Dodaj do ulubionych

Do Pana Papirusa

08.05.06, 18:03
Napisał Pan pod moim adresem "stanowisz trzon Grupy Trzymającej Władzę, twoje
zachowanie które znamy z sesji czy komisji świadczy o tobie jako o
manipulatorze i nieudaczniku."

Przepraszam bardzo, ale to chyba jakaś mania.
Człowieku czy ty nie możesz normalnie dyskutować bez insynuowania!

Teraz spokojnie.

Panie Papirus
Czy było by Panu miło jakbym na Pana temat pisał: frustrat odrzucony w
wyborach do RM lub inne podobne insynuacje.
Zapewne nie. Nie czyń drugiemu co tobie nie miłe.

Forum jest od wymiany poglądów, w tym przypadku o działalności gminy.
Ludzie mają różne zdania. Trzeba je szanować, skoro oczekuje Pan szacunku od
innych. Niech Pan ze swoich wypowiedzi usunie maniakalne dociekanie i
wmawianie kto kim jest. To bardzo podniesie wiarygodność Pańskich wypowiedzi,
bo w tej chwili nie wierzę w większośc Pańskich słów.

Liczę na solidne przemyślenie tego tematu, bo sądzę, że jest Pan inteligentnym
i wartościowym człowiekiem.

Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • j46 Re: Do Pana Papirusa 08.05.06, 18:08
      populistyczny demagog ten sanset i już.
      • sanset Re: Do Pana Papirusa 08.05.06, 18:10
        Prosze napisać dokładniej co jest tym populizmem?
        • mazowianka Re: Do Pana Papirusa 08.05.06, 18:14
          Panie sanset, dobrze Pan sądzi,
          Papirus jest inteligentnym i wartościowym człowiekiem.
          • papirus22 Re: Do Pana Papirusa 08.05.06, 18:30
            Tak jak pisałem juz wielokrotnie proponuję spotkanie. ja nie jestem anonimowy i
            nie wstydze się swich poglądów. Burmistrz stworzył ukłąd powiązań, a wszystko
            zaczyna się od radnych. GTW to burmistrz i vb. i przede wszystkim radni i ich
            rodziny, ich promocja (zajrzyj do GŁ-chocby ostatniej), oraz ludzie z nim
            związani. Na Łomiankowskiej scenie politycznej wyraźnie rysuje się podział
            następuje polaryzacja na ludzi zaleznych, tych których zatrudnia lub płaci oraz
            na ludzi mających dośc takiej władzy. Wiem, że ostatnie wydarzenia mające
            miejsce na forum, ale przede wszystkim na spotkaniach z mieskzańcami Was
            denerwują. Okazuje się ze nie tylko my forumowicze mamy was dość, ale przede
            wszystkim dzisiątki mieszkańców, występujących na tych spokaniach. Czy Wam sie
            to podoba czy nie idzie czas na zmiany. Ludzie i różne organizacje przez was
            dotknięte jednoczą siły, bez względu na to czy będzie sie promować w gazecie
            wydawanej za nasze pieniądze. Przykłady proszę-ostatni numer GŁ, art, sokoła,
            zdjecia mazana, tańce z gwiazdami i ewidentna promocja jednej z knajp-dlaczego
            akurat tej?. No cóż ocenę zostawiam mieszkańcom.
            • sanset Re: Do Pana Papirusa 08.05.06, 18:37
              To chyba odpowiedź do innego wątku.
              Nie chodzi mi o Pańską anonimowość, którą szanuję, tylko o Pana insynuacje
              dotyczące moich powiązań.
              Proszę przeczytać jeszcze raz uważnie moje uwagi i odpowiedzieć.
              • esscort Re: Do Pana Papirusa 08.05.06, 18:50
                Sanset, gdy jakis czas temu wskoczyłeś na forum, postawiles kilka zarzutów,
                otrzymałeś odpowiedzi, do ktorych obiecaleś się "wkrótce" ustosunkować.
                Przypominam, że było to w lutym. Całośc jest tutaj
                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=229&w=37066830
                Tymczasem ty co jakiśc czas tu wskakujesz rzucasz jakieś problemy, pytania,
                puszczasz bąki i znikasz. Myśle, że w zwiazku z takim zachowaniem nie
                powinieneś oczekiwać odpowiedzi.
              • papirus22 Re: Do Pana Papirusa 08.05.06, 18:51
                Mój drogi sansecie od kiedy tu jesteś piszesz bzdury-nie musze sie zgadzać na
                ich tolerowanie. Na pytania wielu nie odpowiadasz, więc dlaczego ja miałbym
                odpowiadac na twoje insynuacje. Chętnie Ciebie poznam i podyskutuję, ale od
                poczatku tego unikasz-dlaczego?
                Jeżeli moja argumentacja Tobie nie odpowiada to po prostu nie czytaj, nie
                odpisuj. Od kiedy tu się pojawiłeś zostało Tobie zadane wiele pyatń, dlaczego
                uciekłeś, skoro tY olewasz nas to ja będę robił dokładnie to samo:)
                Mam prośbę jeżeli nie chcesz zostać zupełnie zignorowany nie uciekaj, zacznij
                po kolei odpowiadac na zadane tobie wcześniej pytania, a jest ich wiele. Bez
                odpowiedzi na nie-nie mamy o czym rozmawaić:(
                • brycezion Re: Do Pana Papirusa 08.05.06, 19:29
                  Sanset: Nie odpowiadałem do tej pory na Twoje posty.Jeżeli śledzisz to forum,to
                  nikt nie może się czuć obrażony moimi rzekomymi insynuacjami.Nie obchodzą mnie
                  niczyje personalia,chyba,że wypisuje takie bzdury,iż chcę dojść do jego motywów.
                  Forum traktuję wyłącznie jako wymianę informacji o sprawach Łomianek.Pisząc
                  opieram się w na faktach i dokumentach.
                  Dlatego chciałbym wracając do Twego wątku o Lecsokole,który Ci przypomniał
                  Esscort,zapytać Cię : czy w biuletynach KOŁ znalazłeś coś co uważasz nie jest
                  zgodne z prawdą? I czy to źle,że w lekkiej formie powtarza to Lecsokole.Mają
                  napewno lepszych redaktorów niż KOŁ,przez co ich pismo jest bardziej poczytne.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka