latte5 07.11.06, 13:18 słyszałam ze w łomiankach podobno gdzies można dostać świeże, jest jakiś sklep?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
esscort Re: owoce morza 07.11.06, 13:20 Była hurtownia na dolnej, ale przenieśli ją do Czosnowa Odpowiedz Link Zgłoś
latte5 Re: owoce morza 07.11.06, 13:23 dzięki, a w Czosnowie wiesz może jaki adres Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiom1 Re: owoce morza 07.11.06, 13:34 www.sanechem.pl/ Tylko że oni w mrożonkach się specjalizują. Odpowiedz Link Zgłoś
pencroff Re: owoce morza 07.11.06, 14:08 krzysiom1 napisał: > Tylko że oni w mrożonkach się specjalizują. I tak niestety pozostanie, aż do chwili, gdy pan burmistrz Sokołowski nie zechce przenieść Łomianek nad morze - najlepiej jakieś cieplejsze niż Bałtyk. Odpowiedz Link Zgłoś
esscort Re: owoce morza 07.11.06, 14:10 pencroff napisał: I tak niestety pozostanie, aż do chwili, gdy pan burmistrz Sokołowski nie > zechce przenieść Łomianek nad morze - najlepiej jakieś cieplejsze niż Bałtyk. Nie wywołuj sokoła z dziupli, bo nową trasę nam wyszykuje - NOŁ jest nad Bałtyk Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiom1 Re: owoce morza 07.11.06, 14:14 Wg Sokoła i Grądzkiego hipotetyczna trasa legionowska ma być fragmenetem VIA BALICA. Coś im się chyba to morze po główkach kołacze! Odpowiedz Link Zgłoś
esscort Re: owoce morza 07.11.06, 13:35 Dokładnie to jakoś tak na wysokości Łomny, przy trasie gdańskiej po lewej stronie jadąc w kierunku Gdańska. Nazywa sie to jakoś SaneChem (lub podobnie). Gdy byli w łomiankach, to mieli sporo owoców morza (ale oczywiście nie prosto z wody), ale trzeba było kupować wieksze ilości - jak to w hurtowni. Moze poszukaj ich gdzieś w internecie i zadzwoń w sprawie szczegołów Odpowiedz Link Zgłoś
jaco2001 Re: owoce morza 07.11.06, 13:32 latte5 napisała: > słyszałam ze w łomiankach podobno gdzies można dostać świeże, jest jakiś sklep? > ? ze świeżymi ???? Odpowiedz Link Zgłoś
latte5 Re: owoce morza 07.11.06, 14:21 a co ci chodzi dokładnie? o sam fakt dostania w/w, czy o coś innego, bo jakoś nie bardzo łapię te błyskotliwe uwagi Odpowiedz Link Zgłoś
jaco2001 Re: owoce morza 07.11.06, 14:36 latte5 napisała: > a co ci chodzi dokładnie? o sam fakt dostania w/w, czy o coś innego, bo jakoś > nie bardzo łapię te błyskotliwe uwagi zdziwiłem się tylko, że szukasz w łomiankach punktu ze świeżymi owocami morza:) dlatego napisałem "ze świeżymi" i dwa lub trzy znaki interpunkcyjne tzw. pytajniki. taka to była błyskotliwa uwaga wymagająca glosy:) Odpowiedz Link Zgłoś
latte5 Re: owoce morza 07.11.06, 14:57 ok, myślałam że wytykasz mi błąd ortograficzny, którego nie zrobiłam;)a pozatym twój opis w podpisie mnie też trochę zmylił bo myślałam że to bezpośrednio do mnie. a jak się okazuje to w łomiankach można było dostać świeże tylko że już nie ma tej hurtowni na dolnej. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś