Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.04, 12:11
    Czy wiecie coś na temat biur organizujących pracę jako aupair z Krakowa?
    Chciałabym wyjechać na wakacje ale nie wiem które biuro jest dobre i warto mu
    zaufać, a może lepiej samemu szukać rodziny? Chętnie skontaktuje się z
    osobami które były już na takim wyjeździe. Proszę o jakieś info najlepiej na
    maila - gosiak_k@poczta.fm
    Obserwuj wątek
      • Gość: zuza Re: Aupair IP: 212.97.52.* 11.02.04, 15:38
        Ja wyjechalam 6,5 roku temu do Wloch z Mikroservisu. Niestety nie wiem czy
        nadal istnieje. Samej szukac bym nie radzila, no chyba ze ewentualnie masz
        jakies kontakty za granica. Najlepiej znalezc firme ale bezposrednio w kraju
        ktòry cie interesuje, bedzie wtedy o wiele taniej. Jezeli jestes zainteresowana
        Wlochami to podam ci biuro z Mediolanu.
        • gosiak_k Re: Aupair 11.02.04, 17:05
          dzięki za odp. ja jednak byłabym zainteresowana Anglią lub ewentualnie
          Irlandią. Ale jeśli chodzi o biura w danym państwie to jak mogłabym znaleść
          biura z Anglii? W Krakowie też jest troche biur ale nie które tylko organizują
          na wakacje np. Mikroserwis nie daje dużych szans na znalezienie rodziny na 2
          miesiące. Jak miałabys jakieś info o Anglii bądz znalała kogoś kto jest tam lub
          był to daj znać.
          • Gość: piętaszek Re: Aupair IP: 158.194.194.* 13.02.04, 19:50
            Byłam w Norwegii z biura Anya. Zalatwili mi wyjazd w ciągu miesiąca, choć ich
            rola skonczyła się na znalezieniu rodziny w Oslo. Wszystkie kwity musiałam
            załatwiać sama. Ale warto było.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka