21.06.06, 08:24
CZy ktoś z szanownych forumowiczów chodzi na basen w ICDS?
Obserwuj wątek
    • iod Re: basen 21.06.06, 08:37
      chodzi, ale pływać nie umie :)
    • papirus22 Re: basen 21.06.06, 08:40
      kilka osób chodzi. Tylko ostatnio zauwazyłem, że na basenie osób bardzo mało,
      gdyby nie szkoła to świeciłby pustkami i teraz się jeszcze okazuje, że gdy
      burmistrz chciał zorganizaować zawody pływackie w Łomiankach oczywiście o
      Puchar burmistrza to prawie nikt się nie zgłosił. W icds jest napisane, że
      zawody zostały odwołane, ze względu na brak chętnych-a tyle nas to badziewie
      kosztowało i kosztuje!!!
      A taki fragi twierdzi, że wprowadził się do Łomianek bo basen mamy, choc jak
      sam później pisał jeszcze na nim nie był:))) No cóż budowanie basenów to nie
      jest zadanie gminy w przeciewiństwie do rury:)
      • qaz2510 Re: basen 21.06.06, 08:49
        ja mam zamiar chodzic - nawett karnet wykupiłem - zobaczymy jak będzie:)
        • iod Re: basen 21.06.06, 08:58
          powodzenia i do widzenia :)
          • papirus22 Re: basen 21.06.06, 09:00
            a dlaczego do widzenia?
            • iod Re: basen 21.06.06, 09:13
              oj, w sensie do zobaczenia :)
              • papirus22 Re: basen 21.06.06, 09:14
                teraz będziesz się musiała rozglądać czy na basenie jest ktos z forum, a może
                qaz, a może sokri:)
                • iod Re: basen 21.06.06, 09:19
                  taaak, teraz tak :)
                  • qaz2510 Re: basen 21.06.06, 09:34
                    No tak koniecznie - fajnie będzie spiskować pod skrzydłami Sokoła - a swoją
                    drogą nie uważacie, że to kuriozalne - tyle się mówiło, że to zła inwestycja a
                    później samemu się z tego korzysta...
                    • robert_58 Re: basen 21.06.06, 09:53
                      weź koniecznie okulary - woda wyjątkowo mocno chlorowana w porównaniu z innymi
                      basenami.

Dużym plusem dla pływającego jest brak tłoku w basenie - zazwyczaj na torze
                      popływasz, ewentualnie z drugą osobą.

I tanio, długo czynn, choć mógłby być czynny jeszcze dłużej.
                      • qaz2510 Re: basen 21.06.06, 10:04
                        ja wczoraj byłem poobserwować(i kupić karnet) byłem od 20:30 do 22 - nie było
                        tłoku - więc sądzę, że chyba nie ma sensu, żeby basen był dłużej czynny.

• iod Re: basen 21.06.06, 10:07
                          niektórzy pewnie po nocy lubią sobie pływać ;)
                          • robert_58 Re: basen 21.06.06, 10:10
                            sensu z dłuższym otwarciem nie ma. To prawda. Choć czasem ochota dopada w
                            późnyxh godzinach
                            • qaz2510 Re: basen 21.06.06, 10:14
                              to wtedy do jeziora...
                              • robert_58 Re: basen 21.06.06, 10:15
                                :-)
                                • iod Re: basen 21.06.06, 10:17
                                  albo domek z basenikiem zbudować - wtedy, gdy ochota najdzie, wszystko jest po
                                  prostu na wyciągnięcie ręki ;)
                              • esscort Re: basen 21.06.06, 10:27
                                qaz2510 napisał:

> to wtedy do jeziora...

W lecie, gdy jest ładna pogoda, to chyba basen w ogole nie ma sensu - znacznie
                                lepsze jezioro, morze
                                • qaz2510 Re: basen 21.06.06, 10:38
                                  zgadaza się , ale trza na to środków(morze) - nie mówie,że nie korezysta , bo
                                  mam znajomych w Orłowie - ale jezioro -beeee- czerwonka- pijawki - syf ogólnie
                                  rzecz ujmująć(mówie o jeziorku dziekanowskim) z resztą teraz jest strasznie
                                  zarośnięte(nie mówie o plaży), a basenik to co innego blisko - ciepła
                                  woda(podobno za ciepła), prysznic - tylko troche za mały - ale cóż zrobic....
                                  • mama_migotka Re: basen 21.06.06, 17:16
                                    a tłoki to pewnie będą jeśli tak jak w tamtym roku
                                    w wakacje będzie jakaś zniżka dla dzieci.
                                    a ja taz zamierzam zacząć kożystać ale jakos nie moge ostatecznie się zebrać.
                                    • ilexx Re: basen 22.06.06, 11:08
                                      Myślę, ze ci co nie maja wodociagu powinni mieć na basenie promocję. Np.pół
                                      ceny albo jedno wejscie tygodniowo za darmo.
                                      • esscort Re: basen 22.06.06, 11:12
                                        Ale na basen czy tylko pod prysznic?
                                        • ilexx Re: basen 22.06.06, 17:38
                                          Jak sie dobrze umyją pod prysznicem i przejdą kontrolę, to mogą też pójść na
                                          basen. A w tych pustych korytarzach proponuję ustawić pralki na żetony. Ci bez
                                          wodociagu powinni mieć jedno pranie kolorowe i dwa białe, tygodniowo gratis
                                          • mazowianka Re: basen 22.06.06, 19:08
                                            ilexx napisała:
                                            -. A w tych pustych korytarzach proponuję ustawić pralki na żetony. Ci bez
                                            > wodociagu powinni mieć jedno pranie kolorowe i dwa białe, tygodniowo gratis

Bardzo dobra propozycja,tyle że jeden z korytarzy jest już zajęty,
                                            dzisiaj w tym upale odbywało się posiedzenie Rady Miejskiej,
                                            ponieważ aula była zjęta przez jakąś firmę muzyczną?
                                            Wszyscy wyglądali jakby przed chwilą wyszli z basenu,Panu Przewodniczącemu
                                            gratulujemy pomysłu, na wykorzystanie tych ogromnych pustych korytarzy:((
                                            Forum Łomianki
                                            OIOM Lec Sokole
                                            • j46 Re: basen 22.06.06, 21:36
                                              Przewodniczący i burmistrz jak zwykle umieli wszystko odpowiednio skoordynować i
                                              zgrać. Co było ciekawego na sesji, poza zniewalającym upałem i pokazem indolecji
                                              władz gminnych??
                                              • boryska Re: basen 23.06.06, 07:35
                                                A ja co wybiorę się z dziećmi na basen, to trafiam w brodziku na podtapiających
                                                się niby dla zabawy wyrostków . Wczoraj moje dzieci były co raz podtapiane, a
                                                banda gnojków stwierdziła, że w dużym basenie jest za zimna woda na pływanie.
                                                Pan ratownik też był zdziwiony moim oburzeniem. A myślałam, że im zależy, żeby
                                                mieszkańcy byli zadowoleni z wielorybka.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka