Dodaj do ulubionych

ciuchy!!!!!!!!!!!!

05.02.06, 18:03
dziewczyny, mobilizuję i straszę zarazem - bo pojadą na Ukrainę!!!!!
Obserwuj wątek
    • kmsanczia Re: ciuchy!!!!!!!!!!!! 05.02.06, 18:07
      iod napisała:
      > straszę zarazem

Czy ten "zaraz" to jakaś wielka bakteria? ;-)
      • iod Re: ciuchy!!!!!!!!!!!! 05.02.06, 18:14
        kmasczia - zaraz rośnie, już się z torby wielkiej wylewa ;)))
        • mwsylwia Re: ciuchy!!!!!!!!!!!! 05.02.06, 18:16
          Dobra - to organizujemy. Gdzie i kiedy? Ja mogę przez caaały tydzien - tylko
          gdzie???
          Czekam na propozycje.
          Aha - w poniedziałek chyba nie moge - Iod - o ktorej ten basen? O 19.30?
          • iod Re: ciuchy!!!!!!!!!!!! 05.02.06, 18:21
            ja też nie mogę w poniedziałek. Woda chyba o 19.30. Tak miało być przynajmniej.
            Zawsze możemy pół godziny poczekać.
            Uhuhuhu, czeka mnie dzisiaj i jutro głodówka, coby dobrze wypaść...
    • mwsylwia Re: ciuchy!!!!!!!!!!!! 05.02.06, 18:27
      Dziewczyny - proponuję zrobić tak:
      Zróbmy przeglad szaf i strychów i pozbierajmy rzeczy, których już my, nasi
      mężowie lub dzieci nosić nie będą. (daje nam na to czas do wtorku.
      Jak już będa gotowe worki to pod koniec tygodnia (proponuje piątek) zbierzemy
      sie w czyimś salonie (miejsca publicznego nie polecam - grzebanie w cudzych
      rzeczach w miejscu publicznym nie przystoi) i zobaczymy która do siebie co wybierze.
      To co zostanie wywieziemy tam, gdzie pisał Brycezion.

Czyli najbliższy termin to WTOREK - zbieranie ciuchów do worka...
      • po.prostu.kobieta Re: ciuchy!!!!!!!!!!!! 05.02.06, 20:56
        ja w ciągu najbliższych dwóch tygodni nie moge - wyjeżdzam :((
      • mwsylwia Re: ciuchy!!!!!!!!!!!! 06.02.06, 09:39
        słyszę ciszę :))
        Czyżby chęci wymiany zamarzły dziesiejszej nocy??
        • lolaxyz Re: ciuchy!!!!!!!!!!!! 06.02.06, 09:56
          Ja mogłabym dopiero w przyszłym tygodniu :-(
          • iod Re: ciuchy!!!!!!!!!!!! 06.02.06, 09:57
            worek ciuchów gotowy. Dajcie znać kiedy.
            • mwsylwia Re: ciuchy!!!!!!!!!!!! 06.02.06, 10:17
              Lola - a kiedy w przyszlym tygodniu?
              • lolaxyz Re: ciuchy!!!!!!!!!!!! 06.02.06, 10:23
                Kiedykolwiek, łącznie z najbliższą niedzielą.
                • mwsylwia Re: ciuchy!!!!!!!!!!!! w niedzielę 06.02.06, 10:24
                  O - to może w niedzielę. Co inne kobiety na to??
                  • iod Re: ciuchy!!!!!!!!!!!! w niedzielę 06.02.06, 10:43
                    to u kogo w salonie????? niedziela ok, jak na razie :)
                    • kmsanczia Re: ciuchy!!!!!!!!!!!! w niedzielę 06.02.06, 10:58
                      Dziewczyny tu byście miały pole do popisu:
                      www.allegro.pl/show_item.php?item=85366944
                      ;-))
                    • lolaxyz Re: ciuchy!!!!!!!!!!!! w niedzielę 06.02.06, 10:59
                      Dziękuję Sylwia za uwzględnieie mnie :))
                      • kmsanczia Re: ciuchy!!!!!!!!!!!! w niedzielę 06.02.06, 11:03
                        Skąd wy macie tyle niepotrzebnych ciuchów, ja ma trzy na krzyż i noszę aż się
                        zupełnie do niczego nie nadają. :(
                        • mwsylwia Re: ciuchy!!!!!!!!!!!! w niedzielę 06.02.06, 11:08
                          Ale tu też chodzi o ciuchy meżów i dzieci. A nawet o niepotrzebne inne rzeczy -
                          jeśli takowe są.

Dobra - jeżli zadna odważna sięnie zgłosi to zrobimy to u mnie.
                          Może jednak znajdzie się jakiś konkurencyjny salon wymiany dóbr?

• iod Re: ciuchy!!!!!!!!!!!! w niedzielę 06.02.06, 11:20
                            możemy zrobić tak - jeśli wygonię męża z dziećmi gdzieś, to może byc u mnie -
                            tylko gdzie ja go wygonię z dwoma urwisami??? inaczej będzie ciężko. Trzeba
                            pomyśleć...
                            • mwsylwia Re: ciuchy!!!!!!!!!!!! w niedzielę 06.02.06, 11:26
                              Iod - poczekaj - bo jak na razie to tylko my trzy tu się zgłosiłyśmy - ja, Ty i
                              Km. Czy już żadna nie chce pooglądac cudzych dobr?
                              Habibi (mam fajną sukienkę ciążową :)), Boryska, dziewczyny czytające - nie
                              chcecie ??
                              • mwsylwia Re: ciuchy!!!!!!!!!!!! w niedzielę 06.02.06, 11:34
                                Przepraszam - Jeszcze oczywiście LOLA - no to już mamy całkiem sporą grupkę :).

Godzina to chyba jakas popołudniowa - może 16.00?
                                • kmsanczia Re: ciuchy!!!!!!!!!!!! w niedzielę 06.02.06, 11:38
                                  To może z dzieciakami? Tylko czyj dom to wytrzyma. ;)
                                  • iod Re: ciuchy!!!!!!!!!!!! w niedzielę 06.02.06, 11:42
                                    z dzieciakami, rany, nie przetrzymamy, ciuchy i dzieciaki, a na ukojenie nerwów
                                    też coś przewidujemy???
                              • habibi77 Re: ciuchy!!!!!!!!!!!! w niedzielę 06.02.06, 13:34
                                Hej, ja bardzo chętnie, ale musze leżeć i odpoczywać. Byłam na wizycie, Dzidzia
                                ma 8,6 mm,widziałam bijace serduszko. Wszystko z nami ok, ale Pan Doktor mówi,
                                że mam leżeć to leżę, żeby nic złego się nam nie przytrafiło. Sylwio jak możesz
                                to przetrzymaj te sukienkę ciążową :). Jak minie 1 trymest to bedzie lepiej.
                                • boryska Re: ciuchy!!!!!!!!!!!! w niedzielę 06.02.06, 14:54
                                  Ja moge przyjsc towarzysko, bo ciuchy po dzieciach odaje znajomym a moje na
                                  wies za jajka:) A maz nic niema, bo tez pooddawałam:)
                                  • iod Re: ciuchy!!!!!!!!!!!! w niedzielę 06.02.06, 15:42
                                    jak najbardziej towarzysko tak. Przyjmujemy i bez ciuchó ;)))
                                    • iod Re: ciuchy!!!!!!!!!!!! w niedzielę 06.02.06, 15:43
                                      ciuchów miało być, oczywiście
                                      • anna103 Re: ciuchy!!!!!!!!!!!! w niedzielę 06.02.06, 16:35
                                        może i ja bym przyszła toważysko jak mnie mąż puści
                                        • iod Re: ciuchy!!!!!!!!!!!! w niedzielę 06.02.06, 16:36
                                          a gdzie my się w końcu schodzimy????
                                          • anna103 Re: ciuchy!!!!!!!!!!!! w niedzielę 06.02.06, 16:39
                                            nie wiem
                                            Iod napisz mi o zerówkach na priv , ok?
                                            • iod Re: ciuchy!!!!!!!!!!!! w niedzielę 06.02.06, 17:04
                                              chcesz się załamać???? zaraz wyślę, tylko dziecku obiad dam
                                              • anna103 Re: ciuchy!!!!!!!!!!!! w niedzielę 06.02.06, 21:18
                                                dzięki!
                                                • kmsanczia Jak tam po zebraniu w Słoneczku mazowsza? 06.02.06, 21:19
                                                  Anna i Morti? ;)
                                                  • anna103 Re: Jak tam po zebraniu w Słoneczku mazowsza? 06.02.06, 21:25
                                                    Okazało się ,że mój syn chce się ożenić z córką Mortimerr
                                                  • papirus22 Re: Jak tam po zebraniu w Słoneczku mazowsza? 06.02.06, 21:40
                                                    no to robi się ciekawie:)
                                                  • anna103 Re: Jak tam po zebraniu w Słoneczku mazowsza? 06.02.06, 21:51
                                                    ciekawie to jest już od dawna
                                                  • papirus22 Re: Jak tam po zebraniu w Słoneczku mazowsza? 06.02.06, 21:55
                                                    a moje dzieciaki nie chcą mi nic mówic o narzeczonych:(
                                        • mwsylwia Re: ciuchy!!!!!!!!!!!! w niedzielę 06.02.06, 22:12
                                          Ania - mąż MUSI Cię puscić, bo inaczej wiesz... Liga rządzi, Liga radzi, Liga
                                          nigdy Was kobiety nie... no właśnie.

Więc pakuj do wora co tam masz a czego już nie chcesz i spotykamy sie w
                                          niedzielę na popołudniowej herbatce z konfiturami.
                                          Ups... ma któraś konfitury?
                                          • mazowianka Re: ciuchy!!!!!!!!!!!! w niedzielę 06.02.06, 23:13
                                            Mogę wam słoiczek podarować.
                                            • mwsylwia Re: ciuchy!!!!!!!!!!!! w niedzielę 07.02.06, 09:35
                                              Nie podarować, tylko razem z nim przybyć na popołudniową herbatkę :)
                                              • boryska Re: ciuchy!!!!!!!!!!!! w niedzielę 07.02.06, 09:42
                                                Życzę miłej zabawy, ja idę sie bawić do teatru w niedzielne popołudnie:)
                                                • mwsylwia Re: ciuchy!!!!!!!!!!!! w niedzielę 09.02.06, 14:03
                                                  Kochane dziewczyny,
                                                  niestety okazało się wczoraj wieczorem, ze niedzielne popołudnie mam zajęte :((
                                                  Impreza rodzinna, wiecie...

Tak więc musimy to przesunąć jakoś...

• mwsylwia Re: ciuchy!!!!!!!!!!!! w niedzielę 09.02.06, 14:05
                                                    mwsylwia napisała:
                                                    > Tak więc musimy to przesunąć jakoś...

Ups...to troche zabrzmiało, jakbym ja była taka ważna. Nie o to chodziło.
                                                    Miałam na myśli to, ze nie mogę zrobić U SIEBIE naszego spotkanka , bo mnie po
                                                    prostu nie będzie :((

• kmsanczia Re: ciuchy!!!!!!!!!!!! w niedzielę 09.02.06, 17:05
                                                    To dobrze Sylwia, bo ja stanowczo przestaję się mieścić w czasie. :)
                                                  • iod Re: ciuchy!!!!!!!!!!!! w niedzielę 09.02.06, 17:26
                                                    W porządku. Może byc poźniej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka