Dodaj do ulubionych

Pytanie do użytkowników SFERII

20.10.06, 13:47
Witam,

Jakie macie doświadczenia z jej działaniem w rejonie na północ od Łomianek?
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • ptasznik11 Re: Pytanie do użytkowników SFERII 20.10.06, 13:52
      Na początku miałem problemy, od roku jest jednak OK.
    • dorota.alex Re: Pytanie do użytkowników SFERII 20.10.06, 14:02
      A uzywacie sferii tylko jako telefonu, czy tez internet?
      pzdr
      • joannaw-z Re: Pytanie do użytkowników SFERII 20.10.06, 14:16
        Nie jestem zbyt szczesliwa posiadaczka Sferii, obiecywali 512 mb a jest 128 -
        zeby poczytac cos w internecie trzeba uzbroic sie w cierpliowosc. Umowe
        podpisalam na 3 lata i nie moge sie doczekac, kiedy za 2 lata bede mogla
        rozwiazac umowe. Nie polecam.
        Joanna
        • ptasznik11 Re: Pytanie do użytkowników SFERII 21.10.06, 11:23
          Korzytałem też z internetu Sferii, a lke to była porażka. Teraz korzystam z
          arma san, jest znacznie lepszy.
          • flap1 Pytanie do klientów firmy Bajm? 21.10.06, 21:41
            Czy też byliscie olewani? Zapominano o waszych zleceniach, niedotrzymywano
            terminów, niewykonywano usług, za które brano pieniądze, oddawano niesprawny
            sprzęt po 3 tygodniach z uwagą "zapomnieliśmy"?
            • flap1 Re: Pytanie do klientów firmy Bajm? 21.10.06, 23:28
              Dopowiem.
              Jestem w mieszkańcem łOMIANEK od 2 lat. Gdy nastałem postanowiłem oddać sprzęt
              mojej firmy do konserwacji w pięknej firmie Bajm. Przy trasie..piknie.
              Zamówilem szereg usług- nie wykonano. No coż? w kążdej firmie może się zdarzyć
              wpadka. To jeszcze raz, i jeszcze raz. I ? Kompletne olewactwo. Nic. Ani razu
              nie wykonano pracy, zapominano! Zachowałem korespondencje. Przeprosin nie było.
              Kompletnie nic. Tylko napotykałem się o basseta. Już wtedy pomyslalem, ze
              takiego olewactawa nie powinno się puszczać płazem.

Zmienilem firme.

Zobaczyłem w programie o trasach osobę z tej firmy i zdecydowałem sie napisać
              tego posta.
              Pal sześć te drogi bo nie znam się na urbanistyce-nie mam zdania w sprawie
              tras, ale uważam, że trzeba głosno powiedzieć- w biznesach ten Pan jest bardzo
              nierzetelny.
              Sorki Panie Bajm-mot, ale jak dajesz Pan ciała we własnych biznesach to nie
              dziw się ze nie ufam sprawie, w którą się Pan angażuje z pasją na jaką nie
              stać Pana we własnej firmie.
              Uważam, że trzeba ostrzec innych przed ludzmi nierzetelnymi, którzy w jakiejś
              sprawie agitują.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka