Dodaj do ulubionych

basen w Łomiankach

04.01.06, 13:11
dawno nie byłam i nie wiem, czy znienawidzony przez wszystkich niewymiarowy
basen łomiankowski wzbogacił się ostatnio o planowaną saunę? Ktoś bywa,
ktokolwiek wie?
Obserwuj wątek
    • papirus22 Re: basen w Łomiankach 04.01.06, 13:25
      iod nie jest znienawidzony basen, tylko b. po podpisał umowe na niekorzysc
      łomianek.
      • iod Re: basen w Łomiankach 04.01.06, 13:34
        papirus, zapomniałam te uśmieszki wstawić. Troszkę żartowałam. A sauna już
        jest? Bo jakoś mnie nie można z domu wyciągnąć, jak pomyślę o zimnej wodzie.
        Sauna zimą brzmi korzystniej :)
    • frags Re: basen w Łomiankach 04.01.06, 13:29
      Ja też chcę chodzić na ten basen, ale nie wiem, czy wypada. Może to nie jest w
      dobrym tonie? Znajdę się w jakimś biuletynie podziemnym na przykład? A do
      wiosny daleko, jeziorka zamarznięte.
      • iod Re: basen w Łomiankach 04.01.06, 13:35
        chodź, chodź, zobaczysz moję nieumięjetności pływackie ;)
        • frags Re: basen w Łomiankach 04.01.06, 13:35
          Taaak, a Ty mój ogromniasty brzuch???!!!
          • iod Re: basen w Łomiankach 04.01.06, 13:44
            ale mnie rozbawiłeś ;), możesz wystąpić w kostiumie sprzed wieków, jak chcesz,
            ale jak ktoś lubi gotowac i jeść, to i brzuch musi być, no nie?
            • frags Re: basen w Łomiankach 04.01.06, 13:47
              Ha, ale ja mam TYLKO brzuch i wspomnienie po mięśniach. Może mają tam
              nieprzezroczystą wodę?
        • papirus22 Re: basen w Łomiankach 04.01.06, 13:43
          Co Wy z tym pozwalaniem, jeszcze Sokoła roliczymy za niegospodarność, mam
          nadzieję. Jak jest to chodzcie, i zrócie uwagę wieloryb kosztował 52 mln i nie
          ma sauny. A dlczego nie ma bo to obiekt dla nauczycieli i znajomych a nie dla
          mieszkańców, czyli zarzadza nim niekaji p. Grądzki, tam pracuje jego żona, p.
          Krogulec (ten od stow. od trasy po wale), matka Sikorskiego i niewiadomo kto
          jeszcze dostał się po znajomości. Bez znajomości to pracuję się tam jako
          obsługa:(. Obiekt oczywiście deficytowy, do liceum dokładamy z miejskiej kasy,
          a to zadanie powiatu, do hali tez bo korzystaja koszykarki ze związku PZKOSZ z
          całej polski,co prawda związek troche dokłada ale to są grosze. Hala kosztuje
          ok. 200 zł/h więc my np. musimy jeździć do gminy Czosnów i wynajmowac tam halę
          za 40zł.
          • krzysiom1 Re: basen w Łomiankach 04.01.06, 13:46
            Basen jest znienawidzny bo jest "wsiowy"!
            Moja rodzina nie chce na niego chodzić.
            • frags Re: basen w Łomiankach 04.01.06, 13:47
              "wsiowy", czyli jaki?
              • randolff Re: basen w Łomiankach 04.01.06, 13:51
                Mi tam jego "wsiowość" nie przeszkadza. Jest szatnia, woda w basenie, suszarki
                to jak dla mnie w sam raz. Może to i dobrze (tak egoistycznie sobie myślę) że
                nie jest to wypasiony AquaPark. Wtedy byłyby tłumy a tak jest spokój i luzik.
                • iod Re: basen w Łomiankach 04.01.06, 13:53
                  jest spokój i luzik. Z wodą chyba mieli jakieś problemy, ale niestety, wszystko
                  widać, brzuchy też. Pociesz się frags, że nie ty jeden lubisz jeść ;)
                  Wsiowy jest może trochę, ale co w Łomiankach nie jest?
                  • frags Re: basen w Łomiankach 04.01.06, 13:54
                    kurcze, co oznacza wsiowość basenu??? Krowy tam poją czy jak???
                    • kmsanczia Re: basen w Łomiankach 04.01.06, 16:59
                      frags napisał:
                      > kurcze, co oznacza wsiowość basenu??? Krowy tam poją czy jak???

Hi hi. :)
                      Woda chyba ździebko przechlorowana, wali po oczach. ;)
                    • atos55 Re: basen w Łomiankach 04.01.06, 17:02
                      Jest taki sztuczny, odpicowany i nieprzytulny. Poza tym przeskalowany, jakby
                      wiesniak na miejscu starej chalupy postawil domiszcze na 20 pokoi, choc
                      potrzebuje najwyzej pieciu. Jednak tam chodze, bo jest czysto, pusto i
                      spokojnie. Sauny nie ma, hydromasaz to zwykla kabinka prysznicowa, bardzo
                      bylejaka. Z atrakcji aquaparkowych jest tylko jedna rura zjazdowa. Moj syn sie
                      nudzi i nie chce tam ze mna chodzic, wiec i ja rzadko bywam.
              • krzysiom1 Re: basen w Łomiankach 04.01.06, 17:08
                Taki jak cały ICDS na każdym kroku tandeta wyłazi.
          • kmsanczia Re: basen w Łomiankach 04.01.06, 16:57
            papirus22 napisał:
            > Bez znajomości to pracuję się tam jako obsługa:(.

I tu się mylisz... ;-)
            • papirus22 Re: basen w Łomiankach 04.01.06, 17:10
              o o chyba czegos nie wiem, ale km sprawdz dobrze...
            • daisy32 Re: basen w Łomiankach 06.01.06, 08:53
              To jest Basen?????Kto to projektował?????Ile kosztuje ogrzewanie tego molocha???
              setki metrów kwadratowych niewykorzystanej powierzchni, którą trzeba ogrzać.
              Skandal!!!!!!!!!11Wielki Basen nie przynosazący finansowych korzyśći i dziury w
              drogach-kompletna indolencja biznesowa!!!!!!!!!
              • labes Re: basen w Łomiankach 06.01.06, 08:56
                daisy32 napisała:

> drogach-kompletna indolencja biznesowa!!!!!!!!!

I mózgowa
                • daisy32 Re: basen w Łomiankach 06.01.06, 08:58
                  Nie tylko, słyszałam, ze Księgowa w Gminie ma podstawowe wykształcenie.
                  Ciekawe czy to możliwe!!!!!!11
                  • labes Re: basen w Łomiankach 06.01.06, 09:06
                    daisy32 napisała:

> Nie tylko, słyszałam, ze Księgowa w Gminie ma podstawowe wykształcenie.
                    > Ciekawe czy to możliwe!!!!!!11
                    Ona ma chyba nawet maturę, ale Przewodniczący komisji technicznej Rady Miasta
                    ma podstawowe i to za sprawą przynależnośći do PZPR, chociaż dyplomu z
                    podstawówki nawet nie widziano. Czego się dziwicie, że inwestycje rosną....jak
                    chce Pan B
                    • daisy32 Re: basen w Łomiankach 06.01.06, 09:08
                      Najważniejsze lizać tyłek Burmistrza, co niezwłocznie spowoduje awans na
                      kierownicze stanowisko. Wytropienie nowego wątku na Forum przyczyni się do
                      podwyżki pensji...
                      • labes Re: basen w Łomiankach 06.01.06, 09:09
                        daisy32 napisała:

> Najważniejsze lizać tyłek Burmistrza, co niezwłocznie spowoduje awans na
                        > kierownicze stanowisko. Wytropienie nowego wątku na Forum przyczyni się do
                        > podwyżki pensji...

Przynajmniej dla córki ....
                        • daisy32 Re: basen w Łomiankach 06.01.06, 09:12
                          WYWALIŁABYM 40% TEJ EKIPKI DARMOZJADÓW, KTÓRZY PIJĄ KAWKĘ ZA MOJE PIENIĄDZE,
                          POCZYTUJĄC FORUM
                          • labes Re: basen w Łomiankach 06.01.06, 09:16
                            daisy32 napisała:

> WYWALIŁABYM 40% TEJ EKIPKI DARMOZJADÓW, KTÓRZY PIJĄ KAWKĘ ZA MOJE PIENIĄDZE,
                            > POCZYTUJĄC FORUM

Myślę, że już nad tym pracuje lub będzie OIOM bo faktycznie ok 40 osób z
                            okolic miasta jest na bruk.
                            • daisy32 Re: basen w Łomiankach 06.01.06, 09:17
                              Skąd te informacje? ale swoją drogą z czegoś trzeba spłacać te kredyty.
                              • papirus22 Re: basen w Łomiankach 06.01.06, 09:23
                                daisy lejesz miód na me serce, to ja juz nie pisze, jak ty tak atakujesz
                                Sokoła:)
                                • daisy32 Re: basen w Łomiankach 06.01.06, 09:26
                                  pisz, ale krócej, to bardziej trafia do ludzi, podobnie jest z przemówieniami...
                                  ale ty to przecież wiesz
                              • labes Re: basen w Łomiankach 06.01.06, 09:27
                                daisy32 napisała:

> Skąd te informacje? ale swoją drogą z czegoś trzeba spłacać te kredyty.

kredyty spłacać z oszczędności w tym w people...
                                • daisy32 Re: basen w Łomiankach 06.01.06, 09:30
                                  przejęzyczyłeś się czy naprawdę znasz angielski:)))
                                  • daisy32 Re: basen w Łomiankach 06.01.06, 09:52
                                    sorry za atak, ale mam to we krwi i czsami nie mogę się powstrzymać, bez
                                    urazy...
                                    • kmsanczia Re: basen w Łomiankach 06.01.06, 09:57
                                      Wiesz Daisy, każdy potrafi atakowac oraz byc szczerym do bólu, ale wiesz A TY
                                      WIESZ, że wtedy nikt by się nie lubił. I rozwodów byłoby więcej....... ;-))
                                      • daisy32 Re: basen w Łomiankach 06.01.06, 10:00
                                        wiem, wiem, ale czasami ciężko się powstrzymać, przepraszam, pracuję nad sobą.
                                        Chyba powinnam pracować w NIE
                                        • labes Re: basen w Łomiankach 06.01.06, 10:18
                                          daisy32 napisała:

> wiem, wiem, ale czasami ciężko się powstrzymać, przepraszam, pracuję nad sobą.
                                          > Chyba powinnam pracować w NIE

NIE, NIe, Nie ......Tak zaczyna Pan Sternicki każdą odpowiedź na pytania z sali.
                                          • daisy32 Re: basen w Łomiankach 06.01.06, 10:22
                                            tam chyba każdy tak mówi...Idziesz dziś oglądać zdjęcia?
                                            • labes Re: basen w Łomiankach 06.01.06, 10:49
                                              daisy32 napisała:

> tam chyba każdy tak mówi...Idziesz dziś oglądać zdjęcia?

?????
                                              • daisy32 Re: basen w Łomiankach 06.01.06, 10:59
                                                Dziś wieczorem w Wrrnisażu..To jak?
                                                • labes Re: basen w Łomiankach 06.01.06, 11:00
                                                  daisy32 napisała:

> Dziś wieczorem w Wrrnisażu..To jak?

Na tak
                                                  • daisy32 Re: basen w Łomiankach 06.01.06, 11:02
                                                    ok, jak przejdzie mojemu mężowi, to też przyjdę

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka