Dodaj do ulubionych

Po strzygach nieprzemakalni

12.05.07, 09:58
/forum/71,1.html?f=47461
Obserwuj wątek
    • plebskrzysztof Re: Po strzygach nieprzemakalni 25.05.07, 02:53
      poza karpiem zqapraszam na Forum "Nieprzemakalni"
      • katarynka34 Re: Po strzygach nieprzemakalni 01.06.07, 10:46
        no i po.... tak kończą ludzie ....../tu dodaj epitet/
        • plebskrzysztof [...] 02.06.07, 00:18
          Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum .
          • babajaga22 Brak wieści z nocnika 12.07.07, 22:05
            Co się dzieje z panem plebsem?
            • solty5 Re: Brak wieści z nocnika 14.07.07, 16:55
              przeniósł się gdzies na Bemowo - swiatowiec jest. Pozdrowionka
              • babajaga22 Re: Brak wieści z nocnika 16.07.07, 01:01
                Cześć, Sołtysie! Ty chyba też zmieniłes sobie sołectwo, na bardziej światowe,
                bo cię w ogóle nie słychac. Ale i ja też coraz rzadziej tu zaglądam. W ogóle
                wszyscy sie gdzieś porozłazili, ani pożartować, ani poplotkować, ani się
                pokłócić... łza si w oku kręci. Nie ma Plebsa, nie ma forum?
                • solty5 Re: Brak wieści z nocnika 16.07.07, 13:31
                  Pozdrawiam Cię Babciu Jagodo. A nie wywołuj Złego, bo jakoś nie tęskno mi za
                  tym P....anem. Wolę spokojne dyskursy niźli te jego plugastwa czytać. Zajął sie
                  teraz biedak swoimk obiektem westchnień, ale dostał chyba kosza i strasznie się
                  tępią w necie na różnych forach. I tak trzymać. :-)))
                  • plebskrzysztof Re: Brak wieści z nocnika 18.07.07, 10:45
                    Kosze to ty możesz sołtysiku jdynie wyplatać - jak się nauczysz rzecz jasna, bo
                    nic nie umiesz...A ta larwa z Drzeworytników niedługo bedzie w sam raz dla
                    ciebie bo właśnie ją szostaczek skubie z ostatniej kaski, a jego tatuś alfonsik-
                    marianek przebiera nerwowo nóżkami bo liczyli na więcej, a tu same długi...
              • babajaga22 Re: Brak wieści z nocnika 16.07.07, 23:45
                Wydawało mi sie, że wczoraj wieczorem coś ci tu odpisałam, sołtysie. A dzis nic
                nie ma. Może mi sie tylko wydawało. W kazdym bądz razie ciebie też gdzieś
                wcięło. Może zmieniłeś sołectwo?
                • solty5 Re: Brak wieści z nocnika 20.07.07, 08:28
                  No i masz babo placek!!! Sie odezwał w iście swoim uczonym stylu...
                  • babajaga22 Re: Brak wieści z nocnika 22.07.07, 23:15
                    Dobrze, Sołtysie, że chłopina przeżył wszelkie zawody miłosne, bo już myślałam,
                    że po ostatnim, to całkiem zszedł był: tak się pienił, a potem gwałtownie
                    zamilkł.I na co ci to wszystko było Grzesiu Dyndało? Sołtysie czy ty jesteś
                    jzp? Jeśli jesteś, to też fajnie.
                    • solty5 Re: Pozdrowionka 24.07.07, 08:21
                      Nie, nie jestem jzp Babo Jagodo i nigdy nie byłem chociaż zagorzały sympatyk
                      tegoż redaktora? (też redachtor) mnie z nim kojarzy. Uchowaj Boże, jestem
                      normalnym facetem a że ich znam z różnych przypadków, to znam po prostu. Ale
                      żeby za dużo się nie obnażać, na tym poprzestanę pisać o sobie. Pozdrawiam
                      • babajaga22 Re: Pozdrowionka 24.07.07, 23:53
                        Ależ , Sołtysie, możesz się obnażać do woli! Ja jestem w tym wieku, że mnie już
                        nic nie może zaskoczyć.
                        • solty5 Re: Pozdrowionka 25.07.07, 13:46
                          A jednak-:))))
                        • plebskrzysztof Re: Pozdrowionka 04.08.07, 09:29
                          Twój widok babojago nawet sołtysa wprawiłby w impotencję...
                          • babajaga22 Re: Pozdrowionka 10.08.07, 23:22
                            Chyba obudził się w tobie typowo męski szowinizm, plebsie? Co by nie
                            powiedzieć jakaś tam ludzka cecha, których masz tak niewiele..
                            Czyżbyś sam był już tak niechlubnie doświadczony , że aż
                            ostrzegasz sołtysa przed katastrofą? A w ogóle to się odczep
                            rzepie..
                            • plebskrzysztof [...] 17.10.07, 17:33
                              Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum .
                              • babajaga22 Plebsie, nie pluj! 20.10.07, 20:38
                                I co ci to dało?
                                • plebskrzysztof Re: Plebsie, nie pluj! 28.10.07, 12:58

Tobie Marysiu i tak już nic nie pomoże... To beznadziejny
                                  przypadek!!!
                                  • marcysia46 Re: Plebsie, nie pluj! 07.11.07, 01:11
                                    Z "eskimosem" też nie... Zbyt mocno się ukorzenił. Ale korzenie
                                    próchnieją z dnia na dzień...AMEN.
                                    • plebskrzysztof Re: Plebsie, nie pluj! 10.11.07, 14:28
                                      "eskimos" - na krzywych nóżkach- bez obrazy dla prawdziwych
                                      Eskimosów jest zadłużony i chory i tak trzymać!!
                                      • kura31 Re: Plebsie, nie pluj! 12.11.07, 21:33
                                        O, jak paskudnie, Panie Plebsie..życzysz bliżnim.Zadłużonych jest
                                        wielu, ważne, żeby byli wypłacalni, chyba coś na ten temat
                                        powinieneś wiedzieć, nieprawdaż? A zdrowy, to ty całkiem jesteś?
                                        • plebskrzysztof Re: Plebsie, nie pluj! 13.12.07, 17:04
                                          nie narzekam, właśnie zabieram się za swoich licznych dłużników...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka