inferno_m 20.01.05, 23:32 Proszę się wpisywać tylko raz, pokażmy ilu nas jest. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krakowiakbis Re: Lista obecności 25.01.05, 00:30 Myślę, że bardzo wiele osób tylko czyta forum i zakładanie konta, wpisywanie się ich nie "interesuje" (ilu czyta gazety, a ilu do nich pisuje). Nieco zniechęcająca jest też olbrzymia wiedza forumowiczów na temat E-rządów, E-kipy, E-chamstwa itp. "Zwykła" osoba może tylko przytaknąć. Z mojej rodziny 3 osoby regularnie czytają forum i żadna nie pisze. choć komentuje np. w pracy. A ja jestem. Odpowiedz Link
greta12 Re: Lista obecności 27.01.05, 20:06 och_ziuta jest jedna z nielicznych ktora uzywa brzydkich slow i takich, ktore swiadomie uzyte maja kogos ponizyc:pieprzenie w bambus,wisi mi to,kto cie prosi/do kogos/czepiasz sie/do kogos/pchac sie do wladzy/o kims/,zioniesz nienawiscia/o kims/i tp. Prosze cie wystrzegaj sie takiego slownictwa i prosze cie o to bardzo na serio Odpowiedz Link
och_ziuta Re: Lista obecności 27.01.05, 21:00 Szanowna Pani greto12, to miała być lista obecnoci lol. Odpowiedz Link
nieczubek1 Re: Lista obecności 26.02.05, 22:01 nieczubek1 wita. dzieki czubie1 za podpowiedz loginu. Odpowiedz Link
poodzian Towarzystwo wzajemnej adoracji 20.08.05, 01:50 Większośc wpisów na tym forum robi jeden człowiek. Znalazł chyba sposób na nudę. Odpowiedz Link
1111x Re: ikra 20.08.05, 10:37 poodzian ty jesteś kolejny(drugi,trzeci?) i napisałeś ten post niekoniecznie z nadmiaru rozrywki?Może z nadmiaru ikry? Odpowiedz Link
behemot13 Re: poodzian 06.09.05, 14:02 Jako nadmiar sterydów..... wiadomo strong men ;););) Odpowiedz Link