papirus22 19.01.06, 10:44 Proszę o wpisywanie się do forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=229&w=21846819 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
randolff Re: Do wszystkich "nowych" forumowiczów 19.01.06, 12:17 Ja bym tylko dodał, że byłoby nam, wszystkim forumowiczom, miło ale obowiązku nie ma ;) Odpowiedz Link Zgłoś
esscort Re: Do wszystkich "nowych" forumowiczów 19.01.06, 12:20 ale Papirus lubi mieć wszystko uporządkowane: tutaj burmistrzowie, tutaj reszta Odpowiedz Link Zgłoś
randolff Re: Do wszystkich "nowych" forumowiczów 19.01.06, 12:24 Dlatego chciałem to uściślić. Jedyną konsekwencją nie wpisania sie do wątku "poznajmy sie lepiej" jest znalezienie się w notesie Papirusa w rubryce "potencjalny burmistrz". Odpowiedz Link Zgłoś
mwsylwia Re: Do wszystkich "nowych" forumowiczów 19.01.06, 14:49 No i miało być do osób nowych a wyszło jak zwykle :)) Sami kombatanci :) Odpowiedz Link Zgłoś
randolff Re: Do wszystkich "nowych" forumowiczów 19.01.06, 14:55 Ja tylko chciałem złagodzić surowy-i-nie-znoszący-sprzeciwu ton wypowiedzi Papirusa... Odpowiedz Link Zgłoś
lolaxyz Re: Do wszystkich "nowych" forumowiczów 19.01.06, 15:12 To moze zaproponujemy jakies nagrody za przystąpienie do rozmow na forum :)) np. zdjęcie najsympatyczniejszej forumowiczki albo nawet Mwsylwii. Odpowiedz Link Zgłoś
randolff Re: Do wszystkich "nowych" forumowiczów 19.01.06, 15:14 Fajna gradacja: - forumowiczka - sympatyczna forumowiczka - najsypatyczniejsza forumowiczka - Mwsylwia :) Odpowiedz Link Zgłoś
mwsylwia Re: Do wszystkich "nowych" forumowiczów 19.01.06, 15:16 No nie - taka nagroda nie wszystkich zapewne przyciągnie, a może nawet kogoś i odstraszy. Wymyślmy coś innego, please (proszę) :))) Odpowiedz Link Zgłoś
lolaxyz Re: Do wszystkich "nowych" forumowiczów 19.01.06, 15:21 Co do najsympatyczniejszej forumowiczki to moze ona być dla wielu niespodzianką, nie została zdemaskowana na forum wiec nie jednego moze ta kwestia bardzo intrygować a jeśli chodzi o Mwsylwie została jednogłośnie okrzyknięta miss forum wiec nagroda jest pewna, oczywista i nie ma o czym gadać. Sylwia doceniamy Twoją skromność ale mogłabyś sie poświecić dla dobra ogółu i udostępnic jakąś fote :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mwsylwia Re: Do wszystkich "nowych" forumowiczów 19.01.06, 15:24 :)) jednogłośnie czyli przez Ciebie Lola ?? :)) Ja tam typuję Ciebie :) Odpowiedz Link Zgłoś
lolaxyz Re: Do wszystkich "nowych" forumowiczów 19.01.06, 15:32 mwsylwia napisała: > :)) jednogłośnie czyli przez Ciebie Lola ?? :)) > Ja tam typuję Ciebie :) > Sylwia nie rob sobie zartow z powaznej kobiety bo nic Ci to nie da i nie zmuszaj mnie do grzebania w wątkach gdzie koledzy wypowiadają sie na Twoj temat używajac przy tym określeń typu "zjawa" :)) Odpowiedz Link Zgłoś
lolaxyz Re: Do wszystkich "nowych" forumowiczów 19.01.06, 15:25 Chwila, trzba jeszcze jakąś wersję zachęty dla pań opracować. Chyba LPR jawi sie jako nasz forumowy macho, tylko tych zdjęć nie chce ujawnić :-(( Odpowiedz Link Zgłoś
papirus22 Re: Do wszystkich "nowych" forumowiczów 19.01.06, 15:37 jak zwykle przesadzanie z tymi podejrzeniami, oczywiście jak zwykle robicie sobie ze mnie żarty, albo popadacie w dugą skarjnośc zamieniacie mnie w potwora. Ja w rzeczywistości, jestem miły, łatwowierny i ideowy:) Odpowiedz Link Zgłoś
lolaxyz Re: Do wszystkich "nowych" forumowiczów 19.01.06, 15:45 papirus22 napisał: Ja w rzeczywistości, jestem miły, łatwowierny i ideowy:) Po tym oświadczeniu potencjalne nowe forumowiczki napewno czują się już zachęcone ale może jeszcze zechcesz zadeklarować, że w razie potrzeby udokumentujesz swoje walory jakąś fotką? Odpowiedz Link Zgłoś
papirus22 Re: Do wszystkich "nowych" forumowiczów 19.01.06, 15:58 no bez przesady, próbuję poprawic swój wizerunek, przez prawie wszystkich nieco zniekształcony:) Odpowiedz Link Zgłoś
frags Re: Do wszystkich "nowych" forumowiczów 19.01.06, 16:01 papirus22 napisał: > no bez przesady, próbuję poprawic swój wizerunek, przez prawie wszystkich nieco > > zniekształcony:) Naprawdę??? Akuku papirus... to ja... :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
papirus22 Re: Do wszystkich "nowych" forumowiczów 19.01.06, 16:02 pchełko, daj mi troche spokoju, zaczepiaj innych :) Odpowiedz Link Zgłoś
frags Re: Do wszystkich "nowych" forumowiczów 19.01.06, 16:03 Ok, ok, chciałem się tylko przywitać! :) Odpowiedz Link Zgłoś
daisy32 Re: Do wszystkich "nowych" forumowiczów 19.01.06, 16:03 Nie bądź taki skromniutki, przeciez sam się nieźle reklamujesz tym studentkom. Czyżby strach cię obleciał, a może jakieś kompleksiki się odezwały? Znasz przysłowie o krowie; "Krowa, która dużo ryczy mało mleka daje", zastanów się nad tym Papi. Odpowiedz Link Zgłoś
papirus22 Re: Do wszystkich "nowych" forumowiczów 19.01.06, 16:06 O i Daisy jest na posterunku, nie było mnie tylko troche a jak sie pojawię to od razu ataki, i to ze wszystkich stron:) Odpowiedz Link Zgłoś
daisy32 Re: Do wszystkich "nowych" forumowiczów 19.01.06, 16:08 Jesteś monotematyczny... Odpowiedz Link Zgłoś
frags Re: Do wszystkich "nowych" forumowiczów 19.01.06, 16:08 Papi, żeby było wszystko jasne: JA SIĘ TYLKO PRZYWITAŁEM. (jeszcze mi się znowu jakieś kanczelsk przyklei i nazwie wszą, albo jeszcze gorzej). :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
papirus22 Re: Do wszystkich "nowych" forumowiczów 19.01.06, 16:38 Dzień dobry - to do fragsa Przecież nie pisze na razie o studentkach to jaki znowu monotematyczny-to do daisy Odpowiedz Link Zgłoś
daisy32 Re: Do wszystkich "nowych" forumowiczów 19.01.06, 16:47 papirus22 napisał: > jak zwykle przesadzanie z tymi podejrzeniami, oczywiście jak zwykle robicie > sobie ze mnie żarty, albo popadacie w dugą skarjnośc zamieniacie mnie w > potwora. Ja w rzeczywistości, jestem miły, łatwowierny i ideowy:) A ja jestem, sobie mały pluszowy miś, nie wadzący nikomu :))) To jest właśnie twój monotematyzm...gdybyś oczywiście się nie domyślił... Odpowiedz Link Zgłoś
papirus22 Re: Do wszystkich "nowych" forumowiczów 19.01.06, 17:07 z moich postów nie wynika,abym był małym misiem niewadzącym nikomu, więc wniosek błędny:( Odpowiedz Link Zgłoś
frags Re: Do wszystkich "nowych" forumowiczów 19.01.06, 16:09 Jedziecie na narty? Mrozy idą straszne, nie boicie się? Odpowiedz Link Zgłoś
papirus22 Do wszystkich "nowych" forumowiczów 19.01.06, 17:22 Dziekuję wszystkim forumowiczom za odpowiedz na apel mamy 4 wpisy. Wiem, że czyta nas jeszcze co najmnie 10-20 osób które nie chcą się wpisac, mimo wszytko zachęcam do poznania się Odpowiedz Link Zgłoś
bilex74 Re: Do wszystkich "nowych" forumowiczów 19.01.06, 17:43 Jak mówią: "chłód lufy przy skroni to argument, na który nie można odpowiedzieć >nie<"... Odpowiedz Link Zgłoś
j46 Re: Do wszystkich "nowych" forumowiczów 19.01.06, 17:45 Frags skąd w tobie tyle emocji i to w dodatku odnoszących sie do cnotliwego papirusa. Spróbój choć raz bez agresji, a wygląda na to że poptrafisz. Odpowiedz Link Zgłoś
frags Re: Do wszystkich "nowych" forumowiczów 19.01.06, 20:22 j46, witam Cię! Nie ma we mnie złych emocji, szczególnie wobec cnotliwego papirusa. Gdzie widzisz agresję w przywitaniu się, czy w pytaniu, czy nie boją się mrozu? Pytam, bo mnie trochę przeraża wizja minus 30 stopni, Kupilismy ten dom 3 lata temu i tak siarczystego mrozu jeszcze tutaj od tego czasu nie było. Nie wiem jak to wszystko jest poocieplane. Odpowiedz Link Zgłoś
esscort podsumowanie 19.01.06, 18:55 Podsumujmy: - Wszyscy nowi forumowicze i nowe foremki proszone są o wpisywanie sie do wątku poznawczego forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=229&w=21846819 - Nie jest to obowiązkowe, ale kto się nie wpisze, ten może wylądować w notesie papirusa jako potencjalny burmistrz - Nie ma kar za niewpisywanie się, ale kto się wpisze, ma szansę na nagrodę w postaci fotki (pertraktacje w sprawie obiektu na fotce trwają - chyba można siebie lub kogoś zgłaszać). Odpowiedz Link Zgłoś
bilex74 Re: podsumowanie 19.01.06, 19:04 Moja wrodzona podejrzliwość każe mi przypuszczać, że ci, którzy nie chcą ze złych pobudek ujawnić się - dawno już się przedstawili...o naiwności forumowa... np.: Zuza87 Zuzanna 19, koziorożec Dzieci jeszcze nie mam... W Łomiankach od zawsze (to w wypadku gdy wpisuje się burmistrz rzecz jasna) Bardzo fajne forum i ciekaw jestem co w takim przypadku znajdzie się w notatniku papirusa:-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
randolff Re: podsumowanie 19.01.06, 19:11 Już to Papirus zwryfikuje... założe się że sprawdzi czy w Łomiankach mieszka 19- letnia Zuzia ze znaku Koziorożca :) Łomianki to małe miasto. Odpowiedz Link Zgłoś
esscort Re: podsumowanie 19.01.06, 19:15 randolff napisał: ... założe się że sprawdzi czy w Łomiankach mieszka 19 letnia Zuzia ze znaku Koziorożca :) Łomianki to małe miasto. No tak, zreszta on wszystkich w lomiankach zna. A jeżeli w dodatku zuzia jest studentką... Odpowiedz Link Zgłoś
randolff Re: podsumowanie 19.01.06, 19:17 Racja! Przecież ta bajeczka o wyłowieniu z forum Burmistrza to pic na wodę. Papi namawia do wpisywania się bo szuka studentek! Odpowiedz Link Zgłoś
kmsanczia Re: podsumowanie 19.01.06, 19:43 Jeden apel Papiego i zobaczcie, same dziewczyny się wpisują. ;-) Pewnie też go widziały na plakacie KS ŁOmianki. Odpowiedz Link Zgłoś
esscort Re: podsumowanie 19.01.06, 19:11 bilex74 napisał: ...i ciekaw jestem co w takim przypadku znajdzie się w notatniku papirusa:-))))) :)) Chyba nic, przecież sie wpisała. Zresztą nie wiem. Myslę, że papirus ma jakis ukryty dar sprawdzania, czy wpisujący się mówi prawdę Odpowiedz Link Zgłoś
papirus22 Re: podsumowanie 19.01.06, 23:39 prosze Was bardzo nie straszcie mną nowych osób. Odpowiedz Link Zgłoś
fgth Re: Do wszystkich "nowych" forumowiczów 20.01.06, 10:54 Pozdrawiam jestem nowy tutaj.W Łomiankach 3 rok.Fajne Forum, nareszcie troche wiadomości!!! Odpowiedz Link Zgłoś
randolff Re: Do wszystkich "nowych" forumowiczów 20.01.06, 10:57 Fajny masz nick. Tylko już się boję odmieniać go przez przypadki :) Myślałem do tej pory że nic trudniejszego niż Kmsanczia nie można wymyślić a tu proszę :) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
kmsanczia Re: Do wszystkich "nowych" forumowiczów 20.01.06, 11:13 randolff napisał: > tnic trudniejszego niż Kmsanczia nie można wymyślić Ekhem, ekhem. Sanczia to moje imię z bierzmowania jakby sięktośpytał, co w tym trudnego? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
iod Re: Do wszystkich "nowych" forumowiczów 20.01.06, 11:26 nic zupełnie: M - kmsanczia D- kmsanczii C- kmsanczii B - kmsanczię N - kmsanczią Mc - kmsanczii W- kmsamczio! Prościzna, no nie - szczególnie wymowa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
randolff Re: Do wszystkich "nowych" forumowiczów 20.01.06, 11:29 Dzięki Iod. To jeszcze poprosze to samo z Fgth :) Odpowiedz Link Zgłoś
kmsanczia Re: Do wszystkich "nowych" forumowiczów 20.01.06, 12:00 Najbardziej mi się podoba biernik i wołacz. :) Odpowiedz Link Zgłoś
papirus22 Re: Do wszystkich "nowych" forumowiczów 20.01.06, 12:05 ja wolę nie ryzykowac i zawsze pisze km:) Odpowiedz Link Zgłoś