boryska 19.08.06, 22:39 Ło matko ten koszmar otwieraja 21 listopada na Pstrowskiego. Chyba dobrze, że dopiero teraz o tym przeczytałam, bo już mi humor popsuło. A zaintrygowała mnie ta reklama na Wiślanej.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
frags Re: Macro na Bielanach 20.08.06, 17:28 Kurcze, papirus ma rację ja jakis naiwny jestem, albo nieuświadomiony! Powiedz mi Borysko, co Ci przeszkadza Makro na pstrowskiego??? Odpowiedz Link Zgłoś
papirus22 Re: Macro na Bielanach 20.08.06, 20:16 fragi a w czym mam rację? Czy tekst w stylu "papirus ma rację oznacza", atakujemy papirusa i co ja mam do macro w Warszawie? Odpowiedz Link Zgłoś
frags Re: Macro na Bielanach 21.08.06, 08:33 Ty papirus masz jakąś psychozę. Jak piszę, ze nie masz racji, źle. Jak piszę, że masz rację, to podejrzewasz, że Cię atakuję. Jak się pytam to odpowiadasz niegrzecznie, że mi wybaczasz naiwne pytania. Przyznałem Ci po prostu rację - zapytaęlm naiwnie co szkodzi komy Makro na Pstrowskiego, bo, jak słusznie zauważyłeś, jestem niezorientowany. Odpowiedz Link Zgłoś
junsu Re: Macro na Bielanach 20.08.06, 17:35 I nareszcie lubiący supermarkety będą mieli blizko! Odpowiedz Link Zgłoś
boryska Re: Macro na Bielanach 20.08.06, 20:44 Szczególnie blizko. Jeżdżę tamtędy do pracy i pewnie wpłynie makro na natężenie ruchu w tamtych okolicach. Już wystarczy, że koło mojej pracy metro budują i pewnie też skomplikuje mi to życie. Odpowiedz Link Zgłoś
robert_58 Re: Macro na Bielanach 20.08.06, 21:25 junsu napisał: > I nareszcie lubiący supermarkety będą mieli blizko! Macro do supermarketu nie ma blisko. Skąd takie porównanie? Odpowiedz Link Zgłoś
esscort Re: Macro na Bielanach 20.08.06, 21:34 Oj, czepiasz się Robercie słówek. Wiadomo o co chodzi: że czciciele biegania z koszykami miedzy regałami będą mieli bliżej do świątyni. Oczywiście będą domagać się zbudowania światyni jeszcze bliżej. Bo nic tak nie poprawia humrou, jak paradowanie z koszykiem zapchanym rożnymi kurczakami i kiełbasami z promocji. Odpowiedz Link Zgłoś
iod Re: Macro na Bielanach 20.08.06, 21:51 a gdzie jest Pstrowskiego???? W ogóle fajna ta dyskusja o świątyni, bliżej, najbliżej :))) Odpowiedz Link Zgłoś
iod Re: Macro na Bielanach 20.08.06, 21:53 a Makro to taki sklep, gdzie nie wszyscy mogą kupować, tak? czy ja się mylę...ja nie wiem, bo ja nie lubię zakupów, no chyba, że o buty chodzi.. Odpowiedz Link Zgłoś
robert_58 Re: Macro na Bielanach 20.08.06, 22:17 nie mylisz się Iod. Bez karty nie wejdziesz (chyba, że pożyczysz lub z właścicielem karty). Bieganie z koszykiem też słabo wygląda - w Makro zdecydowanie zakupy hurtowe w opakowaniach zbiorczych (zgrzewkach). Ale mogę się mylić ;) No i kartą nie zapłacisz przy kasie. Coś o Cash&Carry - tylko co to? No ale można zawsze nazwać to supermaketem i bieganiem za marchewką tańszą o 2 grosze. Prawie jak supermaket ;) Odpowiedz Link Zgłoś
iod Re: Macro na Bielanach 20.08.06, 22:37 prawie...robi różnicę... ja tam nie wiem, ja nie lubię biegać, nawet za marchewką ;) Odpowiedz Link Zgłoś
iod Re: Macro na Bielanach 20.08.06, 22:45 no jeszcze mi się skojarzyło, że przecież ja "uwielbiam" kupować w zgrzewkach. Nie, no może i można z tego "przyjemność" czerpać, ja tam nie wiem. Ja bardzo lubię moje internetowe zakupy...powiedziałabym: skuteczne połączenie tradycjonalizmu z nowoczesnością :) Odpowiedz Link Zgłoś
janek9912 Re: Macro na Bielanach 20.08.06, 22:43 boryska napisała: > Ło matko ten koszmar otwieraja 21 listopada na Pstrowskiego. Chyba dobrze, że > dopiero teraz o tym przeczytałam, bo już mi humor popsuło. A zaintrygowała > mnie ta reklama na Wiślanej.... macie ci chcieliście Odpowiedz Link Zgłoś