Gość: Iza IP: *.lomianki.sdi.tpnet.pl 22.10.02, 16:39 Czy ktoś posyła dziecko do jakiegoś przedszkola w Łomiankich, może do rywatnego i mógłby mi coś doradzić? Z góry dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wojtek Re: Przedszkole IP: *.gazeta.pl 05.11.02, 23:20 Gość portalu: Iza napisał(a): > Czy ktoś posyła dziecko do jakiegoś przedszkola w Łomiankich, może do > rywatnego i mógłby mi coś doradzić? > Z góry dzięki. Ja posyłam do przedszkola "Szkrab" na Szpitalnej. Fajnie ale drogo, prawie sześć stów od dziecka (a ja posyłam dwóch). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hannah Re: Przedszkole IP: 213.76.128.* 22.11.02, 13:05 Ja posyłam do przedszkola w Burakowie. Przedszkole prowadzą Siostry Niepokalanki. Płacę razem z zajęciami dodatkowymi (angielski, taniec, plastyka) płacę ok.350-400 zł. Dzieci w ciągu roku przygotowują ok. 6 publicznych występów. Dla mojej 5-letniej córki dzień bez przedszkola to taki gorszy dzień. Trzeba się jednak dużo wcześniej zapisywać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: Przedszkole IP: *.waw.cdp.pl / *.pentacomp.com.pl 21.11.02, 15:42 Posyłam już drugi rok swojego malucha do sióstr niepokalanek w Burakowie. Nie mam skali porównawczej ale genaralnie jesteśmy bardzo zadowoleni a maluch nie wyboraża sobie życia bez przedszkola. Siostry wkładają w dzieciaki naprawdę dużo serca. Opłaty są identyczne jak w przedszkolach samorządowych. Odpowiedz Link Zgłoś