diana5power 28.04.10, 23:04 Zapraszam do podawania propozycji na najlepszy napój pity podczas przerw w pracy :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
model.testowy Re: Przerwa w pracy - co pijecie:) 29.04.10, 17:51 Sok z kiszonych ogórów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spragniona Re: Przerwa w pracy - co pijecie:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.10, 19:58 wode z kibla nie dobra ale co zrobic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grześ Re: Przerwa w pracy - co pijecie:) IP: 94.254.168.* 29.04.10, 21:58 Witam. Rozbroję Was wszystkich:) U nas podczas przerwy pije się Cuba Libre, Whysky Cola :) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ivo Re: Przerwa w pracy - co pijecie:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.10, 12:16 Podczas przerwy w czym? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 5power Re: Przerwa w pracy - co pijecie:) IP: 78.151.53.* 01.05.10, 13:24 A nikt nie myślał o skorzystaniu z najlepszego sposobu na zmęczenie jakim jest energy shot ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja nic IP: 77.236.0.* 02.05.10, 22:40 nic nie piję, bo nie mam przerw, bo nie mam pracy. Piję wodę z kranu, bo na inne napoje mnie nie stać. Czasami pójdę do Caritasu, to piję herbatę nalewaną chochlą z wiadra, którą podają do obiadu. Na święta wypiłem piwo. Kolega (pracujący) mi postawił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pff Re: nic IP: *.chello.pl 03.05.10, 12:33 Za podłączenie internetu też Ci Caritas płaci? Weź się za siebie zamiast zawracać ludziom tyłki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smiechu warte Re: Przerwa w pracy - co pijecie:) IP: *.w90-0.abo.wanadoo.fr 03.05.10, 14:04 najlepszym i najzdrowszym napojem cale zycie byla ,jest i bedzie mi woda -moje dziecko tez ma przyjemnosc pic juz 30 lat i nie szuka innych pitkow- ----bez babli ,nie ma wzdec, bez cukru i problemu z trawieniem po prostu -NAJLEPSZE PICIE TO WODA -(i najtansza) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 5power Re: Przerwa w pracy - co pijecie:) IP: 78.144.154.* 03.05.10, 21:52 Oczywiście masz rację "śmiechu warte" :) Woda jak najbardziej, każdy z nas powinien jej wypić minimum 3l. Ja wychodzę z założenia, że w czasie przerwy w pracy potrzebuje coś co mnie wzmocni nie tylko fizycznie ( kofeina, tauryna) ale psychicznie też ( pobudzi moje zdolności kognitywne). Na tym polu napój energetyzujący pozostawia wszystkich daleko w tyle :) Co sądzicie ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pff Re: Przerwa w pracy - co pijecie:) IP: *.chello.pl 04.05.10, 20:30 Myślimy, że nie lubimy kryptoreklamy i spamerów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 5power Re: Przerwa w pracy - co pijecie:) IP: 78.148.11.* 04.05.10, 23:19 Wydaje mi się, że błędnie odbierasz to do czego zmierzam :). Otóż tematy przeze mnie proponowane, są podłożem dla Was forumowicze, aby móc wypowiedzieć się na dany temat, omówić dany produkt. Nie chcę, aby dyskusja podążyła w stronę reklamy, chciałabym raczej skupić się na waszych odczuciach i przygodach jakie mieliście z napojami energetyzującymi i nie tylko! Tak więc temat wciąż otwarty i czeka na wasze komentarze :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ivo Re: Przerwa w pracy - co pijecie:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.10, 12:18 Trochę to infantylne. Jaką przygodę można mieć z napojem energetycznym? Odpowiedz Link Zgłoś
leigh7 Re: Przerwa w pracy - co pijecie:) 24.05.10, 22:29 no jak, no - przygodę życia. wypiłeś, trzasnąłeś raport w natchnieniu, dostałeś podwyżkę, awans i dwa samochody służbowe, a wszystko dzięki energy shotom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ina z 5 power Re: Przerwa w pracy - co pijecie:) IP: *.aster.pl 28.06.10, 10:16 Chciałabym się tylko podzielić informacja z wami, że już w tym miesiącu można znaleźć na sklepowych pułkach w top marketach nowy energy shot - 5power.Nowa aktywizująca formuła (x5 complex), a co najważniejsze jest bez cukrowy zatem złe samopoczucie po spożyciu już nam nie będzie doskwierało.Pozdrawiam, zapraszam do testowania i dyskusji ze mną na temat nowego produktu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sundry Re: Przerwa w pracy - co pijecie:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.10, 13:28 Raczej powinieneś podyskutować o ortografii, kosz:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcysia uwaga: krwawa biegunka po 5power IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.10, 00:03 ten szit powoduje krwawa biegunke przez cala noc po wypiciu trzymac sie od zajzajera z daleka Odpowiedz Link Zgłoś
ewosia Re: uwaga: krwawa biegunka po 5power 12.07.10, 14:08 ja tam mam pogląd, że napoje energetyczne działają wyłącznie moczopędnie i człowiek nie zasypia ze strachu, że się zeszcza w fotel i wykładzinę w robocie. po prawie wszystkich miałam zgagę i sikanie. Nie miałam żadnych przygód z napojem energetycznym (nie miałam też przygód z ekierką, pilotem od klimatyzacji ani z kopertą z okienkiem). Generalnie staram się unikać, na przerwie w pracy nie piję nic, tylko palę papierosy Odpowiedz Link Zgłoś