pan Kościelną Drogą bo tam Piotrka to nie widziałam od cZasu jak został burmistrzem.
    • prochownia2 Re: Radny Krystecki 12.04.13, 22:50
      o i gorbaczow tokuje z wieczora;-)
      • z.lomianek Re: Radny Krystecki 25.06.13, 09:23
        bip.lomianki.pl/index.php?dc=6342&m=1&sc=101
        radny Krystecki bierze diete a nic nie robi. Nie ma go w komisjach rady miejskiej
        • neptun666 Re: Radny Krystecki 25.06.13, 11:20
          z.lomianek napisał:

> bip.lomianki.pl/index.php?dc=6342&m=1&sc=101
          > radny Krystecki bierze diete a nic nie robi. Nie ma go w komisjach rady miejski
          > ej

Jak Ty będziesz nadburmistrzem to tez nie będziesz pracował w komisjach.
          Radny Krystecki ma ważniejsze sprawy jak:
          pilnowanie burmistrza żeby głupot nie robił
          np. nie wycofał wypowiedzeń pracownikom
          robi dokumentację do czerwonej szmaty
          śledzi radnych, fotografuje, pisze notatki, donosi do odpowiednich organów
          to jest przeciesz ciężka robota, więc trochę szacunku dla radnego którego nie wybrali mieszkańcy, ma dług do spłacenia Rusieckiemu i włazi im w d...ę.
          • prochownia2 Re: Radny Krystecki 25.06.13, 15:22
            Ostatbnia komisja trwała 5 minut bo bezradniaki nie niały czasy na posiedzenie, a że nie było publiki więc nie było powodu do ostawianai cyrku. Po co te komisji, skoro bez wzlędu co przygotują i tak projekty zatwierdza albo nie zatwierdza partia miłości, a bezradniactwo głosuje nie tak jak chcą ludzie, a tak nakazuje partyjna dyrektywa?
            • j.urek Re: Radny Krystecki 25.06.13, 15:27
              Jasne, skasować komisje, w ogóle skasować radę, skasować samorząd, przecież nasz burmistrz jest jak Łukaszenko - wszystko wie najlepiej, czego ludziom trzeba a czego nie.
              • prochownia2 Re: Radny Krystecki 25.06.13, 15:30
                Zapytaj sie pronówy z partii miłosci dlazcego radni z tej partii mają w tyłku demokratyczne procedury? Może ci odpowie bezradniaku
                • z.lomianek Re: Radny Krystecki 25.06.13, 15:37
                  Prochownia, mówisz że Radny Krystecki nie chodzi na komisje bo tam radni nie chcą głosować jak on sobie życzy. Obraził się mały Tadzio i dlatego radny nie będzie się zadawał z nikim kto go nie popiera i nie przytakuje. Omija też mieszkańców bo Ci go nie chcieli wybrać do rady, ogólnie wszystkich ma chyba w d...
                  • prochownia2 Re: Radny Krystecki 25.06.13, 15:43
                    Pisz sobie te bezradniackie kłąmstwa do woli tylko uważajcie zeby was ludzie na ulicy nie opluli za waszą nienawistną nienawiśc:-)
                    • j.urek Re: Radny Krystecki 25.06.13, 15:48
                      "Nienawistna nienawiść" :-))) To prawie jak oczywista oczywistość.
                      Uważaj, prochownia2, bo nerwy ci siadają. Czyżby zbliżająca się katastrofa śmieciowa taki nastrój wprowadza?
                • j.urek Re: Radny Krystecki 25.06.13, 15:45
                  Ale to przecież ty napisałeś, po co te komisje rady, ty wciąż piszesz, że radni są niepotrzebni. Rozumiem, że reprezentujesz tzw. środowisko burmistrza, bo zawsze piszesz, że MY (czyli władza) to lub tamto. Łukaszenko ma tak samo - uważa, że on wszystko wie najlepiej i żadne demokratyczne organy nie są mu potrzebne.
                  • prochownia2 Re: Radny Krystecki 25.06.13, 15:58
                    Pisze my o nas wyborcach których określacie słwoem debile
                    • siemasz.1 Re: Radny Krystecki 25.06.13, 16:07
                      Wciąż pojąć nie możesz, że slowem "debil" tu określa się tylko jednego wyborcę - tylko ciebie, prochownia. Słusznie i trafnie, bo wciąż pojąć nie możesz, a miałeś na to parę miesięcy czasu.
                      • z.lomianek Re: Radny Krystecki 25.06.13, 18:21
                        Prochownia, już z przyzwoitości nie zabieraj głosu w swojej sprawie. Idź ty sobie lepiej zrób zdjęcia w cywilnych ubrankach bo za sprzedaż gruntów na prochowni bekniecie z kolegą.
                        • stefanprawo Ludzie co wy robicie 25.06.13, 18:44
                          Mam to szczęście,że nie jestem radnym , Burmistrzem,urzędnikiem...Nie jestem też entuzjastą PiS i PO ufffff jest mi dobrze z tym... Ludzie przestańcie się obrzucać jadem...zacznijcie merytorycznie rozmawiać i działać na rzecz mieszkańców bez wzajemnych personalnych wycieczek. My mieszkańcy mamy tego dosyć!!! Radni winni współdziałać z Burmistrzem i vice versa oczywiście a nie obrzucać się błotem..My nie chcemy mieć tu tzw "polskiego piekiełka" chcemy sprawnej władzy w Łomiankach...Radni Burmistrzu wznieście się ponad podziały i różniąc się zacznijcie współdziałać...nie musicie się lubić wystarczy,że nie będzie obrzucania się błotem na sesjach.... TO MÓWIĘ JA STEFANPRAWO NAJLEPSZY<NAJPRZYSTOJNIEJSZY !! IDEALNY buaahhahah
                    • wichura.lomianki Re: Radny Krystecki 25.06.13, 21:52
                      prochownia2 napisał(a):

> Pisze my o nas wyborcach których określacie słwoem debile
                      Ty nie jesteś wyborca prochownia2 ty jesteś DEBIL. Nie schlebiaj sobie DEBILU
                • wichura.lomianki Re: Radny Krystecki 25.06.13, 21:48
                  prochownia2 napisał(a):

> Zapytaj sie pronówy z partii miłosci dlazcego radni z tej partii mają w tyłku d
                  > emokratyczne procedury? Może ci odpowie bezradniaku
                  prochownia2 DEBIL
          • bezradniak Re: Radny Krystecki 01.07.13, 16:01
            jak nie robi, pilnuje kogo trzeba żeby nic nie chlapnął, on bidula przez to nie śpi, jak harcerz na warcie, albo strażak na dyżurze
          • jwc3 Re: Radny Krystecki 01.07.13, 18:05
            Neptunie,
            co innego mówi Regulamin pracy Rady Miejskiej w Łomiankach, będący załącznikiem do Statutu Gminy. W paragrafie 27 pkt. 4 wyraźnie napisano "Każdy Radny z wyjątkiem przewodniczącego i wiceprzewodniczącego Rady jest zobowiązany do działalności w co najmniej jednej Komisji." Radny Krystecki nie spełnia tego warunku, więc nie powinien być radnym.
            POzdrowienia.
            • ziomalreaktywacja Re: Radny Krystecki 01.07.13, 21:26
              Radny ma obowiązek brania udziału w pracach rady gminy i jej komisjach oraz w innych instytucjach samorządowych.

Należy się zatem zastanowić, czy odmowa udziału w komisjach Rady Miejskiej jest naruszeniem art. 24 ustawy o samorządzie gminnym, czy lenistwo wino być nagradzane.

Wydaje się, że Rada Miejska powinna zgonie z Wyrokiem NSA z 17 grudnia 1999 r.; sygn. akt. III SA 1580/99; OwSS 2000/3/86 dokonać zmian w statucie i obniżyć dietę Panu Tadeuszowi Krysteckiemu, który nie wykonuje mandatu w sposób określony prawem.
              • l-dam Re: Radny Krystecki 02.07.13, 22:18
                Taaaaak!!!
                • nani1916 Re: Radny Krystecki 03.12.13, 00:14
                  dobry temat do odświeżenia
                  • z.lomianek Re: Radny Krystecki 15.01.14, 20:39
                    Czy radny Krystecki oddał diete. To jedyny radny który nie pracuje w komisjach rady.

Czy to nie pan radny Krystecki straszył na sesji Zielskiego że w teczce ma na niego haki. Coś mówil że Zielski będzie kandydował na burmistrza i on wszystko pokaże co z Rusieckim wygrzebali w Urzędzie

wszystko jest na filmach z sesji
                    www.lomianki.info/search.php?search=vimeo.com

• nani1916 Re: Radny Krystecki 19.01.14, 01:03
                      Pan radny Krystecki łamie prawo będąc na sesjach, a nie uczestnicząc w głosowaniach. Powinien głosować za, przeciw, lub się wstrzymać. Ten jednak nie robi nic. Można to zobaczyć na filmie z ostatniej sesji. Czy odda Pan dietę za ten miesiąc, skoro nie uczestniczy Pan w sesji tak, jak wymaga tego prawo?
                      • be-cacy Re: Radny Krystecki 19.01.14, 14:14
                        Moim zdaniem p.radny Tadeusz powinien zrezygnować z funkcji radnego nawet z racji wieku,a także dlatego, że często nie wie jak ma głosować.
                        Byłoby to lepsze dla niego,a jeszcze lepsze dla burmistrza.Mając złych doradców lepiej jest nie mieć ich wcale.
                        • z.lomianek Re: Radny Krystecki 19.01.14, 20:54
                          Wszyscy mieli dokumenty tylko nie radny Krystecki. Na filmie w www.lomianki.info jest wszystko wyjaśnione. To obowiązkiem burmistrza było rozesłać radnym uchwały, ale Dąbrowski nie potrafi nawet tego zorganizować. Padło na radnego Krysteckiego a ten odwraca kota ogonem i nie glosuje.
                          Radny Krystecki jest jedynym radnym który nie zapisał się do komisji rady. Jedyny, który ma prywatny mikrofon i jedyny który pisze w gazecie Łomiankowskiej. Za to wszystko dostaje dietę chyba 1600 zł

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka