Gość: kofei IP: *.pk.edu.pl 27.05.10, 01:47 Idę jutro pierwszy dzień do pracy, nic nie wiem, nic nie umiem, boje się:( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nothing.at.all Re: Trzymajcie kciuki!!! 27.05.10, 08:33 Nie bój się. Zatrudnili Cię, wieć się nadajesz:). Słuchaj, notuj, ucz się. Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomeczek Nie myśl, a wszystko będzie dobrze :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.10, 09:05 Gość portalu: kofei napisał(a): > Idę jutro pierwszy dzień do pracy, nic nie wiem, nic nie umiem, boje się:( Niepotrzebnie się boisz. Ważne tylko, żebyś nie myślał/a w pracy za dużo. Albowiem...: Właściciele małych i średnich firm przyznają, że nie jest dla nich ważne, czy pracownik zna języki obce, nie liczy się też jego mobilność czy gotowość do zmian. Wierny szefowi fachowiec, który nie musi za dużo myśleć, to najbardziej pożądany, wręcz idealny pracownik. Czyli nie myślenie ale bierność i wierność rządzą w firmach. I jak tu ma być dobrze? :) Cały artykuł masz tu: tiny.pl/htdsp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flaszka eeeeeeee na PK to przynajmniej chlac umiesz IP: *.opera-mini.net 27.05.10, 09:30 nie jest tak zle Odpowiedz Link Zgłoś
kofein_na Re: eeeeeeee na PK to przynajmniej chlac umiesz 27.05.10, 15:53 Mieliście rację-nie było tak źle:) Na początku muszę się nauczyć nowego programu, ale powiedziano mi że szybko się uczę i że jak na pierwszy dzień to całkiem nieźle sobie poradziłam:) Ale jestem zmęczona;) A na PK niektórzy piją, a niektórzy się uczą-jak wszędzie;) Odpowiedz Link Zgłoś