Dodaj do ulubionych

Bike Maraton w Łomiankach

19.03.05, 22:39
Już za niecały miesiąc (17 kwietnia) w Łomiankach będzie miała miejsce spora impreza - pierwszy
w tym roku wyścig MTB z cyklu Liga Bike Maraton. Start w Dąbrowie a trasa wytyczona jest w
Kampinosie. Nie często się zdarza aby u nas odbywała się tak duża impreza. Zachęcam wszystkich
fanów rowerów do udziału - ja się wybieram. Wiecej informacji na stronie www. BTW: Zwrócicie
uwagę jak ładnie są opisane Łomianki - miód na serce...
www.bikemaraton.pl/index.php?action=01&id=lokalizacja
Obserwuj wątek
    • logownica Re: Bike Maraton w Łomiankach 05.04.05, 09:14
      Jak przygotowania do wyściugu?
      • randolff Re: Bike Maraton w Łomiankach 06.04.05, 08:53
        Dziękuję, jakoś się kręci. Fajnie jest pojeździć, rozuszać kości a jednocześnie
        zwiedzić okolice. Jako nowy w Łomiankach mam ten komfort, że gdzie nie pojadę
        to jestem w nowym dla mnie miejscu. Do czasu, niestety...
        • piotr1271 Re: Bike Maraton w Łomiankach 06.04.05, 09:17
          Randolff, w pewnym sensie zazdroszczę Ci - tyle tras jest dla Ciebie
          ciągle "dziewiczych". Wiosną polecam szczególnie trasę szlakiem zielonym od
          szpitala w Dziekanowie do Górek i powrót czerwonym w to samo miejsce. Pętelka
          na jakieś 50 km. Można ją skrócić o jakieś 5-6 km korzystając z zółtego szlaku
          za Wyględami. O tej porze roku szlak zielony za Zaborowem Leśnym bywa trudny -
          sporo okresowych strumyczków przelewa się przez szlak i trzeba się przeprawiać
          często ryzykując podparcie w wodzie, która w niektórych miejscach może sięgać
          do połowy łydki, no ale tym większy jest fun ;))
          • randolff Re: Bike Maraton w Łomiankach 06.04.05, 22:28
            Fajna trasa, dzięki. Ale to już chyba przetestuje gdzies w maju, a wtedy może być sucho i zabawa
            mniejsza.
    • papirus22 Re: Bike Maraton w Łomiankach 05.04.05, 09:37
      Opis równiez mi się podoba, szkoda że nasi włodarze nie potrafią tego tak
      opisywac i wykorzystywać w promocji naszego miasta. Jak ktos lubi jazde na
      rowerze to wspaniała jest trasa po wale a tak naprawdę to krętymi ściezkami tuz
      przy wisle wrażenia niesamowite choć stopień trudności jest duży, za to widoki
      na ptaki, wisłę fantastyczne, zawsze mozna zjechac na drugą stronę wału do
      jeziorek i tak też jest ciekawie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka