plebskrzysztof Re: Po strzygach nieprzemakalni 25.05.07, 02:53 poza karpiem zqapraszam na Forum "Nieprzemakalni" Odpowiedz Link
katarynka34 Re: Po strzygach nieprzemakalni 01.06.07, 10:46 no i po.... tak kończą ludzie ....../tu dodaj epitet/ Odpowiedz Link
plebskrzysztof [...] 02.06.07, 00:18 Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum . Odpowiedz Link
solty5 Re: Brak wieści z nocnika 14.07.07, 16:55 przeniósł się gdzies na Bemowo - swiatowiec jest. Pozdrowionka Odpowiedz Link
babajaga22 Re: Brak wieści z nocnika 16.07.07, 01:01 Cześć, Sołtysie! Ty chyba też zmieniłes sobie sołectwo, na bardziej światowe, bo cię w ogóle nie słychac. Ale i ja też coraz rzadziej tu zaglądam. W ogóle wszyscy sie gdzieś porozłazili, ani pożartować, ani poplotkować, ani się pokłócić... łza si w oku kręci. Nie ma Plebsa, nie ma forum? Odpowiedz Link
solty5 Re: Brak wieści z nocnika 16.07.07, 13:31 Pozdrawiam Cię Babciu Jagodo. A nie wywołuj Złego, bo jakoś nie tęskno mi za tym P....anem. Wolę spokojne dyskursy niźli te jego plugastwa czytać. Zajął sie teraz biedak swoimk obiektem westchnień, ale dostał chyba kosza i strasznie się tępią w necie na różnych forach. I tak trzymać. :-))) Odpowiedz Link
plebskrzysztof Re: Brak wieści z nocnika 18.07.07, 10:45 Kosze to ty możesz sołtysiku jdynie wyplatać - jak się nauczysz rzecz jasna, bo nic nie umiesz...A ta larwa z Drzeworytników niedługo bedzie w sam raz dla ciebie bo właśnie ją szostaczek skubie z ostatniej kaski, a jego tatuś alfonsik- marianek przebiera nerwowo nóżkami bo liczyli na więcej, a tu same długi... Odpowiedz Link
babajaga22 Re: Brak wieści z nocnika 16.07.07, 23:45 Wydawało mi sie, że wczoraj wieczorem coś ci tu odpisałam, sołtysie. A dzis nic nie ma. Może mi sie tylko wydawało. W kazdym bądz razie ciebie też gdzieś wcięło. Może zmieniłeś sołectwo? Odpowiedz Link
solty5 Re: Brak wieści z nocnika 20.07.07, 08:28 No i masz babo placek!!! Sie odezwał w iście swoim uczonym stylu... Odpowiedz Link
babajaga22 Re: Brak wieści z nocnika 22.07.07, 23:15 Dobrze, Sołtysie, że chłopina przeżył wszelkie zawody miłosne, bo już myślałam, że po ostatnim, to całkiem zszedł był: tak się pienił, a potem gwałtownie zamilkł.I na co ci to wszystko było Grzesiu Dyndało? Sołtysie czy ty jesteś jzp? Jeśli jesteś, to też fajnie. Odpowiedz Link
solty5 Re: Pozdrowionka 24.07.07, 08:21 Nie, nie jestem jzp Babo Jagodo i nigdy nie byłem chociaż zagorzały sympatyk tegoż redaktora? (też redachtor) mnie z nim kojarzy. Uchowaj Boże, jestem normalnym facetem a że ich znam z różnych przypadków, to znam po prostu. Ale żeby za dużo się nie obnażać, na tym poprzestanę pisać o sobie. Pozdrawiam Odpowiedz Link
babajaga22 Re: Pozdrowionka 24.07.07, 23:53 Ależ , Sołtysie, możesz się obnażać do woli! Ja jestem w tym wieku, że mnie już nic nie może zaskoczyć. Odpowiedz Link
plebskrzysztof Re: Pozdrowionka 04.08.07, 09:29 Twój widok babojago nawet sołtysa wprawiłby w impotencję... Odpowiedz Link
babajaga22 Re: Pozdrowionka 10.08.07, 23:22 Chyba obudził się w tobie typowo męski szowinizm, plebsie? Co by nie powiedzieć jakaś tam ludzka cecha, których masz tak niewiele.. Czyżbyś sam był już tak niechlubnie doświadczony , że aż ostrzegasz sołtysa przed katastrofą? A w ogóle to się odczep rzepie.. Odpowiedz Link
plebskrzysztof [...] 17.10.07, 17:33 Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum . Odpowiedz Link
plebskrzysztof Re: Plebsie, nie pluj! 28.10.07, 12:58 Tobie Marysiu i tak już nic nie pomoże... To beznadziejny przypadek!!! Odpowiedz Link
marcysia46 Re: Plebsie, nie pluj! 07.11.07, 01:11 Z "eskimosem" też nie... Zbyt mocno się ukorzenił. Ale korzenie próchnieją z dnia na dzień...AMEN. Odpowiedz Link
plebskrzysztof Re: Plebsie, nie pluj! 10.11.07, 14:28 "eskimos" - na krzywych nóżkach- bez obrazy dla prawdziwych Eskimosów jest zadłużony i chory i tak trzymać!! Odpowiedz Link
kura31 Re: Plebsie, nie pluj! 12.11.07, 21:33 O, jak paskudnie, Panie Plebsie..życzysz bliżnim.Zadłużonych jest wielu, ważne, żeby byli wypłacalni, chyba coś na ten temat powinieneś wiedzieć, nieprawdaż? A zdrowy, to ty całkiem jesteś? Odpowiedz Link
plebskrzysztof Re: Plebsie, nie pluj! 13.12.07, 17:04 nie narzekam, właśnie zabieram się za swoich licznych dłużników... Odpowiedz Link