qaz2510 21.06.06, 08:24 CZy ktoś z szanownych forumowiczów chodzi na basen w ICDS? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
papirus22 Re: basen 21.06.06, 08:40 kilka osób chodzi. Tylko ostatnio zauwazyłem, że na basenie osób bardzo mało, gdyby nie szkoła to świeciłby pustkami i teraz się jeszcze okazuje, że gdy burmistrz chciał zorganizaować zawody pływackie w Łomiankach oczywiście o Puchar burmistrza to prawie nikt się nie zgłosił. W icds jest napisane, że zawody zostały odwołane, ze względu na brak chętnych-a tyle nas to badziewie kosztowało i kosztuje!!! A taki fragi twierdzi, że wprowadził się do Łomianek bo basen mamy, choc jak sam później pisał jeszcze na nim nie był:))) No cóż budowanie basenów to nie jest zadanie gminy w przeciewiństwie do rury:) Odpowiedz Link Zgłoś
qaz2510 Re: basen 21.06.06, 08:49 ja mam zamiar chodzic - nawett karnet wykupiłem - zobaczymy jak będzie:) Odpowiedz Link Zgłoś
papirus22 Re: basen 21.06.06, 09:14 teraz będziesz się musiała rozglądać czy na basenie jest ktos z forum, a może qaz, a może sokri:) Odpowiedz Link Zgłoś
qaz2510 Re: basen 21.06.06, 09:34 No tak koniecznie - fajnie będzie spiskować pod skrzydłami Sokoła - a swoją drogą nie uważacie, że to kuriozalne - tyle się mówiło, że to zła inwestycja a później samemu się z tego korzysta... Odpowiedz Link Zgłoś
robert_58 Re: basen 21.06.06, 09:53 weź koniecznie okulary - woda wyjątkowo mocno chlorowana w porównaniu z innymi basenami. Dużym plusem dla pływającego jest brak tłoku w basenie - zazwyczaj na torze popływasz, ewentualnie z drugą osobą. I tanio, długo czynn, choć mógłby być czynny jeszcze dłużej. Odpowiedz Link Zgłoś
qaz2510 Re: basen 21.06.06, 10:04 ja wczoraj byłem poobserwować(i kupić karnet) byłem od 20:30 do 22 - nie było tłoku - więc sądzę, że chyba nie ma sensu, żeby basen był dłużej czynny. Odpowiedz Link Zgłoś
robert_58 Re: basen 21.06.06, 10:10 sensu z dłuższym otwarciem nie ma. To prawda. Choć czasem ochota dopada w późnyxh godzinach Odpowiedz Link Zgłoś
iod Re: basen 21.06.06, 10:17 albo domek z basenikiem zbudować - wtedy, gdy ochota najdzie, wszystko jest po prostu na wyciągnięcie ręki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
esscort Re: basen 21.06.06, 10:27 qaz2510 napisał: > to wtedy do jeziora... W lecie, gdy jest ładna pogoda, to chyba basen w ogole nie ma sensu - znacznie lepsze jezioro, morze Odpowiedz Link Zgłoś
qaz2510 Re: basen 21.06.06, 10:38 zgadaza się , ale trza na to środków(morze) - nie mówie,że nie korezysta , bo mam znajomych w Orłowie - ale jezioro -beeee- czerwonka- pijawki - syf ogólnie rzecz ujmująć(mówie o jeziorku dziekanowskim) z resztą teraz jest strasznie zarośnięte(nie mówie o plaży), a basenik to co innego blisko - ciepła woda(podobno za ciepła), prysznic - tylko troche za mały - ale cóż zrobic.... Odpowiedz Link Zgłoś
mama_migotka Re: basen 21.06.06, 17:16 a tłoki to pewnie będą jeśli tak jak w tamtym roku w wakacje będzie jakaś zniżka dla dzieci. a ja taz zamierzam zacząć kożystać ale jakos nie moge ostatecznie się zebrać. Odpowiedz Link Zgłoś
ilexx Re: basen 22.06.06, 11:08 Myślę, ze ci co nie maja wodociagu powinni mieć na basenie promocję. Np.pół ceny albo jedno wejscie tygodniowo za darmo. Odpowiedz Link Zgłoś
ilexx Re: basen 22.06.06, 17:38 Jak sie dobrze umyją pod prysznicem i przejdą kontrolę, to mogą też pójść na basen. A w tych pustych korytarzach proponuję ustawić pralki na żetony. Ci bez wodociagu powinni mieć jedno pranie kolorowe i dwa białe, tygodniowo gratis Odpowiedz Link Zgłoś
mazowianka Re: basen 22.06.06, 19:08 ilexx napisała: -. A w tych pustych korytarzach proponuję ustawić pralki na żetony. Ci bez > wodociagu powinni mieć jedno pranie kolorowe i dwa białe, tygodniowo gratis Bardzo dobra propozycja,tyle że jeden z korytarzy jest już zajęty, dzisiaj w tym upale odbywało się posiedzenie Rady Miejskiej, ponieważ aula była zjęta przez jakąś firmę muzyczną? Wszyscy wyglądali jakby przed chwilą wyszli z basenu,Panu Przewodniczącemu gratulujemy pomysłu, na wykorzystanie tych ogromnych pustych korytarzy:(( Forum Łomianki OIOM Lec Sokole Odpowiedz Link Zgłoś
j46 Re: basen 22.06.06, 21:36 Przewodniczący i burmistrz jak zwykle umieli wszystko odpowiednio skoordynować i zgrać. Co było ciekawego na sesji, poza zniewalającym upałem i pokazem indolecji władz gminnych?? Odpowiedz Link Zgłoś
boryska Re: basen 23.06.06, 07:35 A ja co wybiorę się z dziećmi na basen, to trafiam w brodziku na podtapiających się niby dla zabawy wyrostków . Wczoraj moje dzieci były co raz podtapiane, a banda gnojków stwierdziła, że w dużym basenie jest za zimna woda na pływanie. Pan ratownik też był zdziwiony moim oburzeniem. A myślałam, że im zależy, żeby mieszkańcy byli zadowoleni z wielorybka. Odpowiedz Link Zgłoś