14marcin 01.01.09, 19:53 w kablówce i z satelity. www.tvnwarszawa.pl/-1,1579657,0,,wielki_orszak_trzech_kroli_po_raz_pierwszy_w_warszawie,w iadomosc.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mmc_lomianki Re: czy to dobry program TVN -Warszawa 01.01.09, 21:04 Z satelity leci w pełnym 16/9: chwała im za to. W ogóle coraz więcej leci w formacie panoramicznym (np. niekodowany Polsat News). Niedługo poczciwe TV 4:3 odejdą całkiem do lamusa. No, chyba że ktoś lubi oglądać z "pasami". Odpowiedz Link Zgłoś
jesar Re: czy to dobry program TVN -Warszawa 02.01.09, 10:49 A jakie znaczenie maja pasy? Wpływają w jakiś zauważalny sposób na treści przekazu? Jeżeli tak jest, to rozumiem i popieram stanowisko mmc-*****. Jezeli jest odwrotnie to nie rozumiem wpisu. Jełop jezdem czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
mmc_lomianki Re: czy to dobry program TVN -Warszawa 02.01.09, 20:39 Tak. Jak masz TV 4:3 i oglądasz z pasami to wykorzystujesz tylko część rozdzielczości swojego telewizora. Czyli otrzymujesz mniej. Ba: otrzymujesz mniej informacji. Uprzedzając kolejne pytania: - 16:9: pl.wikipedia.org/wiki/16:9 - Letterbox (z pasami): pl.wikipedia.org/wiki/Letterbox - rozdzielczość: pl.wikipedia.org/wiki/Rozdzielczo%C5%9B%C4%87_ekranu Wszystko pięknie po polsku. Jełop zrozumie. Odpowiedz Link Zgłoś
jeser Re: czy to dobry program 02.01.09, 22:49 jesar napisała: > > Jełop jezdem czy co? Nie tylko. Odpowiedz Link Zgłoś
jesar Re: czy to dobry program 05.01.09, 06:26 jeser napisał: > jesar napisała: > > > > Jełop jezdem czy co? > > Nie tylko. > > I po co ta zajadłość? Zawłaszczaczu nicków czy zestawienie "mama" i "dama" Cię nie razi czasami? Nie wolno! O to przepraszam. Ja jestem jesar a ty bądź jeser i tak niech zostanie. Nie bądź śmieszny! Nie widzisz różnicy więc wściekasz się. Ugryź więc się w palec to Ci przejdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
oliwerka.7 Re: czy to dobry program TVN -Warszawa 02.01.09, 12:26 Ja mam N-kę i bardzo polecam .Dobry odbiór. Odpowiedz Link Zgłoś