j46 06.02.06, 22:19 Nie mogę dostać się na oficjalną stronę Łomianek. Czy wy również Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mazowianka Re: BIP Łomianki 06.02.06, 22:26 Jutro Pan czytacz z gminy przeczyta nasze forum, i od rana strona ruszy:)) Odpowiedz Link Zgłoś
papirus22 Re: BIP Łomianki 07.02.06, 10:00 a może pan czytacz tez nie ma internetu i nie ruszy:( Odpowiedz Link Zgłoś
mwsylwia Re: BIP Łomianki 07.02.06, 10:10 Kable i łącza im zasypało. Nie działa opd wczoraj co najmniej. To zadziwiające, ze tak zacnej instytucji średnio raz na 2 miesiace siada kontakt ze swiatem. Ja chciałam sobie naszą Gazetkę Łomiankowską poczytać w internecie i nie mam niestety możliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
roch33 Re: BIP Łomianki 07.02.06, 15:38 Sprawdzałem dziś nie działa nadal. Może złapali wrusa. Odpowiedz Link Zgłoś
mwsylwia Re: Strona www.lomianki.pl 08.02.06, 08:52 A urzędowa stronka nadal niedostępna. To naprawdę dziwne - czy ktoś wie, ilu tam informatyków pracuje, że taki standard wypracowali?? Strona do bani (nie dość, że beznadziejna to ciągle się wiesza), sauny w ICDSie nie ma, wiosna daleko... eeeh Odpowiedz Link Zgłoś
kmsanczia Re: Strona www.lomianki.pl 08.02.06, 09:09 My to jednak jesteśmy uzależnieni od gminnych tworów wirtualnych. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiom1 Re: Strona www.lomianki.pl 08.02.06, 09:12 Może poprawiają plan miasta na którym jak się nie zna Łomianek to nic znalźć nie można? Odpowiedz Link Zgłoś
papirus22 Re: Strona www.lomianki.pl 08.02.06, 09:14 o plan tak i powinni zaznaczyć ulice na czarno-asfaltowane, ulice na czerwono szutrowo-błotniste, tylko by pewnie wyszło że same czerwone mamy, i pewnie tego nie zrobia, a przydałoby się. Odpowiedz Link Zgłoś
frags Re: Strona www.lomianki.pl 08.02.06, 15:09 Może informatycy zielonego miasteczka wiecznej szczęśliwości likwidują stronę łomiankowską i zamiast niej podepną link do Forum? Szatański plan Sokołowskiego na skoncentrowanie i zjednoczenie elektoratu, zgodnie z ideą albo ja, albo oni. Odpowiedz Link Zgłoś
mwsylwia Re: Strona www.lomianki.pl 08.02.06, 15:16 To jest myśl! Albo Wirtualną Galerię Łomianek przerobią na swoją stronę główną, wrzucą tylko obowiązkowy BIP (który i tak za obfity nie jest), dadzą link do Forum i www.lecsokole.pl i już... Odpowiedz Link Zgłoś
kmsanczia Re: Strona www.lomianki.pl 08.02.06, 20:03 Idźmy dalej, nawiązują kontakt z muzułmanami (którzy w nocy włamali się na duńskie serwery i wpuślili im wirusa-Mahometa), kasują forum Łomianki, kasują stronę KOŁ, a na Leć Sokole zamiast zdjęcia Sokoła są nasze twarze z podpisem "Wierzysz w bajki? Ci ludzie i tak nie mieli szansy zaistnieć... HAHAHA!". Odpowiedz Link Zgłoś
frags Re: Strona www.lomianki.pl 08.02.06, 20:07 Potem dogadują się z kretami i bobrami. Pewnej nocy umówione krety rozkopują wał wiślany, a bobry budują tamę z drzew i krazków międzywala. Akcję nadzoruje osobiście Burmistrz z pokładu śmigłowca Sokół. Działa w myśl zasady - jeśli coś się nie udaje, trzeba zmienić naród. Woda spłukuje złych mieszkańców do Bałtyku, a ich miejsca zajmują nowi, słusznie zorientowani obywatele. Odpowiedz Link Zgłoś
mwsylwia Re: Coś dla nas 08.02.06, 15:04 Znam to - kazdy, który chciałby coś zrobić dla swojej społeczności - powinien przeczytać. Odpowiedz Link Zgłoś
mwsylwia A strony jak nie ma tak nie ma 09.02.06, 11:33 To już powoli robi się nudne... Sauny nie ma, www.lomianki.pl nie ma, nowej Gazety Łomiankowskiej jeszcze nie ma - czuję się trochę osierocona :(( Odpowiedz Link Zgłoś
papirus22 Re: A strony jak nie ma tak nie ma 09.02.06, 11:35 chyba nasze łomianki juz są? Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiom1 Re: A strony jak nie ma tak nie ma 10.02.06, 10:30 A serwer dalej leży. A taki jeden łże. Odpowiedz Link Zgłoś
frags Re: A strony jak nie ma tak nie ma 10.02.06, 10:34 Krzysiom, z radością zauważam, że Ty jednak jesteś pieprznięty w fajny sposób! Lubię takich niekonwencjonalnych facetów! Strzałka Krzysiom!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mwsylwia Re: A strony jak nie ma tak nie ma 10.02.06, 10:36 Bo Wy tak generalnie, to fajni jesteście :) Odpowiedz Link Zgłoś
kmsanczia Re: A strony jak nie ma tak nie ma 10.02.06, 10:42 Wszyscy jesteśmy fajni tylko czasem nam odbija. Powinniśmy się częściej spotykać, proponuję obowiązkowe spotkanie forumowe raz w miesiącu - wrogowie mile widziani. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
frags Re: A strony jak nie ma tak nie ma 10.02.06, 10:44 Sanczis, po Sylwestrze mam niedosyt spotkań z Tobą !!! Mam wrażenie, że za dużo uwagi poświęciłem Twojemu mężowi i nie zdążyliśmy porozmawiać. Odpowiedz Link Zgłoś
mwsylwia Re: BIP Łomianki 10.02.06, 11:46 Nie ma strony www.lomianki.pl, nie ma sauny, dzień 5... już się powoli przyzwyczajam... Odpowiedz Link Zgłoś