roberti.ori 30.06.04, 11:18 tu piszcie co wam sie podoba w tej pracy w avonie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
orissa Re: avon za 30.06.04, 16:40 roberti.ori napisał: > tu piszcie co wam sie podoba w tej pracy w avonie A ja myślałam, że to forum o Oriflame, a nie o Avonie :-) Odpowiedz Link
roberti.ori Re: avon za 30.06.04, 17:08 ze względu na częste wizyty forumowiczek avonu, postanowiłem udostępnic im kawałek forum, ponieważ im podaba się tu bardziej. Odpowiedz Link
orissa Re: avon za 30.06.04, 17:16 roberti.ori napisał: > ze względu na częste wizyty forumowiczek avonu, postanowiłem udostępnic im > kawałek forum, ponieważ im podaba się tu bardziej. Jesteś bardzo wspaniałomyślny, ale niestety zbyt często się mylisz :-) Odpowiedz Link
roberti.ori Re: avon za 30.06.04, 17:17 błedy rzecz ludzka, kto ich nie czyni ten nie żyje. Odpowiedz Link
masikm Re: avon za 11.07.04, 12:20 oooo napisała: > i tlyko tyle macie do powiedzenia n.t. zalet avonu?? Znasz jakieś inne zalety bo ja ich nie znam a chętnie bym się dowiadział Odpowiedz Link