Dodaj do ulubionych

Internet w Netii

14.04.15, 21:27
Mam pytanie do osób z Łomianek, które korzystają z internetu w Netii. Czy jesteście zadowoleni z usługi? Jaka jest prędkość w porównaniu z deklarowaną? Jakie są słabe punktu tego operatora? Mieszkam na Osiedlu Tęcza i chcę zmienić operatora. Może ktoś z sąsiadów jest Netii i może się wypowiedzieć o jakości sygnału?

Dziękuję.
Obserwuj wątek
    • krzysiom1 Re: Internet w Netii 15.04.15, 21:45
      Co Ci da zmiana operatora? Z technicznego punktu widzenia nie ma sensu. To dalej będzie ten sam internet, dostarczany tym samym kablem, po tych samych urządzeniach. Tylko fakturę będzie wystawiał kto inny.. Twoje dotychczasowe doświadczenie powinno Ci odpowiedzieć na stawiane przez Ciebie pytanie.
      Gdyby Netia miała własną infrastrukturę po której dostarczałaby Ci usługę, to by można było zadawać takie pytania...
      • bonanzas Re: Internet w Netii 16.04.15, 09:04
        Chcę zmienić, ponieważ nie chcę płacić niemal dwa razy tyle IBS-owi. Poza tym wątpię, żeby Netia korzystała z infrastruktury IBS-u.
    • piotr32167 Re: Internet w Netii 16.04.15, 21:59
      ja mam netię już dłuuugo i polecam! jestem b zadowolony, predkosc dobra, czasami zdazaja sie usterki ale to nawet najlepszym sie zdarza a u netii to chociaz wiem ze jak to zglosze to szybko naprawia i spokoj a nie jakies uzeranie sie z technikami przez miesiac :D
      • rudab1979 Re: Internet w Netii 16.04.15, 22:41
        ja zdecydowanie polecam ale w ofercie gigakablowki na najniszy pakiet tv i internet placisz 40pln, ale mozsz tez miec neta 300mb za 65pln, a przez 4 miechy placisz 40pln

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka