Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Trzymajcie kciuki!!!

IP: *.pk.edu.pl 27.05.10, 01:47

Idę jutro pierwszy dzień do pracy, nic nie wiem, nic nie umiem, boje się:(
    Obserwuj wątek
      • nothing.at.all Re: Trzymajcie kciuki!!! 27.05.10, 08:33
        Nie bój się. Zatrudnili Cię, wieć się nadajesz:). Słuchaj, notuj,
        ucz się.
        Powodzenia!
      • Gość: tomeczek Nie myśl, a wszystko będzie dobrze :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.10, 09:05
        Gość portalu: kofei napisał(a):

> Idę jutro pierwszy dzień do pracy, nic nie wiem, nic nie umiem, boje się:(

Niepotrzebnie się boisz. Ważne tylko, żebyś nie myślał/a w pracy za dużo. Albowiem...:

Właściciele małych i średnich firm przyznają, że nie jest dla nich ważne, czy pracownik zna języki obce, nie liczy się też jego mobilność czy gotowość do zmian. Wierny szefowi fachowiec, który nie musi za dużo myśleć, to najbardziej pożądany, wręcz idealny pracownik.

Czyli nie myślenie ale bierność i wierność rządzą w firmach. I jak tu ma być dobrze? :)

Cały artykuł masz tu:

tiny.pl/htdsp
      • Gość: flaszka eeeeeeee na PK to przynajmniej chlac umiesz IP: *.opera-mini.net 27.05.10, 09:30
        nie jest tak zle

• kofein_na Re: eeeeeeee na PK to przynajmniej chlac umiesz 27.05.10, 15:53
          Mieliście rację-nie było tak źle:) Na początku muszę się nauczyć nowego
          programu, ale powiedziano mi że szybko się uczę i że jak na pierwszy dzień to
          całkiem nieźle sobie poradziłam:) Ale jestem zmęczona;)
          A na PK niektórzy piją, a niektórzy się uczą-jak wszędzie;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka