Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Grunenthal - praca, atmosfera, zarobki, premie etc

IP: *.147.183.210.nat.umts.dynamic.eranet.pl 25.03.10, 22:18
    Witajcie. Dostałem propozycje w firmie Grunenthal i ... nic o niej
    nie wiem no poza tym ze auta maja GPS...niestety tylko nie wiem jak
    z kontrolą pracownika. pomóżcie prosze, za każde info bede
    niezmiernie wdzieczny. Pozdrawiam serdecznie i z góry dzieki
    wielkie. LO-sartan
    Obserwuj wątek
      • Gość: white Re: Grunenthal - praca, atmosfera, zarobki, premi IP: *.icpnet.pl 26.03.10, 18:23
        mam to samo pytanie jakie warunki pracy na stanowisku pm oferuje
        firma Grunenthal ?
      • Gość: gość Re: Grunenthal - praca, atmosfera, zarobki, premi IP: *.limes.com.pl 29.03.10, 08:54
        Mam również to samo pytanie - ktoś coś wie na temat tej firmy?
        Warunki pracy, atmosfera itd?
        • Gość: QQRQ Re: Grunenthal - praca, atmosfera, zarobki, premi IP: *.warszawa.vectranet.pl 17.08.10, 20:35
          odradzam pracę w tej firmie, może za jakiś czas, teraz zdecydownie
          nie
          • Gość: a74 Re: Grunenthal - praca, atmosfera, zarobki, premi IP: 109.243.37.* 18.08.10, 17:12
            witam,mozna sie dowiedziec czemu odradzasz tę pracę?zla atmosfera,czy
            finanse?pozd i czekam na odp.
            • Gość: qqryq Re: Grunenthal - praca, atmosfera, zarobki, premi IP: *.warszawa.vectranet.pl 18.12.10, 18:07
              odradzam prace w GRT głownie na wysokosc zarobkow, atmosfera jest nie najlepsza, to efekt zlego zarzadzania...przełożeni tzn ich kompentecje daja wile do życzenia,
      • Gość: ser Re: Grunenthal - praca, atmosfera, zarobki, premi IP: *.231.56.220.koba.pl 21.01.11, 22:19
        ogromna rotacja, lekarze narzekają że syf zostawiony i znów następny
        • Gość: krakra Re: Grunenthal - praca, atmosfera, zarobki, premi IP: *.warszawa.vectranet.pl 11.02.11, 21:27
          odradzam...żal mi ludzi, którzy na początku są mamieni obietnicami...które nie zostają poźniej spełnione, rozczarowanie przychodzi bardzo szybko..i trzeba zmienić prace, szkoda czasu na prace w Tej Firmie,
          • paulina.nowak.1 Re: Grunenthal - praca, atmosfera, zarobki, premi 16.02.11, 14:05
            ja również odradzam! Praca dla wyjątkowo zdesperowanych, potrzebujących się gdzieś zahaczyć na chwilę. Zarobki niżej krytyki jak na tą branżę przystało, taki sam sposób zarządzania ludźmi. Sprawdziłem-wiem. Dno i 2 metry mułu!
            • asia31088 Re: Grunenthal - praca, atmosfera, zarobki, premi 18.02.11, 11:17
              Witam. Jeżeli masz trochę wolnego czasu możesz zarobić dodatkowe pieniądze. Wystarczy że wejdziesz na stronę: centrumreklamy.com/pages/index.php?refid=gwiazdeczka36
              i zalogujesz się. Wszystko jest oczywiście darmowe podajesz tylko swój adres e-mail. Na skrzynkę będziesz dostawać wiadomości z reklamami. Wystarczy je otwierać, za każdą otworzoną wiadomość dostajesz kasę. Możesz wypłacić każde zarobione 30 zł. Żeby zrezygnować wystarczy wykasować swoje konto. Nie musisz mieć skończonych 18 lat. Polecam bo warto tym bardziej , że oszustów wśród osób oferujących chałupnictwo jest bardzo dużo, sama zapłaciłam kaucję za nieistniejące długopisy.

Szczegółowo wygląda to tak....:
              Musisz się zalogować bezpłatnie na tej stronce centrumreklamy.com/pages/index.php?refid=gwiazdeczka36 i klikać w reklamy które codziennie dostajesz lub klikać w specjalne linki sponsorowane ... za każdą reklamę dostajesz od 1grosza do 1zł w zależności co to za reklama na początku będą to reklamy tanie a później droższe.... Z czasem można zarobić przyzwoite pieniądze tylko klikając czasami są ankiety do wypełnienia ale one są extra płatne nawet kilka złotych:)) Zapraszam i polecam... :)) Zarabiamy również 25% zarobionych pieniędzy naszych poleconych... dzięki osobom poleconym nasze dochody szybko się zwiększają ... Czyli jeśli z twojego konta zostanie ktoś polecony i będzie aktywny w pracy to np. kiedy on zarobi 1zł to ty dostajesz 25 gr. a jeśli mamy poleconych osób 100 to wtedy jest kwota 25zł ... to był przykład :) Sami zdecydujcie czy się opłaca...Ja nie żałuje bo dzienny mój dochód to ok 10zł a spędzam 30 min dziennie przy komputerze.. a w miesiącu daje to około 300 a czasami 400zł na dodatkowe zachcianki:):):)

• Gość: ktosik tosik Re: Grunenthal - praca, atmosfera, zarobki, premi IP: *.multinet.net.pl 22.02.11, 21:06
              Piszą Ci którzy się rozstali z firmą. Łatwo się piszę o negatywach, a łatwiej zapomina o tym co było dobre. Jeśli komuś nie przeszkadza PRACA to ja polecam. Wszędzie jest źle, a dobrze tylko w domu tylko, że za to nie płacą!!! :)
              • Gość: antyzłodziej Re: Grunenthal - praca, atmosfera, zarobki, premi IP: *.multi-play.net.pl 24.02.11, 21:11
                tak, tak...pewnie jesteś jedną z tych, które siwemu panu umilają czas...za to na pewno ci PŁACĄ, bo przecież nie za pracę.
              • Gość: hehe Re: Grunenthal - praca, atmosfera, zarobki, premi IP: *.multi-play.net.pl 24.02.11, 21:14
                a ty pewnie jesteś tak fantastyczny że pracujesz nadal bo nigdzie indziej cie nie chca
      • ewik6969 Re: Grunenthal - praca, atmosfera, zarobki, premi 16.02.11, 21:43
        Wszystko co piszą przedmówcy sie zgadza!!! Brakuje słów, żeby napisać i opisać pracę w tej firmie. Nie dość, że Cie wykorzystają, naobiecują złotych gór to jeszcze na koniec okradą. Hitler Jugend to druga nazwa, tej pożal sie Boże, firmy !!!!
      • Gość: ada Re: Grunenthal - praca, atmosfera, zarobki, premi IP: *.home.aster.pl 18.02.11, 16:50
        Znalazłam jakąs ofertę pracy w tej firmie, na ale-praca.pl, ale nic nie wiem na jej temat.
      • Gość: petro Re: Grunenthal - praca, atmosfera, zarobki, premi IP: *.multi-play.net.pl 25.02.11, 21:49
        jeśli chcesz popracować dłużej niż pół roku to radzę zaopatrzyć się w kilogramy wazeliny. odradzam !!!
        • Gość: xxx Re: Grunenthal - praca, atmosfera, zarobki, premi IP: *.olsztyn.vectranet.pl 08.03.11, 17:03
          Czy ktoś napisze konkret ? Ile na początek, ile po przedłużeniu umowy (wiem,że do negocjacji), jak lekarze reagują na leki, itp.
          • Gość: fix Re: Grunenthal - praca, atmosfera, zarobki, premi IP: *.play-internet.pl 30.03.11, 21:49
            na poczatek chyba jest 2,5tys. Co niestety nie jest regula bo osoby nowe bez doswiadczenia dostaja czasami wiecej niz osoby z doswiadczeniem.W autach GPS sprawdzany codziennie wychodzenie do pracy przed 9 bo inaczej tłumaczenie... do domu wracasz po min 7 godz pracy.Leki trzeba przyznac dobrze były przyjmowane przez lekarzy teraz weszlo pare firm z tanszymi zdecydowanie generykami. Generalnie jak to bywa w tej branzy ciagle malo i malo jezeli chodzi o wyniki. Nowi pracownicy mamieni fantastycznymi premiami szybko dochodza do tego ze to tylko jedna wielka sciema. Premie uznaniowe ;/ aha umowy sa dwie na 6 mcy. Czeste zmiany regul gry w trakcie gry.
            • Gość: ania Re: Grunenthal - praca, atmosfera, zarobki, premi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.11, 08:00
              Pracowałam tam 3 lata, wiec firme i jej specyfike znam. Do poki siwy J.M nie zostal szefem linii, bylo ok. Ale potem to juz kicha. GPS to jego konik. siedzi godzinmi przed kompem i sledzi z namietnoscia psychopoaty kazdy samochod. Product menagerowie bardzo sie staraja i pomagaja chetnie repom. Materialy promocyjne ok. Plany jak wszędzie.zarobki rożne - dos.rep ok 4netto. oczywiście kwestia negocjacji. Ale wobec mnie firma zachowala sie bardzo nie profesjonalnie, poniewaz jak zlozylam wymowienie to nie rozliczono mi ostatnich faktur. A bylo to kwota spora. Przyznam szczerze ze Jacku zachowales sie jak cham, nie zgadzając sie na akceptacje!. Ogolnie firma, jak wiele innych. Lepsza niz KRKA, gorsza niz MERCK
      • Gość: rep Re: Grunenthal - praca, atmosfera, zarobki, premi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.11, 14:41
        Witam,
        kilka dni temu byłam na rozmowie rekrutacyjnej do G. spotkanie prowadziła dziewczyna, która wyglądała jak panienka stojąca przy drodze, makijaż i strój max wyzywający ogólnie nie wiedziała o co ma pytać i jak powinna wyglądać rozmowa rekrutacyjna, zero profesjonalimu, zajmowała się jedynie układaniem swoich włosów i obserwacją własnych paznokci pomalowanych na silnie czerwony kolor. Co to za firma która zatrudnia takie osoby do prowadzenia rozmów z ludźmi, to kpina wszystkie wychodzące osoby były zniesmaczone lub rozbawione Panią z firmy G. jaka to wizytówka firmy. Stracony czas, aż się boje jak mogłaby wyglądaqć praca....
        • Gość: osobnik Re: Grunenthal - praca, atmosfera, zarobki, premi IP: *.multi-play.net.pl 02.08.11, 20:56
          w tej firmie szansę na "rozwój zawodowy" maja ci którzy wiedzą z kim się wódy napić albo komu dać dupy....byle jak, byle co-nie ważne, byle tanio! zero profesjonalizmu. ale cóż się dziwić, przykład idzie z góry
          • Gość: krychs1979 Re: Grunenthal - praca, atmosfera, zarobki, premi IP: *.adsl.inetia.pl 05.09.11, 17:05
            Odradzam pracę w firmie GRT. Zero szacunku, dla pracownika, PM traktowany jak oszust i złodziej. Ulubionym zajęciem dyrektora sprzedaży, zwanego przez pracowników Siwym, jest śledzenie GPsów w samochodach przedstawicieli. Kadra menadżerska to ludzie o niskim poziomie, wykonujący biernie i bez sprzeciwu polecenia Siwego. Powrót po pracy do domu najwcześniej po 16. Mnóstwo nikomu niepotrzebnej pracy biurowo-mailowej. Fatalny system do raportowania wizyt. Bardzo duża rotacja wśród Repów, około 20% całej ekipy PM zmienia się w ciągu roku.
            Jakieś plusy? Oryginalne leki lecz mocno podgryzane przez firmy generyczne.
            • Gość: hmmmm Re: Grunenthal - praca, atmosfera, zarobki, premi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.11, 13:57
              Ty jesteś tym jednym jedynym z około 60 pracowników, który oparł się włażeniu w dupę, umilaniu czasu Siwemu, który był najuczciwszym z uczciwych i żetelnie wykonywał swoje obowiązki.Ty to właśnie posiadałeś kompetencje aby być nie tyle PM, ale co najmniej DM no i ty właśnie zwolniłeś się sam bo nie mogłeś znieść obłudy i braku profesjonallizmu kadry.Obrażasz ludzi, którzy tam uczciwie pracują i wkładasz wszystkich do jednego worka. Ludzie o niskim poziomie z kadry menadżerskiej, mogą tylko pomażyć o powrocie do domu o 16 a niepotrzebnej pracy papierkowej mają co najmniej 8 razy tyle co ty, bo tacy wyedukowani profesjonaliści jak ty nie potrafią poprawnie wypełniać choćby tabeli.Coż nie poznali się na tobie, wielka strata dla firmy, dla kolegów i ...... Bez Ciebie Grunenthal czeka sromotna klęska.
              Zaglądam na to forum od jakiegoś czasu i widzę jak po kolejnym zwolnieniu w firmie odzywają się rozżaleni już byli pracownicy. Niestety nie wszyscy byli "kryształowi" , uczciwi a i widzę tych, którzy umilali czas bynajmniej nie swoim mężom i żonom ( oczywiście w ramach bezgranicznego oddania firmie). Część zarzutów ma swoje pokrycie w rzeczywistości (jak chyba każdej firmie w tej branży), ale boli brak obiektywnego spojrzenia na swoją osobę by nie powiedzieć gloryfikacja samego siebie.Życzę podboju świata bo z takim EGO to właśnie Tobie "grozi"

• Gość: krychs1979 Re: Grunenthal - praca, atmosfera, zarobki, premi IP: *.adsl.inetia.pl 17.09.11, 09:32
                Czuje się niejako wywołany do tablicy taką odpowiedzią na moją opinię... Wnioskuje z Twojej wypowiedzi, że należysz do owej "wybitnej" kadry menadżerskiej firmy GRT. Błędy ortograficzne w tak prostych słowach jak pomarzyć, czy rzetelnie wskazują na wielką elokwencję i wysoki poziom intelektualny.
                Nie obrażam i nigdy nie obrażałem żadnego z pracujących w firmie Repów. Mam nadal kilkoro znajomych wśród nich! Nigdzie w mojej wypowiedzi o tym nie pisałem. Rozumiem jednak, że czytanie ze zrozumieniem to nie jest Twoja mocna strona... Ponadto pisząc "o wyedukowanych profesjonalistach nie potrafiących wypełnić tabeli" sam deprecjonujesz inteligencję swoich pracowników. W dodatku to przecież Ty brałeś udział, jako menedżer budujący swój team, w procesie rekrutacji więc tym samym... ( mądrzy ludzie dopowiedzą sobie sami ).
                Ponadto nigdy nie gloryfikowałem samego siebie. W żadnym słowie napisanym przeze mnie tego nie znajdziesz! Dla wszystkich starających się o pracę w Grunenthalu... Przeczytajcie sobie błyskotliwą odpowiedź Pana/Pani menedżera i sami odpowiedzcie sobie na pytanie, czy warto być zarządzanym przez kogoś takiego...
                • Gość: hmmm Re: Grunenthal - praca, atmosfera, zarobki, premi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.11, 09:47
                  Zbyt pochopnie wyciągnięte wnioski, ale cóż może na cyklówce ktoś z DM znalazł czas na dialog z tobą.Podrawiam
      • Gość: Darek Re: Grunenthal - praca, atmosfera, zarobki, premi IP: *.dynamic.chello.pl 12.09.11, 09:05
        podziel się swoimi wątpliwościami, zapytaniami i opiniami o pracodawcach i agencjach pracy na www.pracodawiedz.pl
      • prawdziwypm Re: Grunenthal - praca, atmosfera, zarobki, premi 12.09.11, 23:25
        nie narzekajmy, zacznijmy walczyć o swoje prawa, o godność, równe traktowanie, przyłącz się już dziś , www.niemazmiluj.pl
        • Gość: hahahahahhahaha Re: Grunenthal - praca, atmosfera, zarobki, premi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.11, 02:13
          przeczytałem z uwagą wszystkie posty............ większość prawdziwa aż do bólu...... firma była ok do momentu posadzenia siwego na stołku SM, jako przedstawiciel był kiepski, jako DM jeszcze gorszy, był nawet szefem lini ale położył ją w kilka - kilkanaście miesięcy, jak dorwał się do stołka to zaraz zlecił zamontowanie GPS-w bo wg niego każdy pracownik w firmie to idiota i złodziej.......... sam sobie niejednokrotnie na forum udowadnia że głupszy nie zawsze jest głupszy ale mądrzejszy od niego samego............... co do obietnic to żadko spełnione, tłumaacz się człowieku dlaczego zrealizowałeś plan skoro jego pupile go nie raalizują a maja o wiele lepszy teren od ciebie...........pensje rózne można zaraniac niezłe pieniądze nie realizujac planu, lub zarabiac gó...aną kase będąc ponad 100%........ reguły zmieniane w czasie gry lub po jej zakończeniu.......................niewypłacanie wypracowanych premii standard a jak już się uda to jest wszystko zrobione by były jak najniższe...........awanse żadne rozdzielane z rekawa wg widzimisie siwego............... jak już jest jakiś asesment to proforma bo karty już dawno zostały rozdane..................ludzi z dłuższym stażem niz 3 lata w pierwszej linii można na jednej góra dwóch rękach policzyć, reklamowanie się, że firma spełnia międzynarodowe standardy w zarządzaniu pracownikami to mrzonka chyba tylko Piotr S. je spełnia z kadry wyższej reszta dno.... jak góra cos zawali to jest zawsze wina dołu.................... ale cóż jaka kadra takie zarządzanie...praca dla desperatów którzy albo nie maja szacumku dla samego siebie, albo nie maja odwagi zmienić nic w swoim życiu, albo dla dupowłazów i wazeliniaży........zarobki zalezne od widzimisie siwego, fajna ładna dupa może na dzień dobry dostać wiecej niz ktoś kto potrafi wypracować niezłą kase dla tej firemki............ decydujcie sami. Ja szczerze odradzam bo oko saurona cię wszędzie wypatrzy nawet wtedy gdy bedziesz na wizycie w gabinecie na swoim terenie a ono pokarze że w tym momencie jesteś np w Berlinie bo i takie cuda w odczytach siwemu sie zdarzają...............nadgodziny nigdy niewypłacalne obietnice nigdy nie zrealizowane, ludzie walczący o swoje prawa niszczeni jak zło konieczne..............z ubolewaniem czekam kiedy ten pseudo menager połozy tą firme na łopoatki............. ale jak znam życie i układy w tej firmie to i tak za to winny będzie przedstawiciel..............DNO KOMPLETNE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka