iod 15.04.06, 12:58 u mnie baby śmietanowej aktualnie...A u Was? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krzysiom1 Re: świąteczne zapachy 15.04.06, 13:02 Sernik. Zapach świąt w domu rodzinnym pamięta się przez całe życie.. Odpowiedz Link Zgłoś
iod Re: świąteczne zapachy 15.04.06, 13:02 no mam nadzieję, że moje dzieci będą pamiętać - padam z nóg... Odpowiedz Link Zgłoś
kmsanczia Re: świąteczne zapachy 15.04.06, 16:14 Mazurki, szt. 2. Ciekawe czy w smaku będą takie dobre na jakie wyglądają. :) Odpowiedz Link Zgłoś
iod Re: świąteczne zapachy 15.04.06, 16:59 zdecydowanie nie pachnie u mnie sernikiem - błąd!!!! Już nie do naprawienia... Za to teraz mięsko pachnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
iod Re: świąteczne zapachy 15.04.06, 17:09 no nie w te święta - nie zdążę już. Nie do naprawienia czyli, czy nie? Ja już zmęczona jestem, to może jakoś niejasno myślę... Odpowiedz Link Zgłoś
esscort Re: świąteczne zapachy 15.04.06, 17:19 kmsanczia napisała: > Jak to nie do naprawienia? No pewnie. Sernik to się piecze szybko. jakis film sie zacząl w TV, poapatrzylem trochę, a tu sernik gotowy. Stanowczo nie wymaga to wielkiego zachodu i czasu. Wystarczy zakręcic i sam sie piecze. Odpowiedz Link Zgłoś
iod Re: świąteczne zapachy 15.04.06, 17:29 Sera nie ma!!!! To jak mam kręcić???? Film to i chętnie bym jakiś obejrzała, ale Cartoon Network króluje u mnie na ekranie :( Odpowiedz Link Zgłoś
esscort Re: świąteczne zapachy 15.04.06, 17:32 iod napisała: > Sera nie ma!!!! No tak, ser do sernika by sie przydał. Ale z tego, co wiem, to ser na sernik (bacha, czy jakoś tam) kupuje się w czwartek. Odpowiedz Link Zgłoś
esscort Re: świąteczne zapachy 15.04.06, 17:35 A propos wypieków. Na przeciw kosciola zobaczylem dzis nową cukiernię. Dawno tam jest? Jakie wrażenia? A z nowości, to jeszcze stwierdzilem, że w sklepie z winami w Kiełpinie zniknął misiowaty pan, a pojawiła się pani (chyba z anoreksją, ale proszę jej tego nie mówić, bo jest bardzo miła) Odpowiedz Link Zgłoś
papirus22 Re: świąteczne zapachy 15.04.06, 20:39 ta pani to pracuje juz ponad miesiąc:) a co brałeś z win? Odpowiedz Link Zgłoś
iod Re: świąteczne zapachy 15.04.06, 17:36 co to ja w czwartek robiłam.....na pewno nie kupowałam sera! Mówię, że nie do naprawienia błąd, jednak wiem, co mówię. Odpowiedz Link Zgłoś
kmsanczia Re: świąteczne zapachy 15.04.06, 17:35 O, u mnie też Cartoon na okragło. Sera też nie mam na szczęście bo i tak nie ma kto jeść tych wypieków. :/ No i same się jednak nie robią jak u Esscorta. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
esscort Re: świąteczne zapachy 15.04.06, 17:37 Generalnie to przesadzacie z tą iloscią roboty. Jajka sie same gotują, chrzan ja starłem, po chleb pojechalem. Przeciez sie nie rozerwę. Odpowiedz Link Zgłoś
iod Re: świąteczne zapachy 15.04.06, 17:46 no nie, nie rozerwiesz się. Przecież my Cię rozumiemy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kmsanczia Re: świąteczne zapachy 15.04.06, 17:48 Szaleje! Całe święta obsłużył. Twoja żona Ess to szczęściara. :) Odpowiedz Link Zgłoś
iod Re: świąteczne zapachy 15.04.06, 17:50 nie no - kmsanczia - chrzan starł, a to się liczy. Mój kwiaty kupił i z dziećmi bajki ogląda. No. Ja to jestem szczęściara ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kmsanczia Re: świąteczne zapachy 15.04.06, 17:52 Hehe, licytacja? Mój był na rybach rano, a teraz leży, wcześniej podrzuciwszy mi dziecię razem z bajkami. 1:0 dla mnie. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
iod Re: świąteczne zapachy 15.04.06, 17:53 przyniósł ryby?????? Można by poudawać, że Boże Narodzenie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kmsanczia Re: świąteczne zapachy 15.04.06, 17:55 iod napisała: > przyniósł ryby?????? Naiwna kobieto. Na ryby to się jeździ, żeby w domu nie siedzieć, ale żeby zaraz łowić? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
iod Re: świąteczne zapachy 15.04.06, 17:56 naiwna, naiwna, z jeżdżeniem na ryby to ja jeszcze nie bardzo w temacie... Odpowiedz Link Zgłoś
esscort Re: świąteczne zapachy 15.04.06, 17:54 kmsanczia napisała: Mój był na rybach rano Pewnie nie chciał Ci przeszkadzać. Kulturalny czlowiek. Mógł zaprosić kolegów na "jajeczko". Odpowiedz Link Zgłoś
iod Re: świąteczne zapachy 15.04.06, 17:56 kmsanczia - no mógł, nieno, dobre te nasze chłopaki, dobre. Mojego o 17 olśniło, że może by półeczki w Ikei kupić. Niestety - zamknięta... Odpowiedz Link Zgłoś
kmsanczia Re: świąteczne zapachy 15.04.06, 17:59 Jakieś półeczki w Ikei rzucili?? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
iod Re: świąteczne zapachy 15.04.06, 18:02 :) to była koncepcyjna praca - zasugerowałam uporządkowanie zabawek w pokoju syna. Okazało się, że półeczki są do tego zadania niezbędne. Niestety ... Dobra, dam juz spokój, święta w końcu. Idę mięsko poddusić, ulżę sobie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
esscort Re: świąteczne zapachy 15.04.06, 17:51 Tez jej to mówię. Zapomnialem jeszcze dodać, że po te wina pojechalem. Z 10 osób ma przyjść, to wyobrażasz sobie, jak sie nadźwigałem (i to po schodach trzeba tam łazić) Odpowiedz Link Zgłoś
kmsanczia Re: świąteczne zapachy 15.04.06, 17:54 No myślę, tego wina musiało być sporo. W końcu do jedzenia tylko jajka z chrzanem, bo chlebka zabrakło. :) Odpowiedz Link Zgłoś
j46 Re: świąteczne zapachy 15.04.06, 18:06 A u mie co wchodzę do domu to nowe przewspaniałe świąteczne zapachy. Wesołych świąt. Odpowiedz Link Zgłoś
esscort Re: świąteczne zapachy 15.04.06, 18:07 j46 napisał: > A u mie co wchodzę do domu to nowe przewspaniałe świąteczne zapachy. Wesołych > świąt. Pomógłbyś trochę w przygotowaniach. Sumienia nie mają... Odpowiedz Link Zgłoś
kmsanczia Re: świąteczne zapachy 15.04.06, 18:09 No tak, typowy facet "co wchodzę do domu, to nowe zapachy". ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mwsylwia Re: świąteczne zapachy 15.04.06, 18:39 Alez sobie poczytałam, i wszystko czuję... pachnie pięęęęęknie :) Odpowiedz Link Zgłoś
robert_58 Re: świąteczne zapachy 15.04.06, 19:21 Cześć, strasznie w tym roku dużo pracy, kupowania, gotowania, pieczenia, smażenia .... Normalnie czasu nie ma aby na forum popisać ;-) Pozdrawiam zajączkowo Odpowiedz Link Zgłoś
iod Re: świąteczne zapachy 17.04.06, 22:38 zapach baby rumowej - dziecię zażyczyło sobie po spacerze, mama pokornie kręciła. Warto było - cały dom paaaaachnie. Odpowiedz Link Zgłoś