Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Modeling w rozmiarze XXL

• Gość: sredniosrednia ;) Modeling w rozmiarze XXL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.09, 11:44
        Seksowna jest kobieta - nie rozmiar!!!

Jesli ogladanie sie facetów (i kobiet czasami) na ulicy jest
        wyznacznikiem kobiecosci/seksapilu, to w moim przypadku nie ma
        róznicy miedzy rozmiarem 36 a 40-42. Moze w rozmiarze 44 bylo
        inaczej (ktory takze nosilam), ale pozniej bylam i bardzo szczupla i
        normalna (38-42 to sa normalne rozmiary!) i jak gapili przy 36 tak
        gapia przy 40. Komentarze oczywiscie tez ida i jakos nikt (oprocz
        jednostki, ktora uwaza za normalny rozmiar 32-34) nie zasugerowal
        bym byla za gruba.

Mysle ze licza sie proporcje i usposobienie :) Pozdrawiam
        • Gość: qwertyx Idealny rozmiar to 42 IP: *.centertel.pl 05.07.10, 12:19
          Tylko trzeba dbać o siebie. Ładna opalenizna, brak cellulitu, jędrna skóra.
          Dziwię się, że są tu ludzie nazywający kobiety w tym rozmiarze (a co gorsza w
          rozmiarze 40) grubymi.

Warto spojrzeć na siatkę centylową i obliczyć swój BMS.
          Kobieta powinna się mieścić pomiędzy 21 a 25 centylem.
          Poniżej 20 mamy dużą niedowagę, poniżej 19 zwykle się kwalifikuje jako
          anoreksję. Modelka 55kg i 180zm jest poniżej 17-tu!!!

Mam 166cm i ważę 56kg, według siatki to jest trochę za mało, ale uwzględniając
          słabą (lekką) budowę kości, mieszczę się w normie. W dolnej granicy do tego.
          Noszę rozmiar 38/40.

Gdy nosiłam rozmiar 34 ważyłam 44kg, 36: ok. 48kg, 38: ok. 53kg (i to jest
          niedowaga), pełne 40 to u mnie 58kg, 42: ok. 62kg, rozmiar 44 to ok. 68-69kg (i
          to jest górna granica NORMY!!!)

Nie wpajajcie tu nikomu, że kobiety w rozmiarach 40-44 są "niezdrowe", bo nie
          mają nadwagi!!! Mieszczą się w granicach normy!!!
          Nieprawidłowe rozmiary to poniżej 38 i ponad 44!!!

Ludzie już od najmłodszych lat oglądają szczupłe sylwetki w gazetach, tv,
          książkach, na plakatach - wszędzie! Utrwala im się wizja prawidłowej figury,
          którą widzą wszędzie, a która jest po prostu niezdrowa! Zastanówcie się zanim
          coś napiszecie, sprawdźcie ile powinna ważyć dorosła kobieta i kto z otoczenia
          waży tyle ile powinien.
      • Gość: S. Modeling w rozmiarze XXL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.10, 15:54
        a ja powiem tak ani nie wygląda ładnie tzw. tyczka ani tzw. piłka na wybiegu (sory za porównanie ale chcę napisać językiem dla każdego zrozumiałym :/ ) wydaje mi się że i małe rozmiary jak i większe mogą ładnie wyglądać na sesji czy wybiegu nikt nie mówi o około 120 kg i promowaniu różnych chorób ale np. takiej około 90 kg czy coś na serio takie kobiety będą chciały chudnąć żeby mieć coraz to lepsze zdjęcia :) będą pogodniejsze wiedząc że po wyjściu do sklepu dostaną też jakieś sexowne ubranie w większym rozmiarze, a nie jakieś worki jak na ziemniaki... ludzie otrząśnijcie się i przestańcie krytykować ludzi innych od was bo każdy ma coś w sobie , NIE MA LUDZI IDEALNYCH, JEST TYLKO IDEALNY ŚWIAT FOTOSHOPA nawet te super extra chude dziewczyny nie są idealne i mają wiele mankamentów! a fotoshop czyni cuda i od razu są piękniejsze.. a wiem coś o tym bo sama jestem modelką i brałam udział w różnych sesjach zwyczajnych czy plenerowych. Niech każdy ma choć trochę szczęścia z tego szarego życia!! S.
      • Gość: Tomasz Modeling w rozmiarze XXL IP: 77.236.26.* 20.06.11, 20:20
        jeśli ktoś chętny mam do sprzedania domeny www.modelkixxl.pl i com.pl

Kontakt telefoniczny w godzinach 9-17 784-465-870 Tomasz
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka