Dodaj do ulubionych

owoce morza

07.11.06, 13:18
słyszałam ze w łomiankach podobno gdzies można dostać świeże, jest jakiś sklep??
Obserwuj wątek
    • esscort Re: owoce morza 07.11.06, 13:20
      Była hurtownia na dolnej, ale przenieśli ją do Czosnowa
      • latte5 Re: owoce morza 07.11.06, 13:23
        dzięki, a w Czosnowie wiesz może jaki adres
        • krzysiom1 Re: owoce morza 07.11.06, 13:34
          www.sanechem.pl/
          Tylko że oni w mrożonkach się specjalizują.
          • pencroff Re: owoce morza 07.11.06, 14:08
            krzysiom1 napisał:
            > Tylko że oni w mrożonkach się specjalizują.

I tak niestety pozostanie, aż do chwili, gdy pan burmistrz Sokołowski nie
            zechce przenieść Łomianek nad morze - najlepiej jakieś cieplejsze niż Bałtyk.
            • esscort Re: owoce morza 07.11.06, 14:10
              pencroff napisał:

I tak niestety pozostanie, aż do chwili, gdy pan burmistrz Sokołowski nie
              > zechce przenieść Łomianek nad morze - najlepiej jakieś cieplejsze niż Bałtyk.

Nie wywołuj sokoła z dziupli, bo nową trasę nam wyszykuje - NOŁ jest nad Bałtyk
              • krzysiom1 Re: owoce morza 07.11.06, 14:14
                Wg Sokoła i Grądzkiego hipotetyczna trasa legionowska ma być fragmenetem VIA
                BALICA.
                Coś im się chyba to morze po główkach kołacze!
        • esscort Re: owoce morza 07.11.06, 13:35
          Dokładnie to jakoś tak na wysokości Łomny, przy trasie gdańskiej po lewej
          stronie jadąc w kierunku Gdańska. Nazywa sie to jakoś SaneChem (lub podobnie).
          Gdy byli w łomiankach, to mieli sporo owoców morza (ale oczywiście nie prosto z
          wody), ale trzeba było kupować wieksze ilości - jak to w hurtowni. Moze
          poszukaj ich gdzieś w internecie i zadzwoń w sprawie szczegołów
    • jaco2001 Re: owoce morza 07.11.06, 13:32
      latte5 napisała:

> słyszałam ze w łomiankach podobno gdzies można dostać świeże, jest jakiś sklep?
      > ?

ze świeżymi ????
      • latte5 Re: owoce morza 07.11.06, 14:21
        a co ci chodzi dokładnie? o sam fakt dostania w/w, czy o coś innego, bo jakoś
        nie bardzo łapię te błyskotliwe uwagi
        • jaco2001 Re: owoce morza 07.11.06, 14:36
          latte5 napisała:

> a co ci chodzi dokładnie? o sam fakt dostania w/w, czy o coś innego, bo jakoś
          > nie bardzo łapię te błyskotliwe uwagi

zdziwiłem się tylko, że szukasz w łomiankach punktu ze świeżymi owocami morza:)
          dlatego napisałem "ze świeżymi" i dwa lub trzy znaki interpunkcyjne tzw. pytajniki.
          taka to była błyskotliwa uwaga wymagająca glosy:)
          • latte5 Re: owoce morza 07.11.06, 14:57
            ok, myślałam że wytykasz mi błąd ortograficzny, którego nie zrobiłam;)a pozatym
            twój opis w podpisie mnie też trochę zmylił bo myślałam że to bezpośrednio do mnie.
            a jak się okazuje to w łomiankach można było dostać świeże tylko że już nie ma
            tej hurtowni na dolnej.
            Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka