Gość: Rafał IP: *.kalisz.mm.pl 14.04.04, 00:57 Ostatnio w gazetach pojawilo sie sporo ogloszen o pracy dla kierowcow C+E. Mozecie mi powiedziec jak wyglada ta praca? Tzn. ile sie zarabia i ile sie pracuje? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kjs13 Re: Kierowca TIRa ???? 14.04.04, 12:09 Ja też, ja też chce wiedziec. I jak jest z egzaminem na kat C i C+E czy w porownaniu do B jest bardzo trudny? Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: Kierowca TIRa ???? 14.04.04, 12:56 kjs13 napisał: > Ja też, ja też chce wiedziec. I jak jest z egzaminem na kat C i C+E czy w > porownaniu do B jest bardzo trudny? nioe wiem, jak z egzaminami jest teraz. Za młodu wielu moich kolegów kategorię C robiło w wojsku. Za darmo :) Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofsf Re: Kierowca TIRa ???? 14.04.04, 13:27 losiu4 napisał: > kjs13 napisał: > > > Ja też, ja też chce wiedziec. I jak jest z egzaminem na kat C i C+E czy w > > porownaniu do B jest bardzo trudny? > > nioe wiem, jak z egzaminami jest teraz. Za młodu wielu moich kolegów kategorię > C robiło w wojsku. Za darmo :) > > Pozdrawiam Czytalem posty od ludzi, ktorzy sobie popodnosili kategorie prawa jazdy za grube pieniadze a teraz klna, poniewaz nikt nie chce ich zatrudnic z powodu braku doswiadczenia - wlasciciel nie chce powierzyc wozu+towaru osobie majacej jedynie wyjezdzone w ramach kursu godziny na tirze. Watek zapamietalem (praca.dyskusje) bo zdesperowany kierowca szukal kogos, kto za darmo go zatrudni, zeby mogl zrobic sobie praktyke. Wniosek - rebic taki kurs wtedy, gdy ktos ma raczej ugadana prace - moze jako zmiennik na dlugich trasach za niska stawke - nawet jak wlasciwy driver nie da poprowadzic, to praktyka w papierach bedzie rosnac? pzdr Krzysztof > Losiu Odpowiedz Link Zgłoś