Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Przerwa w pracy - co pijecie:)

28.04.10, 23:04
    Zapraszam do podawania propozycji na najlepszy napój pity podczas przerw w pracy :)
    Obserwuj wątek
      • model.testowy Re: Przerwa w pracy - co pijecie:) 29.04.10, 17:51
        Sok z kiszonych ogórów.
      • Gość: spragniona Re: Przerwa w pracy - co pijecie:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.10, 19:58
        wode z kibla
        nie dobra ale co zrobic
      • Gość: Grześ Re: Przerwa w pracy - co pijecie:) IP: 94.254.168.* 29.04.10, 21:58
        Witam. Rozbroję Was wszystkich:) U nas podczas przerwy pije się Cuba Libre,
        Whysky Cola :) Pozdrawiam.
        • Gość: ivo Re: Przerwa w pracy - co pijecie:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.10, 12:16
          Podczas przerwy w czym?
      • Gość: hazas maślanka IP: *.access.telenet.be 30.04.10, 14:51
        truskawkowa
      • Gość: 5power Re: Przerwa w pracy - co pijecie:) IP: 78.151.53.* 01.05.10, 13:24
        A nikt nie myślał o skorzystaniu z najlepszego sposobu na zmęczenie jakim jest energy shot ?
      • Gość: ja nic IP: 77.236.0.* 02.05.10, 22:40
        nic nie piję, bo nie mam przerw, bo nie mam pracy.
        Piję wodę z kranu, bo na inne napoje mnie nie stać.
        Czasami pójdę do Caritasu, to piję herbatę nalewaną chochlą z wiadra, którą
        podają do obiadu. Na święta wypiłem piwo. Kolega (pracujący) mi postawił.
        • Gość: pff Re: nic IP: *.chello.pl 03.05.10, 12:33
          Za podłączenie internetu też Ci Caritas płaci?
          Weź się za siebie zamiast zawracać ludziom tyłki.
      • Gość: smiechu warte Re: Przerwa w pracy - co pijecie:) IP: *.w90-0.abo.wanadoo.fr 03.05.10, 14:04
        najlepszym i najzdrowszym napojem cale zycie byla ,jest i bedzie mi
        woda -moje dziecko tez ma przyjemnosc pic juz 30 lat i nie szuka
        innych pitkow- ----bez babli ,nie ma wzdec, bez cukru i problemu z
        trawieniem po prostu -NAJLEPSZE PICIE TO WODA -(i najtansza)
        • Gość: 5power Re: Przerwa w pracy - co pijecie:) IP: 78.144.154.* 03.05.10, 21:52
          Oczywiście masz rację "śmiechu warte" :)
          Woda jak najbardziej, każdy z nas powinien jej wypić minimum 3l.
          Ja wychodzę z założenia, że w czasie przerwy w pracy potrzebuje coś co mnie wzmocni nie tylko fizycznie ( kofeina, tauryna) ale psychicznie też ( pobudzi moje zdolności kognitywne).
          Na tym polu napój energetyzujący pozostawia wszystkich daleko w tyle :)
          Co sądzicie ? :)
          • Gość: pff Re: Przerwa w pracy - co pijecie:) IP: *.chello.pl 04.05.10, 20:30
            Myślimy, że nie lubimy kryptoreklamy i spamerów.
            • Gość: 5power Re: Przerwa w pracy - co pijecie:) IP: 78.148.11.* 04.05.10, 23:19
              Wydaje mi się, że błędnie odbierasz to do czego zmierzam :).
              Otóż tematy przeze mnie proponowane, są podłożem dla Was forumowicze, aby móc wypowiedzieć się na dany temat, omówić dany produkt.
              Nie chcę, aby dyskusja podążyła w stronę reklamy, chciałabym raczej skupić się na waszych odczuciach i przygodach jakie mieliście z napojami energetyzującymi i nie tylko!

Tak więc temat wciąż otwarty i czeka na wasze komentarze :)

Pozdrawiam

• Gość: ivo Re: Przerwa w pracy - co pijecie:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.10, 12:18
                Trochę to infantylne.
                Jaką przygodę można mieć z napojem energetycznym?
                • leigh7 Re: Przerwa w pracy - co pijecie:) 24.05.10, 22:29
                  no jak, no - przygodę życia. wypiłeś, trzasnąłeś raport w natchnieniu, dostałeś
                  podwyżkę, awans i dwa samochody służbowe, a wszystko dzięki energy shotom.
                  • Gość: ina z 5 power Re: Przerwa w pracy - co pijecie:) IP: *.aster.pl 28.06.10, 10:16
                    Chciałabym się tylko podzielić informacja z wami, że już w tym miesiącu można
                    znaleźć na sklepowych pułkach w top marketach nowy energy shot - 5power. Nowa
                    aktywizująca formuła (x5 complex), a co najważniejsze jest bez cukrowy zatem złe
                    samopoczucie po spożyciu już nam nie będzie doskwierało. Pozdrawiam, zapraszam
                    do testowania i dyskusji ze mną na temat nowego produktu
                    • Gość: sundry Re: Przerwa w pracy - co pijecie:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.10, 13:28
                      Raczej powinieneś podyskutować o ortografii, kosz:)
                    • Gość: marcysia uwaga: krwawa biegunka po 5power IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.10, 00:03
                      ten szit powoduje krwawa biegunke przez cala noc po wypiciu

trzymac sie od zajzajera z daleka
                      • ewosia Re: uwaga: krwawa biegunka po 5power 12.07.10, 14:08
                        ja tam mam pogląd, że napoje energetyczne działają wyłącznie
                        moczopędnie i człowiek nie zasypia ze strachu, że się zeszcza w
                        fotel i wykładzinę w robocie.
                        po prawie wszystkich miałam zgagę i sikanie.
                        Nie miałam żadnych przygód z napojem energetycznym (nie miałam też
                        przygód z ekierką, pilotem od klimatyzacji ani z kopertą z
                        okienkiem). Generalnie staram się unikać, na przerwie w pracy nie
                        piję nic, tylko palę papierosy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka