Dodaj do ulubionych

Nasze sprawy, niech będą naszymi.

14.03.14, 00:10
Apeluję do wszystkich członków koła Platformy Obywatelskiej RP w Łomiankach o powściągliwość. Olę Pszczółkowską vel fargo proszę o pogodzenie się z wynikiem prawyborów. W końcu Twój tata został naszym kandydatem na burmistrza wygrywając podobne prawybory w roku 2006. Konkurenci, którzy nie mogli tego uszanować odeszli. Dlatego tata, albo przyjmie demokratyczną decyzję koła i będzie z nim współpracował, albo niech odejdzie.
Osoby odpowiadające na ataki w stronę M. Kolwas, także proszę o powściągliwość. W tym momencie najmniej jest nam potrzebana wewnętrzna zawierucha. Jesteśmy jednością i wierzę, że w nowym otwarciu pokarzemy konsyliacyjne oblicze. Konsyliacyjne nie tylko wewnątrz naszego koła, ale przede wszystkim dla mieszkańców Łomianek. Mamy ciekawą ofertę dla wszystkich, od Dąbrowy, poprzez Sadową, do Dziekanowa Nowego i Burakowa. Wszystkim życzę spokojnej nocy: Piotr Wolanin-radny Rady Miejskiej w Łomiankach, członek zarządu kola PO RP w Łomiankach.
Obserwuj wątek
    • burakzbajkowego Re: Nasze sprawy, niech będą naszymi. 14.03.14, 00:44
      wolo_p napisał:

> Łomiankach o powściągliwość. Olę Pszczółkowską vel fargo proszę o pogodzenie si
      > ę z wynikiem prawyborów. W końcu Twój tata został naszym kandydatem na burmistr

w takim razie fargo to piękna kobieta
      • burakzlomianek Re: Nasze sprawy, niech będą naszymi. 14.03.14, 08:13
        Stara dobra ekipa z Krakowskiego Przedmieścia - już oni wam pokażą co to demokracja
        • z.lomianek Re: Nasze sprawy, niech będą naszymi. 14.03.14, 08:27
          No wolo.p to pojechałeś
          Jak wy s...cie wszyscy (razem z Tobą i frago i jeszcze innymi) we własne gniazdo
          to dobrze to o was nie swiadczy!
          A Pszczółkowskiego mi szkoda bo on najwięcej dla Łomianek i mieszkańców zrobił.

S...cie tak dalej,
          a buraki już się cieszą!!!
          • wolo_p Re: Nasze sprawy, niech będą naszymi. 14.03.14, 08:31
            Przeczytałeś? Ok, ala chyba nie zrozumiałeś. To właśnie o nie s anie do własnego gniazda apeluję. Mój post jest odpowiedzią na takowe.
            • bondi76 Re: Nasze sprawy, niech będą naszymi. 14.03.14, 09:05
              A to nie macie w PO jakiegoś wewnętrznego forum?

PO CO Pan ogłasza takie apele na forum mieszkańców? Przecież doskonale Pan wie, że nie jest to miejsce, w którym dochodzi się do rozwiązań i zgody. Pański apel najprawdopodobniej przyniesie skutek odwrotny od zamierzonego, ku uciesze różnych buraków, ramoli i oklejków.

No ale to Pan jest politykiem.
              • grochownia Nasze sprawy, czyli żegnaj PO 14.03.14, 09:16
                Idiotów nie sieją, oni się rodzą. A takim na pewno jest wolo! Blondi ma zupełna rację, nie podbija się na publicznym forum tematów wewnątrz partyjnych, nie używa się również żadnych epitetów.
                Dla mnie grupa ta zostaje raz na zawsze skreślona jako alternatywa w przyszłych wyborach. Z tego co w ciągu ostaniach dni napisano widać, że nie dość że są niezbyt mądrzy to stosują dobór negatywny. Więc co to za wybór? Władza, nie dobro Łomianek i zgoda im się śni? Następni do zdominowania prasy i informacji.
                • tuptuptamtam Re: Nasze sprawy, czyli żegnaj PO 14.03.14, 10:16
                  grochownia napisała:

> Idiotów nie sieją, oni się rodzą. A takim na pewno jest wolo! Blondi ma zupełna
                  > rację, nie podbija się na publicznym forum tematów wewnątrz partyjnych, nie uż
                  > ywa się również żadnych epitetów.
                  >
                  Wolo jak już na publicznym forum apelujesz do jakiejś grupy to miej odwagę sie przynajmniej przedstawić z imienia i nazwiska kto ty jesteś.
                  • tuptuptamtam Re: Nasze sprawy, czyli żegnaj PO 14.03.14, 11:18
                    tuptuptamtam napisał:
                    > >
                    > Wolo jak już na publicznym forum apelujesz do jakiejś grupy to miej odwagę sie
                    > przynajmniej przedstawić z imienia i nazwiska kto ty jesteś.

O pardon, nie zauważyłem żeś sie przedstawił . >>Piotr Wolanin-radny Rady Miejskiej w Łomiankach, członek zarządu kola PO RP w Łomiankach.>>
                    No to twój apel zabrzmiał jak Janukowicza do zwolenników majdanu. Apeluj sobie ile chcesz ja i tak w to nie uwierzę. Jeżeli potrafisz takie durne wypowiedzi pisać to marną macie strategię, pewnie i marny program i pewnie taki sam z ciebie marny radny i taki sam członek zarządu.
    • fargo_2 Re: Nasze sprawy, niech będą naszymi. 14.03.14, 12:48
      Mistake, nie jestem Olą :) jestem zatroskanym zwolennikiem łomiankowskiej opozycji, s*** we własne gniazdo rozpoczęliście Wy razem z całym kołem wzajemnej adoracji, jeszcze przed wynikiem poprzednich wyborów... Pamięć za krótka? Ciekaw jestem co powie zarząd Regionu, na tym razem nie porażkę, ale całkowitą klęskę, mam nadzieje że wyższe struktury PO pójdą jeszcze po rozum do głowy i nakażą (jeżeli jest taka możliwość, a myślę że jest) wystawienie kandydata który ma realne szanse na zwycięstwo.
      • dbarbara1 Re: Nasze sprawy, niech będą naszymi. 14.03.14, 13:49
        Pomyliły ci się partie, jest jedna taka, gdzie odgórnie Prezes mówi, kto gdzie startuje :-)Ludzie zdecydowali, wybór był demokratyczny. Mnie ciekawi, jacy będą inni kandydaci, bo póki co znamy jednego.
    • jeser Re: Nasze sprawy, niech będą naszymi. 14.03.14, 22:13
      wolo_p napisał:
      > Apeluję.

A ja apeluję żeby przed napisaniem czegoś takiego najpierw się dokładnie zastanowić,
      Nadgorliwość może przynieść więcej szkód niż korzyści.
      >O... P.... vel fargo proszę o pogodzenie się z wynikiem prawyborów.
      >
      > będzie z nim współpracował, albo niech odejdzie.
      >
      > pokarzemy konsyliacyjne oblicze.
      Właśnie pokazałeś w jaki sposób interpretujesz znaczenie słów konsyliacyjne oblicze. Słowa, słowa, słowa...

--------------
      Jutro może być zakamuflowanym oszustwem,
      Jednocześnie nie tracąc uroku nowości
      • ani51 Re: Nasze sprawy, niech będą naszymi. 14.03.14, 23:12
        <Apeluję do wszystkich członków koła Platformy Obywatelskiej RP w Łomiankach o powściągliwość. Olę Pszczółkowską vel fargo proszę o pogodzenie się z wynikiem prawyborów. W końcu Twój tata został naszym kandydatem na burmistrza wygrywając podobne prawybory w roku 2006. Konkurenci, którzy nie mogli tego uszanować odeszli. Dlatego tata, albo przyjmie demokratyczną decyzję koła i będzie z nim współpracował, albo niech odejdzie.
        Osoby odpowiadające na ataki w stronę M. Kolwas, także proszę o powściągliwość. W tym momencie najmniej jest nam potrzebana wewnętrzna zawierucha. Jesteśmy jednością i wierzę, że w nowym otwarciu pokarzemy konsyliacyjne oblicze. Konsyliacyjne nie tylko wewnątrz naszego koła, ale przede wszystkim dla mieszkańców Łomianek. Mamy ciekawą ofertę dla wszystkich, od Dąbrowy, poprzez Sadową, do Dziekanowa Nowego i Burakowa. Wszystkim życzę spokojnej nocy: Piotr Wolanin-radny Rady Miejskiej w Łomiankach, członek zarządu kola PO RP w Łomiankach.>
        Tłumacząc z polskiego na nasze:
        < informuję wszystkich forumowiczów ze członkowie PO nie są powściągliwi. Informuję wszystkich ze Ola Pszczółkowska występuje na forum jako fargo i jest córką byłego burmistrza Pszczółkowskiego. Którego wzywam do podporządkowania się poleceniu partii która bierze światłe wzory z PZPR gdzie obowiązywał zawsze jedynie słuszny kandydat i jego wygraną zapewniały odpowiednio spreparowane listy wyborcze. ( że czasy się zmieniły autor nie dostrzegł, no cóż trudno) A jeżeli się nie podporządkuje to niech odejdzie. Osoby próbujące przybliżyć zalety M. Kolwasa niech tego nie robią ( i tu jakby nimb świętości -tak jakby gdy się rozpocznie walka wyborcza jego przeciwnicy byli taktyczni i delikatni i nie dobrali się do jego przeszłości tak jak to zrobili w poprzednich wyborach np z p Dąbrowskim) Bo będzie zawierucha wewnątrz partii że aż miło! Dalej niewywołanie kilkakrotne do błędu ortograficznego konsyliacyjne bo chyba chodzi o koncyliacyjne ale to szczegół. No więc owa zgoda na współdziałanie jest zupełnie dziwaczna albowiem wpierw wszczyna się na forum publicznym bój z własnymi członkami a wszywa się do .......... <konsyliacyjne>. Nie potrafię tego oceny. Reszta to bla bla bla. Mamy plany dla naszych członków i mieszkańców ( oni jak widzicie są miej ważni od onych członków) i wszędzie ale jakie??? Jak zwykle zupełnie puste i nic nie znaczące!
    • starsailor3 Re: Nasze sprawy, niech będą naszymi. 14.03.14, 23:19
      Weźcie jakiegoś kandydata wystawcie z klasą. Nie chcemy kolejnego chłopka-roztropka, plz:)
      • e-cho Re: Nasze sprawy, niech będą naszymi. 15.03.14, 08:14
        Przygotowania opozycji do kampanii i tym samym wyborów wyglądają bardzo słabo...
        Niestety wszystkie tego rodzaju działania tylko wzmacniają obecnego Burmistrza i jego nieobliczalnego Zastępcę...
        Źle to wygląda...
        • brycezion Re: radny Wolanin 15.03.14, 12:21
          Nie wiem, czy Fargo to jest Ola Pszczółkowska czy nie, ale jeśli nawet jest faktycznie córką, to ma prawo wypowiadać się we własnym imieniu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka