inowi 20.06.13, 13:26 Czy ktoś ma namiar na jakiegoś dobrego logopedę najlepiej z terenu łomianek lub bliskich okolic? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lilka2011 Re: logopeda dla dziecka 20.06.13, 18:18 My 2-3 lata temu korzystaliśmy z pomocy bardzo miłej i kompetentnej Pani. Niestety nie mam już namiarów, ale jej dom jest przy ul. Paderewskiego, wjeżdżając od strony ul. Rolniczej, jeszcze przed skrzyżowaniem z ul. Chopina, po lewej stronie. Na pewno była tabliczka na ogrodzeniu, więc nie sposób przeoczyć. Nam pomogła, więc polecam. Ceny także były przystępne. Odpowiedz Link Zgłoś
gosc-20 Re: logopeda dla dziecka 20.06.13, 22:25 Podobno w przychodni w szpitalu w Dziekanowie przyjmuje nowy logopeda. Chwalili ją rodzice dzieci, ktore były na turnusach w szpitalu. Może warto zadzwonić, sprawdzić i zdecydować. Odpowiedz Link Zgłoś
inowi Re: logopeda dla dziecka 27.06.13, 14:47 Dzięki bardzo, udało nam się dostać na Kochowskiego państwowo. Pani logopeda jest cudowna z super podejściem do małych dzieci. Okazało się, ze damy radę sami ćwiczeniami w domu. Odpowiedz Link Zgłoś
logopedalomianki Re: logopeda dla dziecka 12.08.13, 21:16 Zapraszam rodziców z dziećmi w każdym wieku do mojego gabinetu logopedyczno - edukacyjnego "Od maluszka do geniuszka" gdzie w miłej, ciepłej atmosferze prowadzę diagnozę i terapię logopedyczną oraz szeroki zakres działań edukacyjnych np kształtowanie dojrzałości szkolnej, naukę czytania sylabowego, rozwijanie zdolności matematycznych u dzieci przedszkolnych i wczesno-szkolnych. Prowadzę też konsultacje i szkolenia dla rodziców niemowląt i oczekujących dziecka. Szczegółową ofertę gabinetu znajdziecie Państwo na stronie www.logopedałomianki.pl i pod nr telefonu 501 043 829. Zapraszam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
gosclomianki1 Re: logopeda dla dziecka 12.08.13, 22:03 Bylam z dzieckiem w szpitalu w Dziekanowie. Pani o której pisaliście przyjmuje w środy. Faktycznie bardzo kompetentna i sympatyczna młoda osoba. Mój syn z uśmiechem wyszedł z gabinetu (mimo, że gabinet to lata 70-te - dramat). Odpowiedz Link Zgłoś
malozdowolona Re: logopeda dla dziecka 21.01.14, 13:16 logopedalomianki napisała: > Zapraszam rodziców z dziećmi w każdym wieku do mojego gabinetu logopedyczno - e > dukacyjnego > www.logopedałomianki.pl i pod nr telefonu 501 043 829. Zapraszam serdecznie. Nie polecam Dzieci umówione bez żadnej przerwy, nie ma czasu porozmawiać o postępach "bo zaraz mam następne dziecko". Gabinet w prywatnym domu, rano jakiś gość z wąsami łazi w kalesonach. Rozwijanie zdolności matematycznych to jakiś śmiech - nastolatek (chyba z gimnazjum) rozwiązuje dzieciom jakieś zagadki matematyczne. "konsultacje i szkolenia dla rodziców niemowląt i oczekujących dziecka" to wariacje na dowolny temat i osobista wizja pani logopedki. Odpowiedz Link Zgłoś
mamcia5720 Re: logopeda dla dziecka 22.08.14, 19:15 Bardzo polecam!!!!! Chodzimy do opisanej przez ciebie pani logopedy już z drugim dzieckiem i jesteśmy BARDZO zadowoleni. Pani jest bardzo profesjonalna, dzieci traktuje ciepło i serdecznie. Młodszy syn nie chciał chodzić do innej pani mimo, że było nam do niej bliżej. Dużo też czerpiemy z jej fachowych wskazówek pedagogicznych - ma ogromne doświadczenie w pracy z dziećmi trudnymi. Starszy syn dzięki zajęciom matematycznym polubił matematykę w szkole. Gorąco polecam!!!!!! Zadowolona mama dwóch synków. Odpowiedz Link Zgłoś
wolnelomianki2015 Re: logopeda dla dziecka 15.11.14, 01:01 wartościowy i potrzebny post na forum Odpowiedz Link Zgłoś
4kierowca_bombowca Re: logopeda dla dziecka 15.11.14, 08:18 oto,to. wolnelomianki logopeda dla ciebie , specjalista od zaraz potrzebny Odpowiedz Link Zgłoś
ola_logopeda Re: logopeda dla dziecka 24.11.14, 19:10 polecam panią Aleksandrę. Ogłasza się na stronie www.e-korepetycje.net Odpowiedz Link Zgłoś