Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Kierowca TIRa ????

IP: *.kalisz.mm.pl 14.04.04, 00:57
    Ostatnio w gazetach pojawilo sie sporo ogloszen o pracy dla kierowcow C+E.
    Mozecie mi powiedziec jak wyglada ta praca? Tzn. ile sie zarabia i ile sie
    pracuje?
    pozdrawiam
    Obserwuj wątek
      • kjs13 Re: Kierowca TIRa ???? 14.04.04, 12:09
        Ja też, ja też chce wiedziec. I jak jest z egzaminem na kat C i C+E czy w
        porownaniu do B jest bardzo trudny?
        • losiu4 Re: Kierowca TIRa ???? 14.04.04, 12:56
          kjs13 napisał:

> Ja też, ja też chce wiedziec. I jak jest z egzaminem na kat C i C+E czy w
          > porownaniu do B jest bardzo trudny?

nioe wiem, jak z egzaminami jest teraz. Za młodu wielu moich kolegów kategorię
          C robiło w wojsku. Za darmo :)

Pozdrawiam

Losiu
          • krzysztofsf Re: Kierowca TIRa ???? 14.04.04, 13:27
            losiu4 napisał:

> kjs13 napisał:
            >
            > > Ja też, ja też chce wiedziec. I jak jest z egzaminem na kat C i C+E czy w
            > > porownaniu do B jest bardzo trudny?
            >
            > nioe wiem, jak z egzaminami jest teraz. Za młodu wielu moich kolegów kategorię
            > C robiło w wojsku. Za darmo :)
            >
            > Pozdrawiam

Czytalem posty od ludzi, ktorzy sobie popodnosili kategorie prawa jazdy za grube
            pieniadze a teraz klna, poniewaz nikt nie chce ich zatrudnic z powodu braku
            doswiadczenia - wlasciciel nie chce powierzyc wozu+towaru osobie majacej jedynie
            wyjezdzone w ramach kursu godziny na tirze. Watek zapamietalem (praca.dyskusje)
            bo zdesperowany kierowca szukal kogos, kto za darmo go zatrudni, zeby mogl
            zrobic sobie praktyke. Wniosek - rebic taki kurs wtedy, gdy ktos ma raczej
            ugadana prace - moze jako zmiennik na dlugich trasach za niska stawke - nawet
            jak wlasciwy driver nie da poprowadzic, to praktyka w papierach bedzie rosnac?
            pzdr
            Krzysztof

> Losiu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka