lomek2 19.09.07, 22:21 Właśnie głupia c..a udowadnia kim jest. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grzybowaa Re: Oglądajcie TVP1 teraz 20.09.07, 09:54 KOGO??? nie oglądałam, ale z relacji poprzedników wynika, ze dobrze zrobiłam :) Odpowiedz Link Zgłoś
esscort Re: Oglądajcie TVP1 teraz 20.09.07, 09:59 Nelly nie ogladałaś. Ja usłyszalem, że będzie jeździła "do sołtysek" krzewić idee prezydenta oraz ze razem z głową państwa i minister fotygą juz wymyślaja skuteczne sposoby na ściągnięcie do Polski specjalistów, którzy wyjechali za bułkami. Dobrze zrobiłaś Odpowiedz Link Zgłoś
dolny6 Re: Oglądajcie TVP1 teraz 20.09.07, 10:29 Biada nam nieszczęsnym. Tylko co te sołtyski jej zrobiły? Odpowiedz Link Zgłoś
pomek88 Re: Oglądajcie TVP1 teraz 20.09.07, 17:33 Odpowiedź jednej z owych sołtysek, gdy usłyszała o Wielkich Planach mAŁEJ Nelli w służbie u 1/2 WIELKIEGO Malutkiego: "Oni ciągle chcą nam pomagać. Niech Oni kobietom dadzą żyć i tylko tyle"! Czy Nielli Cziort eta panimajet? Odpowiedz Link Zgłoś