Dodaj do ulubionych

Łomianki Info nominowane

16.02.15, 01:17
Link do informacji sprzed 3 tygodni, ale nikt o tym na forum nie napisał, a moim zdaniem warto się pochwalić! www.lomianki.info/document.php?did=3760
Obserwuj wątek
    • aldona_d Re: Łomianki Info nominowane 16.02.15, 13:12
      ananke0011 napisał(a):

> Link do informacji sprzed 3 tygodni, ale nikt o tym na forum nie napisał, a moim zdaniem warto się pochwalić! www.lomianki.info/document.php?did=3760

O sukcesie Łomianek napisane jest też na portalu organizacji pozarządowych NGO.PL
      administracja.ngo.pl/x/1350379
      napisali na stronach Polskiej Agencji Prasowej
      samorzad.pap.pl/depesza/szablon.depesza/dep/147704/
      na stronach INFORu
      samorzad.infor.pl/wiadomosci/704396,Znamy-juz-nominowanych-do-nagrody-Super-Samorzad-2014.html
      na stronach Fundacji Batorego
      www.maszglos.pl/2015/01/znamy-juz-nominowanych-do-nagrody-super-samorzad-2014/

Szkoda, że o takim sukcesie Łomianek nie informuje strona kierowana przez Bur. Tomasza Dąbrowskiego.

• jwc3 Re: Łomianki Info nominowane 16.02.15, 14:08
        Maciek Moraczewski pokazał klasę, zapraszając na uroczystość wręczenia nagród, w dniu 27 lutego do Pałacu Prezydenckiego, burmistrza Tomasza Dąbrowskiego i przewodniczącego Rady Miejskiej Tadeusza Krysteckiego. Mam nadzieję, że obaj na ten dzień nie zaplanują sobie udziału w jakimś mało ważnym spotkaniu. Na dzień dzisiejszy, termin 27 lutego obaj mają wolny. Łatwo to sprawdzić na stronie lomianki.pl. Myślę, że lada moment łomiankowskie służby PR naprawią to oczywiste niedopatrzenie. Relacja z uroczystego wręczenia nagród zapewne będzie bardzo ciekawa.
        POzdrowienia.
        • doba1979 Re: Łomianki Info nominowane 16.02.15, 15:07
          jwc3 napisał:

> Maciek Moraczewski pokazał klasę, zapraszając na uroczystość wręczenia nagród,
          > w dniu 27 lutego do Pałacu Prezydenckiego, burmistrza Tomasza Dąbrowskiego i pr
          > zewodniczącego Rady Miejskiej Tadeusza Krysteckiego.

Bo Pan Maciej ma klasę, i nie musi tego pokazywać.
          Ja muszę przyznć, że osobiście bym się nie zdobył na taki gest na jego miesjcu po tym ile pomyj zostało wylane na niego i na jego portal i gazetę. który służy mieszkańcom Łomianek.

Panie Macieju. Szacunek!

• lomiankowianin Re: Łomianki Info nominowane 16.02.15, 15:38
            Trudno żeby mianowali portal niepartyjny:-)
        • ari-vederci Re: Łomianki Info nominowane 16.02.15, 17:23
          jwc3 napisał:

> Maciek Moraczewski pokazał klasę, zapraszając na uroczystość wręczenia nagród,
          > w dniu 27 lutego do Pałacu Prezydenckiego, burmistrza Tomasza Dąbrowskiego i pr
          > zewodniczącego Rady Miejskiej Tadeusza Krysteckiego. Mam nadzieję, że obaj na t
          > en dzień nie zaplanują sobie udziału w jakimś mało ważnym spotkaniu. Na dzień d
          > zisiejszy, termin 27 lutego obaj mają wolny. Łatwo to sprawdzić na stronie lomi
          > anki.pl. Myślę, że lada moment łomiankowskie służby PR naprawią to oczywiste ni
          > edopatrzenie. Relacja z uroczystego wręczenia nagród zapewne będzie bardzo ciek
          > awa.
          > POzdrowienia.

>> to fakt, bardzo kulturalnie z jego strony. Nie wiem wszak czy druga strona wykaże sie podobnym poziomem.
          Oby tak. Byle nie wyszło jak z Obamą.
          • wlagolek Re: Łomianki Info nominowane 16.02.15, 22:08
            Biorąc pod uwagę fakt że burmistrz Dąbrowski nie uczestniczyl w żadnej z debat, tylko olał wyborców, rzeczywiście śmiały krok. A Krysteckiemu zaproszenie w nagrodę za pomyje firmowane jego nazwiskiem? Za zrywanie plakatów wyborczych, pobicie kobiety roznoszącej ulotki, za te wszystkie świństwa wypisywane przed wyborami? Kiedy to przeczytałem w Łomianki Info, myślałem że niedowidzę. Nie dokończę bo mi się niecenzuralne słowa cisną na usta.
            • lomiankowianin Re: Łomianki Info nominowane 17.02.15, 09:59
              PO-laczki, kogo wy chcecie przekonać do swoich kłamstw? Trzeba było szanować wyborców, nie szafować brunatnymi hasłami, groźbami i pomówieniami - a tak ludzie dokonali na was sądu i wyrżnęli was z list wyborczych. To początek rewolucji, możecie być pewni.
    • piekna.joanna Re: Łomianki Info nominowane 18.02.15, 16:33
      ananke0011 napisał(a):

> Link do informacji sprzed 3 tygodni, ale nikt o tym na forum nie napisał, a moim zdaniem warto się pochwalić! www.lomianki.info/document.php?did=3760

Serdeczne gratki!
      To ważne wyróżnienie dla Łomianek i jeszcze przyznawane dla niezależnego portalu.
      Jestem dumna, że mieszkam w Łomiankach. I wbrew temu co i w jaki sposób pokazują "tuby urzędowe" wierzę w demokrację, wierzę w samorząd.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka