Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    18.08.10, 10:56
    Witam, czy ktoś z Państwa zna tę firmę i warunki zatrudnienia? Czy warto?
    Pozdrawiam.
    Obserwuj wątek
      • Gość: taka zwykla ja Re: MAX FLIZ IP: *.cdma.centertel.pl 01.09.10, 16:52
        nie polecam malo placa a oczekuja za wiele,daja chca bys zarabial dla nich nie wyobrazalne sumy.a i tak nigdy nie sa zadowoleni z ciebie.
        • Gość: oz Re: MAX FLIZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.10, 08:53
          To prawda
        • Gość: zbulwersowana Re: MAX FLIZ IP: *.128.107.226.static.crowley.pl 24.02.11, 19:42
          Następny niezadowolony pracownik który pewnie chciał pracować jak w tym pszysłowiu " czy się leży czy się siedzi to się należy" mam dobrą radę zacznij patrzeć na to jak pracujesz , a nie licz nikomu ile zarabia . Myślę żeby otwożyć taką firmę trzeba zainwestować kupe kasy i może ktoś inwestował własne środki finansowe to co ma patrzeć jak ty lub ktoś inny patrzy tylko aby przeszwędać się po sklepie i zabrać pensyjkę za co. Laska te czasy się skończyły zmień swoje poglądy bo nie znajdziesz nigdy pracy i będziesz na forum pisać głupoty.
          • benja-min2 Re: MAX FLIZ 20.11.14, 14:06
            Każdy dzisiaj stara się jak może i nie ma co się dziwić ze jak ktos pracuje w salonie z meblami od miesiaca to nagle wszystko potrafi
          • kukerowiec Re: MAX FLIZ 22.04.15, 16:38
            zainwestowali kupę siana w porzadna reklame i obsluge klienta, z tego co iem dostali sporo bardzo pozytywnych recenzji. Nawet na zumi pojawiaja sie komentarze na plus max flizaa
        • kukerowiec Re: MAX FLIZ 22.04.15, 16:37
          teraz widziałem ze zatrudnili sporo nowej kadry w katowicach, postawili na rozrost. Jeszcze rok temu o nich nikt nie wiedział prawie nic a teraz na co drugim bi;lbordzie sie pojawiają.
          • kraaaker Re: MAX FLIZ 22.04.15, 22:31
            i placą ludziom za pisanie na forach o nich dobrze? hehe

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka