sanicom 31.12.05, 10:18 LUDZIE TO JEST CZŁOWIEK WART NASZEJ UWAGI , więc proponuje JEGO na CZŁOWIEKA ROKU miasta PIECHOWIC. BURMISTRZEM NIECH ZOSTANIE ADAM!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ryszardochucki Re: ADAM SPOLNIK 03.01.06, 12:52 Ja proponuję pana Kraszewskiego. Jako jedyny odważył się publicznie przeciwstawić burmistrzowi. Czego wyrazem była tablica, którą trzymał podczas odsłonięcia "epitafium". Odpowiedz Link
urzednik13 Re: ADAM SPOLNIK 03.01.06, 15:43 Myślę,że pan Kraszewski wyszedł z cienia i pokazał swą niezależność.Jako JEDYNY radny wypowiadal swoje poglądy bez konsultacji z władzami.Brawo panie Włodzimierzu,ma Pan duże szanse! Odpowiedz Link
loonapark Re: ADAM SPOLNIK 03.01.06, 15:49 Przepraszam bo niedokładnie znam temat - czy ten radny pokazuje swą niezależnośc od początku kadencji, czy też jego opozycyjność w stosunku do władz miasta objawiła się właśnie teraz????? Odpowiedz Link
urzednik13 Re: ADAM SPOLNIK 03.01.06, 15:51 Miał swoje zdanie od początku kadencji ,a co jak pokazał transparent to juz opozycja? Co jest ,że w Piechowicach jak nie przytakujesz burmistrzowi to już jesteś opozycją!I na dodatek wrogiem wszystkich jego satelitów. Odpowiedz Link
loonapark radny 03.01.06, 15:56 Pytam - bo pamiętam pełne oburzenia głosy na tym forum mówiące, jak to cała (powtarzam CAŁA)rada głosowała tak, jak im burmistrz zagrał. Odpowiedz Link
inferno_m Re: radny 03.01.06, 15:58 Loonapark przypomnij z łaski swojej głosy pełne oburzenia. Odpowiedz Link
inferno_m Re: radny 03.01.06, 16:02 Powiem szczerze urzędniku, że nie wiem jak interpretować Pańskie słowa. Jest pan za czy nawet przeciw? Odpowiedz Link
urzednik13 Re: radny 03.01.06, 16:16 inferno_m interpretuj to tak,że nie wiem czy pan Kraszewski jest w opozycji,bo wydaje mi się ,że takiej w radzie nie ma.Natomiast bardzo łatwo poznać zachowania radnych sterowanych na I piętrze od tych ,którzy kierują się własnym rozumem. Oburza mnie też to ,że ludzie Ekipy każdego kto inaczej myśli uważają nie tylko za opozycjonistę ale i wroga publicznego. loonapark,chyba nie uważasz,że ludzie opozycji ,jeżeli taka w jakiejś radzie jest, głosują zawsze przeciw wszystkiemu na złość rządzącym?opozycja jest od patrzenia władzy na ręce a nie na negowaniu wszystkiego i wszystkich. Ludzie piszący na tym forum nie raz pisali,że Ekipa ma pewne zasługi ,których nawet największy jej wróg nie jest w stanie zanegować.Niestety "błędy i wypaczenia"są większe od tych zasług i dlatego pora w Piechowicachn a zmiany. Odpowiedz Link
loonapark Proszę Wojtku - chociażby to 04.01.06, 08:38 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=22911&w=23263456&a=23263456 Z życia E-kpiy Autor: inferno_m Data: 27.04.05, 17:23 + dodaj do ulubionych wątków + odpowiedz cytując + odpowiedz Dzisiaj odbyła się sesja absolutoryjna Rady Miasta. Na 14 radnych obecnych na sesji, 14 było za przyjęciem sprawozdania z wykonania budżetu za rok 2004. W poprzedzającym głosowanie czasie, nikt z radnych nie zgłosił zastrzeżeń. tylko jedna osoba z sali chciała zająć głos i zapytać ale przewodniczący rady nie udzielił jej go, ponieważ nie była zaproszonym gościem. Ma ktoś wątpliwości co do obecności w radzie jakiejkolwiek osoby w opozycji do E-kipy? Odpowiedz Link
mgr12 Re: ADAM SPOLNIK 06.01.06, 19:16 tak właśnie teraz się ojawiła tzn pod koniec kadencji!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
inferno_m Re: ADAM SPOLNIK 07.01.06, 22:03 Loonapark nie wyjaśnia, bo sam tego nie rozumie. Odpowiedz Link
omega_7 Re: ADAM SPOLNIK 03.01.06, 17:32 Z całym szcunkiem do Pana Kraszewskiego i jego odwagi, ale czy ten jego krok będący w tej wypowiedzi jedynym kryterium, świadczyć ma o kwalifikacjach na burmistrza? Odpowiedz Link
krzysztof.jarzyna Re: ADAM SPOLNIK 03.01.06, 17:45 To może się nadaje na radnego w następnej kadencji? Prawde mówiąc kilku radnych obudziło się przed wyborami. I teraz są opozycjonistami. Odpowiedz Link
alif5 Re: ADAM SPOLNIK 03.01.06, 18:50 Bardzo cenna uwaga!Przypominam- w głosowaniu w sprawie budowy nowego Polcoloritu nikt z radnych się nie wyłamał i wszyscy byli za !!! A teraz nagle olśnienie niektórych.Już niedługo wybory samorządowe i szkoda byłoby stracić takie ciepłe posadki a więc trzeba coś zrobić,aby wzbudzić zaufanie społeczeństwa. Nie dajmy się nabrać na te pozorne działania.Oni wszyscy zasłużyli,aby ich wykopać ze stołków! Odpowiedz Link
inferno_m Re: Włodek Kraszewski 03.01.06, 20:33 Ochucki idż do prezesa klubu i zaśpiewaj: Łubudubu.... Odpowiedz Link
krzysztof.jarzyna Re: Włodek Kraszewski 03.01.06, 20:43 Niech żyje nam! Coś mi się wydaje że to jest jakaś akcja która zmierza do przerzucenia swoich na drugą stronę barykady. Odpowiedz Link
mis011 Re: ADAM SPOLNIK 19.01.06, 13:12 Może nie chodziło o burmistrza ale o człowieka roku ? Odpowiedz Link
von_lewir wybory 04.01.06, 15:50 A ja sie zastanawiam nad kandydatura Pana JAblonskiego. Slyszalem, ze pomaga chce wspomoc stowarzyszenie Pichowickie przekazujac na aukcje kilka wartosciowych przedmiotow min bizuterie Svarowskiego. Ponadto z tego co wiem to organizuje on w szkolach konkurs o Unii Europejskiej. Nagroda glowna ma byc wycieczka do Brukseli. Odpowiedz Link
wyborca1 Re: wybory 04.01.06, 15:59 Przekazanie wartościowych przedmiotów to chyba troche za mało żeby byc dobrym kandydatem na burmistrza a po za tym organizatorem konkursu jest dokładnie Federacja Młodych Socjaldemokratów z siedzibą w Jeleniej Górze przy ul. Wojska Polskiego 15. Odpowiedz Link
roman681 Re: wybory 19.01.06, 22:03 Wam wszystkim chyba ekipa pasuje.Tak jak bracia K. Polsce|||||||||| Odpowiedz Link