iod 04.01.06, 13:11 dawno nie byłam i nie wiem, czy znienawidzony przez wszystkich niewymiarowy basen łomiankowski wzbogacił się ostatnio o planowaną saunę? Ktoś bywa, ktokolwiek wie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
papirus22 Re: basen w Łomiankach 04.01.06, 13:25 iod nie jest znienawidzony basen, tylko b. po podpisał umowe na niekorzysc łomianek. Odpowiedz Link Zgłoś
iod Re: basen w Łomiankach 04.01.06, 13:34 papirus, zapomniałam te uśmieszki wstawić. Troszkę żartowałam. A sauna już jest? Bo jakoś mnie nie można z domu wyciągnąć, jak pomyślę o zimnej wodzie. Sauna zimą brzmi korzystniej :) Odpowiedz Link Zgłoś
frags Re: basen w Łomiankach 04.01.06, 13:29 Ja też chcę chodzić na ten basen, ale nie wiem, czy wypada. Może to nie jest w dobrym tonie? Znajdę się w jakimś biuletynie podziemnym na przykład? A do wiosny daleko, jeziorka zamarznięte. Odpowiedz Link Zgłoś
iod Re: basen w Łomiankach 04.01.06, 13:35 chodź, chodź, zobaczysz moję nieumięjetności pływackie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
frags Re: basen w Łomiankach 04.01.06, 13:35 Taaak, a Ty mój ogromniasty brzuch???!!! Odpowiedz Link Zgłoś
iod Re: basen w Łomiankach 04.01.06, 13:44 ale mnie rozbawiłeś ;), możesz wystąpić w kostiumie sprzed wieków, jak chcesz, ale jak ktoś lubi gotowac i jeść, to i brzuch musi być, no nie? Odpowiedz Link Zgłoś
frags Re: basen w Łomiankach 04.01.06, 13:47 Ha, ale ja mam TYLKO brzuch i wspomnienie po mięśniach. Może mają tam nieprzezroczystą wodę? Odpowiedz Link Zgłoś
papirus22 Re: basen w Łomiankach 04.01.06, 13:43 Co Wy z tym pozwalaniem, jeszcze Sokoła roliczymy za niegospodarność, mam nadzieję. Jak jest to chodzcie, i zrócie uwagę wieloryb kosztował 52 mln i nie ma sauny. A dlczego nie ma bo to obiekt dla nauczycieli i znajomych a nie dla mieszkańców, czyli zarzadza nim niekaji p. Grądzki, tam pracuje jego żona, p. Krogulec (ten od stow. od trasy po wale), matka Sikorskiego i niewiadomo kto jeszcze dostał się po znajomości. Bez znajomości to pracuję się tam jako obsługa:(. Obiekt oczywiście deficytowy, do liceum dokładamy z miejskiej kasy, a to zadanie powiatu, do hali tez bo korzystaja koszykarki ze związku PZKOSZ z całej polski,co prawda związek troche dokłada ale to są grosze. Hala kosztuje ok. 200 zł/h więc my np. musimy jeździć do gminy Czosnów i wynajmowac tam halę za 40zł. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiom1 Re: basen w Łomiankach 04.01.06, 13:46 Basen jest znienawidzny bo jest "wsiowy"! Moja rodzina nie chce na niego chodzić. Odpowiedz Link Zgłoś
randolff Re: basen w Łomiankach 04.01.06, 13:51 Mi tam jego "wsiowość" nie przeszkadza. Jest szatnia, woda w basenie, suszarki to jak dla mnie w sam raz. Może to i dobrze (tak egoistycznie sobie myślę) że nie jest to wypasiony AquaPark. Wtedy byłyby tłumy a tak jest spokój i luzik. Odpowiedz Link Zgłoś
iod Re: basen w Łomiankach 04.01.06, 13:53 jest spokój i luzik. Z wodą chyba mieli jakieś problemy, ale niestety, wszystko widać, brzuchy też. Pociesz się frags, że nie ty jeden lubisz jeść ;) Wsiowy jest może trochę, ale co w Łomiankach nie jest? Odpowiedz Link Zgłoś
frags Re: basen w Łomiankach 04.01.06, 13:54 kurcze, co oznacza wsiowość basenu??? Krowy tam poją czy jak??? Odpowiedz Link Zgłoś
kmsanczia Re: basen w Łomiankach 04.01.06, 16:59 frags napisał: > kurcze, co oznacza wsiowość basenu??? Krowy tam poją czy jak??? Hi hi. :) Woda chyba ździebko przechlorowana, wali po oczach. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
atos55 Re: basen w Łomiankach 04.01.06, 17:02 Jest taki sztuczny, odpicowany i nieprzytulny. Poza tym przeskalowany, jakby wiesniak na miejscu starej chalupy postawil domiszcze na 20 pokoi, choc potrzebuje najwyzej pieciu. Jednak tam chodze, bo jest czysto, pusto i spokojnie. Sauny nie ma, hydromasaz to zwykla kabinka prysznicowa, bardzo bylejaka. Z atrakcji aquaparkowych jest tylko jedna rura zjazdowa. Moj syn sie nudzi i nie chce tam ze mna chodzic, wiec i ja rzadko bywam. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiom1 Re: basen w Łomiankach 04.01.06, 17:08 Taki jak cały ICDS na każdym kroku tandeta wyłazi. Odpowiedz Link Zgłoś
kmsanczia Re: basen w Łomiankach 04.01.06, 16:57 papirus22 napisał: > Bez znajomości to pracuję się tam jako obsługa:(. I tu się mylisz... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
papirus22 Re: basen w Łomiankach 04.01.06, 17:10 o o chyba czegos nie wiem, ale km sprawdz dobrze... Odpowiedz Link Zgłoś
daisy32 Re: basen w Łomiankach 06.01.06, 08:53 To jest Basen?????Kto to projektował?????Ile kosztuje ogrzewanie tego molocha??? setki metrów kwadratowych niewykorzystanej powierzchni, którą trzeba ogrzać. Skandal!!!!!!!!!11Wielki Basen nie przynosazący finansowych korzyśći i dziury w drogach-kompletna indolencja biznesowa!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
labes Re: basen w Łomiankach 06.01.06, 08:56 daisy32 napisała: > drogach-kompletna indolencja biznesowa!!!!!!!!! I mózgowa Odpowiedz Link Zgłoś
daisy32 Re: basen w Łomiankach 06.01.06, 08:58 Nie tylko, słyszałam, ze Księgowa w Gminie ma podstawowe wykształcenie. Ciekawe czy to możliwe!!!!!!11 Odpowiedz Link Zgłoś
labes Re: basen w Łomiankach 06.01.06, 09:06 daisy32 napisała: > Nie tylko, słyszałam, ze Księgowa w Gminie ma podstawowe wykształcenie. > Ciekawe czy to możliwe!!!!!!11 Ona ma chyba nawet maturę, ale Przewodniczący komisji technicznej Rady Miasta ma podstawowe i to za sprawą przynależnośći do PZPR, chociaż dyplomu z podstawówki nawet nie widziano. Czego się dziwicie, że inwestycje rosną....jak chce Pan B Odpowiedz Link Zgłoś
daisy32 Re: basen w Łomiankach 06.01.06, 09:08 Najważniejsze lizać tyłek Burmistrza, co niezwłocznie spowoduje awans na kierownicze stanowisko. Wytropienie nowego wątku na Forum przyczyni się do podwyżki pensji... Odpowiedz Link Zgłoś
labes Re: basen w Łomiankach 06.01.06, 09:09 daisy32 napisała: > Najważniejsze lizać tyłek Burmistrza, co niezwłocznie spowoduje awans na > kierownicze stanowisko. Wytropienie nowego wątku na Forum przyczyni się do > podwyżki pensji... Przynajmniej dla córki .... Odpowiedz Link Zgłoś
daisy32 Re: basen w Łomiankach 06.01.06, 09:12 WYWALIŁABYM 40% TEJ EKIPKI DARMOZJADÓW, KTÓRZY PIJĄ KAWKĘ ZA MOJE PIENIĄDZE, POCZYTUJĄC FORUM Odpowiedz Link Zgłoś
labes Re: basen w Łomiankach 06.01.06, 09:16 daisy32 napisała: > WYWALIŁABYM 40% TEJ EKIPKI DARMOZJADÓW, KTÓRZY PIJĄ KAWKĘ ZA MOJE PIENIĄDZE, > POCZYTUJĄC FORUM Myślę, że już nad tym pracuje lub będzie OIOM bo faktycznie ok 40 osób z okolic miasta jest na bruk. Odpowiedz Link Zgłoś
daisy32 Re: basen w Łomiankach 06.01.06, 09:17 Skąd te informacje? ale swoją drogą z czegoś trzeba spłacać te kredyty. Odpowiedz Link Zgłoś
papirus22 Re: basen w Łomiankach 06.01.06, 09:23 daisy lejesz miód na me serce, to ja juz nie pisze, jak ty tak atakujesz Sokoła:) Odpowiedz Link Zgłoś
daisy32 Re: basen w Łomiankach 06.01.06, 09:26 pisz, ale krócej, to bardziej trafia do ludzi, podobnie jest z przemówieniami... ale ty to przecież wiesz Odpowiedz Link Zgłoś
labes Re: basen w Łomiankach 06.01.06, 09:27 daisy32 napisała: > Skąd te informacje? ale swoją drogą z czegoś trzeba spłacać te kredyty. kredyty spłacać z oszczędności w tym w people... Odpowiedz Link Zgłoś
daisy32 Re: basen w Łomiankach 06.01.06, 09:30 przejęzyczyłeś się czy naprawdę znasz angielski:))) Odpowiedz Link Zgłoś
daisy32 Re: basen w Łomiankach 06.01.06, 09:52 sorry za atak, ale mam to we krwi i czsami nie mogę się powstrzymać, bez urazy... Odpowiedz Link Zgłoś
kmsanczia Re: basen w Łomiankach 06.01.06, 09:57 Wiesz Daisy, każdy potrafi atakowac oraz byc szczerym do bólu, ale wiesz A TY WIESZ, że wtedy nikt by się nie lubił. I rozwodów byłoby więcej....... ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
daisy32 Re: basen w Łomiankach 06.01.06, 10:00 wiem, wiem, ale czasami ciężko się powstrzymać, przepraszam, pracuję nad sobą. Chyba powinnam pracować w NIE Odpowiedz Link Zgłoś
labes Re: basen w Łomiankach 06.01.06, 10:18 daisy32 napisała: > wiem, wiem, ale czasami ciężko się powstrzymać, przepraszam, pracuję nad sobą. > Chyba powinnam pracować w NIE NIE, NIe, Nie ......Tak zaczyna Pan Sternicki każdą odpowiedź na pytania z sali. Odpowiedz Link Zgłoś
daisy32 Re: basen w Łomiankach 06.01.06, 10:22 tam chyba każdy tak mówi...Idziesz dziś oglądać zdjęcia? Odpowiedz Link Zgłoś
labes Re: basen w Łomiankach 06.01.06, 10:49 daisy32 napisała: > tam chyba każdy tak mówi...Idziesz dziś oglądać zdjęcia? ????? Odpowiedz Link Zgłoś
daisy32 Re: basen w Łomiankach 06.01.06, 10:59 Dziś wieczorem w Wrrnisażu..To jak? Odpowiedz Link Zgłoś
labes Re: basen w Łomiankach 06.01.06, 11:00 daisy32 napisała: > Dziś wieczorem w Wrrnisażu..To jak? Na tak Odpowiedz Link Zgłoś
daisy32 Re: basen w Łomiankach 06.01.06, 11:02 ok, jak przejdzie mojemu mężowi, to też przyjdę Odpowiedz Link Zgłoś