Dodaj do ulubionych

Do wszystkich "nowych" forumowiczów

19.01.06, 10:44
Proszę o wpisywanie się do
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=229&w=21846819
Obserwuj wątek
    • randolff Re: Do wszystkich "nowych" forumowiczów 19.01.06, 12:17
      Ja bym tylko dodał, że byłoby nam, wszystkim forumowiczom, miło ale obowiązku
      nie ma ;)
      • esscort Re: Do wszystkich "nowych" forumowiczów 19.01.06, 12:20
        ale Papirus lubi mieć wszystko uporządkowane: tutaj burmistrzowie, tutaj reszta
        • randolff Re: Do wszystkich "nowych" forumowiczów 19.01.06, 12:24
          Dlatego chciałem to uściślić. Jedyną konsekwencją nie wpisania sie do
          wątku "poznajmy sie lepiej" jest znalezienie się w notesie Papirusa w
          rubryce "potencjalny burmistrz".
          • mwsylwia Re: Do wszystkich "nowych" forumowiczów 19.01.06, 14:49
            No i miało być do osób nowych a wyszło jak zwykle :))
            Sami kombatanci :)
            • randolff Re: Do wszystkich "nowych" forumowiczów 19.01.06, 14:55
              Ja tylko chciałem złagodzić surowy-i-nie-znoszący-sprzeciwu ton wypowiedzi
              Papirusa...
              • lolaxyz Re: Do wszystkich "nowych" forumowiczów 19.01.06, 15:12
                To moze zaproponujemy jakies nagrody za przystąpienie do rozmow na forum :))
                np. zdjęcie najsympatyczniejszej forumowiczki albo nawet Mwsylwii.
                • randolff Re: Do wszystkich "nowych" forumowiczów 19.01.06, 15:14
                  Fajna gradacja:
                  - forumowiczka
                  - sympatyczna forumowiczka
                  - najsypatyczniejsza forumowiczka
                  - Mwsylwia :)
                  • mwsylwia Re: Do wszystkich "nowych" forumowiczów 19.01.06, 15:16
                    No nie - taka nagroda nie wszystkich zapewne przyciągnie, a może nawet kogoś i
                    odstraszy. Wymyślmy coś innego, please (proszę) :)))
                    • lolaxyz Re: Do wszystkich "nowych" forumowiczów 19.01.06, 15:21
                      Co do najsympatyczniejszej forumowiczki to moze ona być dla wielu
                      niespodzianką, nie została zdemaskowana na forum wiec nie jednego moze ta
                      kwestia bardzo intrygować a jeśli chodzi o Mwsylwie została jednogłośnie
                      okrzyknięta miss forum wiec nagroda jest pewna, oczywista i nie ma o czym gadać.
                      Sylwia doceniamy Twoją skromność ale mogłabyś sie poświecić dla dobra ogółu i
                      udostępnic jakąś fote :))
                      • mwsylwia Re: Do wszystkich "nowych" forumowiczów 19.01.06, 15:24
                        :)) jednogłośnie czyli przez Ciebie Lola ?? :))
                        Ja tam typuję Ciebie :)
                        • lolaxyz Re: Do wszystkich "nowych" forumowiczów 19.01.06, 15:32
                          mwsylwia napisała:

> :)) jednogłośnie czyli przez Ciebie Lola ?? :))
                          > Ja tam typuję Ciebie :)
                          >
                          Sylwia nie rob sobie zartow z powaznej kobiety bo nic Ci to nie da i nie
                          zmuszaj mnie do grzebania w wątkach gdzie koledzy wypowiadają sie na Twoj temat
                          używajac przy tym określeń typu "zjawa" :))
                      • lolaxyz Re: Do wszystkich "nowych" forumowiczów 19.01.06, 15:25
                        Chwila, trzba jeszcze jakąś wersję zachęty dla pań opracować. Chyba LPR jawi
                        sie jako nasz forumowy macho, tylko tych zdjęć nie chce ujawnić :-((
                        • papirus22 Re: Do wszystkich "nowych" forumowiczów 19.01.06, 15:37
                          jak zwykle przesadzanie z tymi podejrzeniami, oczywiście jak zwykle robicie
                          sobie ze mnie żarty, albo popadacie w dugą skarjnośc zamieniacie mnie w
                          potwora. Ja w rzeczywistości, jestem miły, łatwowierny i ideowy:)
                          • lolaxyz Re: Do wszystkich "nowych" forumowiczów 19.01.06, 15:45
                            papirus22 napisał:

Ja w rzeczywistości, jestem miły, łatwowierny i ideowy:)

Po tym oświadczeniu potencjalne nowe forumowiczki napewno czują się już
                            zachęcone ale może jeszcze zechcesz zadeklarować, że w razie potrzeby
                            udokumentujesz swoje walory jakąś fotką?
                            • papirus22 Re: Do wszystkich "nowych" forumowiczów 19.01.06, 15:58
                              no bez przesady, próbuję poprawic swój wizerunek, przez prawie wszystkich nieco
                              zniekształcony:)
                              • frags Re: Do wszystkich "nowych" forumowiczów 19.01.06, 16:01
                                papirus22 napisał:

> no bez przesady, próbuję poprawic swój wizerunek, przez prawie wszystkich
                                nieco
                                >
                                > zniekształcony:)

Naprawdę??? Akuku papirus... to ja... :)))))
                                • papirus22 Re: Do wszystkich "nowych" forumowiczów 19.01.06, 16:02
                                  pchełko, daj mi troche spokoju, zaczepiaj innych :)
                                  • frags Re: Do wszystkich "nowych" forumowiczów 19.01.06, 16:03
                                    Ok, ok, chciałem się tylko przywitać! :)
                              • daisy32 Re: Do wszystkich "nowych" forumowiczów 19.01.06, 16:03
                                Nie bądź taki skromniutki, przeciez sam się nieźle reklamujesz tym studentkom.
                                Czyżby strach cię obleciał, a może jakieś kompleksiki się odezwały?
                                Znasz przysłowie o krowie; "Krowa, która dużo ryczy mało mleka daje", zastanów
                                się nad tym Papi.
                                • papirus22 Re: Do wszystkich "nowych" forumowiczów 19.01.06, 16:06
                                  O i Daisy jest na posterunku, nie było mnie tylko troche a jak sie pojawię to
                                  od razu ataki, i to ze wszystkich stron:)
                                  • daisy32 Re: Do wszystkich "nowych" forumowiczów 19.01.06, 16:08
                                    Jesteś monotematyczny...
                                  • frags Re: Do wszystkich "nowych" forumowiczów 19.01.06, 16:08
                                    Papi, żeby było wszystko jasne: JA SIĘ TYLKO PRZYWITAŁEM. (jeszcze mi się znowu
                                    jakieś kanczelsk przyklei i nazwie wszą, albo jeszcze gorzej). :))))
                                    • papirus22 Re: Do wszystkich "nowych" forumowiczów 19.01.06, 16:38
                                      Dzień dobry - to do fragsa
                                      Przecież nie pisze na razie o studentkach to jaki znowu monotematyczny-to do
                                      daisy
                          • daisy32 Re: Do wszystkich "nowych" forumowiczów 19.01.06, 16:47
                            papirus22 napisał:

> jak zwykle przesadzanie z tymi podejrzeniami, oczywiście jak zwykle robicie
                            > sobie ze mnie żarty, albo popadacie w dugą skarjnośc zamieniacie mnie w
                            > potwora. Ja w rzeczywistości, jestem miły, łatwowierny i ideowy:)

A ja jestem, sobie mały pluszowy miś, nie wadzący nikomu :)))
                            To jest właśnie twój monotematyzm...gdybyś oczywiście się nie domyślił...
                            • papirus22 Re: Do wszystkich "nowych" forumowiczów 19.01.06, 17:07
                              z moich postów nie wynika,abym był małym misiem niewadzącym nikomu, więc
                              wniosek błędny:(
    • frags Re: Do wszystkich "nowych" forumowiczów 19.01.06, 16:09
      Jedziecie na narty? Mrozy idą straszne, nie boicie się?
      • papirus22 Do wszystkich "nowych" forumowiczów 19.01.06, 17:22
        Dziekuję wszystkim forumowiczom za odpowiedz na apel mamy 4 wpisy. Wiem, że
        czyta nas jeszcze co najmnie 10-20 osób które nie chcą się wpisac, mimo wszytko
        zachęcam do poznania się
        • bilex74 Re: Do wszystkich "nowych" forumowiczów 19.01.06, 17:43
          Jak mówią: "chłód lufy przy skroni to argument, na który nie można odpowiedzieć
          >nie<"...
    • j46 Re: Do wszystkich "nowych" forumowiczów 19.01.06, 17:45
      Frags skąd w tobie tyle emocji i to w dodatku odnoszących sie do cnotliwego
      papirusa. Spróbój choć raz bez agresji, a wygląda na to że poptrafisz.
      • frags Re: Do wszystkich "nowych" forumowiczów 19.01.06, 20:22
        j46, witam Cię! Nie ma we mnie złych emocji, szczególnie wobec cnotliwego
        papirusa. Gdzie widzisz agresję w przywitaniu się, czy w pytaniu, czy nie boją
        się mrozu? Pytam, bo mnie trochę przeraża wizja minus 30 stopni, Kupilismy ten
        dom 3 lata temu i tak siarczystego mrozu jeszcze tutaj od tego czasu nie było.
        Nie wiem jak to wszystko jest poocieplane.
    • esscort podsumowanie 19.01.06, 18:55
      Podsumujmy:
      - Wszyscy nowi forumowicze i nowe foremki proszone są o wpisywanie sie do wątku
      poznawczego forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=229&w=21846819
      - Nie jest to obowiązkowe, ale kto się nie wpisze, ten może wylądować w notesie
      papirusa jako potencjalny burmistrz
      - Nie ma kar za niewpisywanie się, ale kto się wpisze, ma szansę na nagrodę w
      postaci fotki (pertraktacje w sprawie obiektu na fotce trwają - chyba można
      siebie lub kogoś zgłaszać).
      • bilex74 Re: podsumowanie 19.01.06, 19:04
        Moja wrodzona podejrzliwość każe mi przypuszczać, że ci, którzy nie chcą ze
        złych pobudek ujawnić się - dawno już się przedstawili...o naiwności forumowa...

np.:

Zuza87
        Zuzanna
        19, koziorożec
        Dzieci jeszcze nie mam...
        W Łomiankach od zawsze (to w wypadku gdy wpisuje się burmistrz rzecz jasna)
        Bardzo fajne forum

i ciekaw jestem co w takim przypadku znajdzie się w notatniku papirusa:-)))))
        • randolff Re: podsumowanie 19.01.06, 19:11
          Już to Papirus zwryfikuje... założe się że sprawdzi czy w Łomiankach mieszka 19-
          letnia Zuzia ze znaku Koziorożca :) Łomianki to małe miasto.
          • esscort Re: podsumowanie 19.01.06, 19:15
            randolff napisał:

... założe się że sprawdzi czy w Łomiankach mieszka 19 letnia Zuzia ze znaku
            Koziorożca :) Łomianki to małe miasto.

No tak, zreszta on wszystkich w lomiankach zna. A jeżeli w dodatku zuzia jest
            studentką...

• randolff Re: podsumowanie 19.01.06, 19:17
              Racja! Przecież ta bajeczka o wyłowieniu z forum Burmistrza to pic na wodę.
              Papi namawia do wpisywania się bo szuka studentek!
              • kmsanczia Re: podsumowanie 19.01.06, 19:43
                Jeden apel Papiego i zobaczcie, same dziewczyny się wpisują. ;-) Pewnie też go
                widziały na plakacie KS ŁOmianki.
        • esscort Re: podsumowanie 19.01.06, 19:11
          bilex74 napisał:
          ...i ciekaw jestem co w takim przypadku znajdzie się w notatniku papirusa:-)))))

:))
          Chyba nic, przecież sie wpisała. Zresztą nie wiem. Myslę, że papirus ma jakis
          ukryty dar sprawdzania, czy wpisujący się mówi prawdę
          • papirus22 Re: podsumowanie 19.01.06, 23:39
            prosze Was bardzo nie straszcie mną nowych osób.
    • fgth Re: Do wszystkich "nowych" forumowiczów 20.01.06, 10:54
      Pozdrawiam jestem nowy tutaj.W Łomiankach 3 rok.Fajne Forum, nareszcie troche
      wiadomości!!!
      • randolff Re: Do wszystkich "nowych" forumowiczów 20.01.06, 10:57
        Fajny masz nick. Tylko już się boję odmieniać go przez przypadki :) Myślałem do
        tej pory że nic trudniejszego niż Kmsanczia nie można wymyślić a tu proszę :)
        Pozdrawiam.
        • kmsanczia Re: Do wszystkich "nowych" forumowiczów 20.01.06, 11:13
          randolff napisał:
          > tnic trudniejszego niż Kmsanczia nie można wymyślić

Ekhem, ekhem. Sanczia to moje imię z bierzmowania jakby sięktośpytał, co w tym
          trudnego? ;)
          • iod Re: Do wszystkich "nowych" forumowiczów 20.01.06, 11:26
            nic zupełnie:
            M - kmsanczia
            D- kmsanczii
            C- kmsanczii
            B - kmsanczię
            N - kmsanczią
            Mc - kmsanczii
            W- kmsamczio!
            Prościzna, no nie - szczególnie wymowa ;)
            • randolff Re: Do wszystkich "nowych" forumowiczów 20.01.06, 11:29
              Dzięki Iod. To jeszcze poprosze to samo z Fgth :)
            • kmsanczia Re: Do wszystkich "nowych" forumowiczów 20.01.06, 12:00
              Najbardziej mi się podoba biernik i wołacz. :)
              • papirus22 Re: Do wszystkich "nowych" forumowiczów 20.01.06, 12:05
                ja wolę nie ryzykowac i zawsze pisze km:)
    • kmsanczia Re: Do wszystkich "nowych" forumowiczów 21.01.06, 23:06
      podbijam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka