Dodaj do ulubionych

budowa Auchan i Leroy już wkrótce rusza!!!

04.08.09, 11:24
Wreszcie się doczekamy. Mam nadzieję,że po uzgodnieniach drogowych nic będzie
stało w realizacji tego pięknego przedsięwzięcia...!!!
Obserwuj wątek
    • bartnik88 Re: budowa Auchan i Leroy już wkrótce rusza!!! 04.08.09, 16:06

To "epokowe przedsięwzięcie budowlane", kładzie się cieniem na trzeźwość
      umysłu(ów) akceptujących je osób.
      Polityka nie ma tutaj nic do rzeczy. O rozsądek chodzi.
      :(
      • woynowski1 Re: budowa Auchan i Leroy już wkrótce rusza!!! 04.08.09, 20:09
        Nie lubię marketów, ale blokada ich budowy jest moim zdaniem irracjonalna.
        • stefanprawo Re: budowa Auchan i Leroy już wkrótce rusza!!! 05.08.09, 14:54
          Jak nie lubisz "marketów" to po prostu ich nie odwiedzaj i tyle...
          A tu typowo polskie podeście - nie podoba mi się to zablokuję. idiotyzm.
          Ci,którym się market nie podoba NIE MUSZĄ GO ODWIEDZAĆ. Przymusu nie ma!!
          Woynowski,socjalisto-komunisto PRL się już skończył. To,że nie lubisz marketów
          nie znaczy,że marketu nie wolno wybudować...
          Market będzie czy ci się podoba czy nie i tyle.Nikt nie każe ci w markecie robić
          zakupów. Możesz sobie chodzić do handlarzy łomiankowskich sprzedających produkty
          dużo drożej niż w dużych marketach jak cię na to stać,ale uwierz,że większość
          mieszkańców Łomianek ( i nie tylko ) przynajmniej raz w tygodniu odwiedzi tak
          znienawidzony przez ciebie MARKET!!! Ciekawe czy ty chyłkiem tez nie będziesz
          tam robił zakupów stając się wtedy hipokrytą hehe
          • woynowski1 Re: budowa Auchan i Leroy już wkrótce rusza!!! 05.08.09, 15:18
            Stefanprawo kiedy Ty się nauczysz czytać ze zrozumieniem? napisałem< Nie
            lubię marketów, ale blokada ich budowy jest moim zdaniem irracjonalna
            .
            >
            Mam prawo nie lubić supermarketów i nie ma to absolutnie nic wspólnego z PRL, no
            chyba że w twej pustej neandertalskiej głowie.
            Nie chodzenie do supermarketów, nie oznacza również kupowanie drożej produktów,
            a na pewno oznacza kupowania bez pseudo promocji i bez kominów cenowych. Ponadto
            miej choć odrobinkę szacunku do ludzi trudniących się handlem, to nie handlarze
            to handlowcy. Bo handlarz to Ci wciśnie każdą ciemnotę i sprzeda każdy zleżały
            bubel, bo zna i stosuje techniki sprzedaży, a Ty w naiwności i euforii
            zasugerowany jego wymową czy ulotką, kupujesz kolejny zbędny grat czy bubel.
            • stefanprawo Re: budowa Auchan i Leroy już wkrótce rusza!!! 05.08.09, 16:21
              Właściciel małego sklepiku spożywczego to nie handlowiec komuszku tylko
              Handlarz. Handlowiec komuszku to potoczna nazwa przedstawiciela handlowego
              pracującego dla korporacji lub innej dużej firmy, oferujący produkty danej marki
              bądź sprzedający te produkty na przykład do sklepów spożywczych.
              Przeliteruję ci komuszku,socjlalisto żebyś zrozumiał słowo: H A N D L A R Z
              To słowo nikogo nie obraża tylko wskazuje człowieka,który prowadzi drobny
              handel.Pamiętaj gdyby nie kapitalizm, wolny handel duże korporacje,które dają
              chlebek nadal Polacy jeździliby furmankami,maluchami,ładami etc.. .Masz prawo
              nie lubić supermarketów i kupować drogo u handlarzy w małych drogich sklepikach
              spożywczych, ale inni mają takie samo prawo kupować TANIO w dużych
              supermarketach i im tego nie zabronisz...pewnie sam przypełzniesz do
              supermarketu po zakupy jak go otworzą? Pewnie nigdy nie robiłeś zakupów w
              supermarkecie? Pewnie nigdy nie byłeś w LEROY MERLIN? Pewnie nigdy nie byłeś w
              Castoramie? Pewnie nigdy nie byłeś w auchan ? carrefour? marcpol? he hipokryta
              się znalazł?
              • jojcorz Re: A tak brzmi poprawny stefanprawo 05.08.09, 17:02
                stefanprawo napisał:

Tekst skorygowany (z grubsza).

Właściciel małego sklepiku spożywczego to nie handlowiec xxxxxxxx [cenz] tylko handlarz. Handlowiec xxxxxxxx [cenz] to potoczna nazwa przedstawiciela handlowego pracującego dla korporacji lub innej dużej firmy, oferujący produkty danej marki, bądź sprzedający te produkty, na przykład do sklepów spożywczych.

Przeliteruję Ci xxxxxxxx [cenz] socjalisto, żebyś zrozumiał słowo: H A N D L A R Z
                Słowo to nikogo nie obraża tylko wskazuje człowieka, który prowadzi drobny handel.
                Pamiętaj, gdyby nie kapitalizm, wolny handel, duże korporacje, które dają chlebek, Polacy nadal jeździliby furmankami, Maluchami, Ładami etc.. .

Masz prawo nie lubić supermarketów i kupować drogo u handlarzy w małych, drogich sklepikach spożywczych, ale inni mają takie samo prawo kupować TANIO, w dużych supermarketach i im tego nie zabronisz. Pewnie sam przypełzniesz do supermarketu po zakupy gdy go otworzą.

Pewnie nigdy nie robiłeś zakupów w supermarkecie?
                Pewnie nigdy nie byłeś w LEROY MERLIN?
                Pewnie nigdy nie byłeś w Castoramie?
                Pewnie nigdy nie byłeś w Auchan?
                Carrefour?
                Marcpol?
                He, hipokryta znalazł się.

Tekst oryginalny.

Właściciel małego sklepiku spożywczego to nie handlowiec komuszku tylko
                Handlarz. Handlowiec komuszku to potoczna nazwa przedstawiciela handlowego
                pracującego dla korporacji lub innej dużej firmy, oferujący produkty danej marki
                bądź sprzedający te produkty na przykład do sklepów spożywczych.
                Przeliteruję ci komuszku,socjlalisto żebyś zrozumiał słowo: H A N D L A R Z
                To słowo nikogo nie obraża tylko wskazuje człowieka,który prowadzi drobny
                handel.Pamiętaj gdyby nie kapitalizm, wolny handel duże korporacje,które dają
                chlebek nadal Polacy jeździliby furmankami,maluchami,ładami etc.. .Masz prawo
                nie lubić supermarketów i kupować drogo u handlarzy w małych drogich sklepikach
                spożywczych, ale inni mają takie samo prawo kupować TANIO w dużych
                supermarketach i im tego nie zabronisz...pewnie sam przypełzniesz do
                supermarketu po zakupy jak go otworzą? Pewnie nigdy nie robiłeś zakupów w
                supermarkecie? Pewnie nigdy nie byłeś w LEROY MERLIN? Pewnie nigdy nie byłeś w
                Castoramie? Pewnie nigdy nie byłeś w auchan ? carrefour? marcpol? he hipokryta
                się znalazł?
                • stefanprawo Re: A tak brzmi poprawny stefanprawo 05.08.09, 18:46
                  Dziękuję jojcorz za dokonanie korekty tekstu mojego tekstu.
                  Dziękuję,że zechciałeś go przeczytać
          • boziewicz Re: budowa Auchan i Leroy już wkrótce rusza!!! 23.08.09, 21:11
            Czy na forum łomiankowskie padła jakaś klątwa?
            Czy tu zawsze musi sie znaleźć jakiś nawiedzony troll i "naszczać"
            do normalnej wymiany zdań?
            O tempora, o mores.
            Łomiankowicze - współczuję.
            • stefanprawo Re: budowa Auchan i Leroy już wkrótce rusza!!! 24.08.09, 09:48
              boziewicz nie kozakujcie mi tu... "Naszczać" to możecie sobie na dywan we
              własnym domu... a na tym forum w odróżnieniu od twego domu obowiązuje
              kultura...Właśnie takie chamskie wypowiedzi jak twoja boziewicz wypaczają
              charakter forów.
              Widać,że wychodzi słoma z butów...pięknie cię matka wychowała...widocznie
              wyssałeś "kwiecisty" język z mlekiem matki...
    • stefanprawo Re: budowa Auchan i Leroy już wkrótce rusza!!! 11.08.09, 14:29
      Już niedługo ....już się nie mogę doczekać!!!
    • adasha Re: budowa Auchan i Leroy już wkrótce rusza!!! 22.08.09, 08:05
      sama budowa szybko idzie . Tylko najpierw papierowe sprawy. To długo
      trwa.
      • esscort Re: budowa Auchan i Leroy już wkrótce rusza!!! 22.08.09, 10:35
        papierowe sprawy na samą budę ze sklepami to chyba juz dawno są
        zalatwione. Ale raczej nikt sie nie zdecyduje na uruchomienie tego
        raju dla milosnikow promocji i spacerowania z koszykiem dopoki nie
        będzie przebudowanego skrzyzowania.
        • stefanprawo Re: budowa Auchan i Leroy już wkrótce rusza!!! 24.08.09, 09:45
          esscort ta "buda" będzie bardziej komfortowa niż ten zapyziały sklepik, w którym
          robisz zakupy...Większość "sklepów" spożywczych w Łomiankach to prymitywne
          domorosłe budy...
          • esscort Re: budowa Auchan i Leroy już wkrótce rusza!!! 24.08.09, 11:25
            E tam, mów co chcesz, ale hipermarket to skundlenie handlu i tyle. Nie
            ma nic wspólnego z komfortem - w dodatku śmierdzi tam starym mlekiem.
            Myślisz, że jak nie było hipermarketów to nie było handlu? Ja robię
            zakupy na bazarku i w małych sklepach. I pozwól mi tam robić, jako i ja
            pozwalam tobie robic, gdzie ci się podoba. Nie "nawracaj" mnie na
            hipermarket, bo ja już jestem na innym etapie, więc to nie ma sensu. W
            dodatku - jak jeden klient mniej, to większa szansa, że upolujesz
            lepszą promocję ;)
    • krasny51 Re: budowa Auchan i Leroy już wkrótce rusza!!! 25.08.09, 09:58
      Czy wkrótce oznacza rok 2009 czy juz 2010?
      • esscort Re: budowa Auchan i Leroy już wkrótce rusza!!! 25.08.09, 10:19
        2009 to się "wkrótce" skończy.
        • stefanprawo Re: budowa Auchan i Leroy już wkrótce rusza!!! 25.08.09, 11:03
          Budowa zapewne wkrótce ruszy jednak odbiory czyli również uruchomienie dla
          Klientów jest uzależnione od wykonania zjazdów z Brukowej...
          • esscort Re: budowa Auchan i Leroy już wkrótce rusza!!! 25.08.09, 12:05
            ale po co miałby ktoś budować sklep, którego nie da się uruchomić?
            Przecież taka przebudowa skrzyżowania Brukowa/Kolejowa, to z półtora
            roku prac. A budę na hipermarket buduje się kilka miesięcy
            • stefanprawo Re: budowa Auchan i Leroy już wkrótce rusza!!! 25.08.09, 13:27
              Dlatego w pierwszej kolejności zrobią infrastrukturę a później postawią
              nowoczesny sklep. A esscort dalej będzie chodził na bazarek kupować do
              skleconych prowizorycznie budek w,których za czysto nie jest...ale widocznie
              niektórym to nie przeszkadza...Przecież bazarek wygląda jak budy w jakimś z
              krajów 3 świata...
              Na bazarku przyznaję można kupować warzywa owoce,ale mięso i podobne produkty to
              już chyba nie?
              • k.koro czy będą chętni do zakupów w nowym sklepie / 30.08.09, 10:11
                tym supermarkecie. Przecież nie postawią sklepu , jak bedzie mały
                utarg. Najpierw robia badania rynkowe. Może dlatego tak się to
                przeciąga.
                • esscort Re: czy będą chętni do zakupów w nowym sklepie / 30.08.09, 11:14
                  spoko, chętni bedą. Już przebierają nogami. Przeczytaj nawet w tym
                  wątku - nie moga się doczekać, żeby na otwarciu stanąć z rodziną do
                  wyscigu po promocyjne towary. Badania były już dawno. Na przeszkodzie
                  stoją już chyba tylko sprawy dojazdu, no może jeszcze trocge
                  spowolnienie gospodarcze.
              • esscort Re: budowa Auchan i Leroy już wkrótce rusza!!! 30.08.09, 11:18
                stefanprawo napisał:

A esscort dalej będzie chodził na bazarek kupować do
                > skleconych prowizorycznie budek w,których za czysto nie jest...ale
                widocznie niektórym to nie przeszkadza...

Prosiłem, żebys mi pozwolił kupować tam, gdzie mi sie podoba. Mówiłem
                ci, że jestem już na dalszym etapie. Twoja fascynacja hipermarketem
                na mnie nie zadziała.
                Ja kupuję w budkach, w których jest na pewno czyściej niż w
                hipermarkecie. I jest właściciel, który za to odpowiada całym sobą.
                • esscort Re: budowa Auchan i Leroy już wkrótce rusza!!! 30.08.09, 11:38
                  a tak na marginesie, Stefan, czy słyszałeś kiedys, żeby kontrola
                  sanepidu nie stwierdziła w hipermarkecie brudu, smrodu, braku higieny?

www.animal-liberation.pl/index.php?d=560
    • robrob1980 Skąd takie info?????? 31.08.09, 19:34
      stefan-rzucasz hasło "budowa wkrótce rusza"
      Skąd masz takie info? Kiedy to jest wkrótce?
      I co masz na myśli mówiąc że "budowa rusza" bo tak naprawde mozna
      powiedziec że budowa juz dawno ruszyła- teren został ogrodzony,
      wierzchnia warstwa gruntu zdjęta, pojawiły się baraki budowlane i
      baner wykonawcy na ogrodzeniu...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka