Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    16.09.12, 09:08
    Czy ktoś miał przyjemność lub nieprzyjemność pracować w eos ksi? Stanowisko windykatora.
    Obserwuj wątek
      • Gość: jaaa Re: eos ksi IP: *.21.218.6.t-n.pl 25.09.12, 15:52
        a co chcesz wiedziec nt oddzialu w wawie czy lublinie, ja pracowal w lublinie , zarobki 1083 zl na reke po "zaawansowanym szkoleniu" +200zl brutto i lojalka na 12 m-cy. , przez p[ierwsze 3 m-cy umowa bez mozliwosci otrzymania premii za wypracowane 80% budzetu. Praca specyficzna nie tylko na to że rozmawiasz z dłużnikami ale i z kierownikami którzy nie zawsze są na tyle kompetentni. Ludzie - najlepsze co może być w eosie, duza rotacja, w okresie lato jesien mozna powiedziec ze grupowe zwolnienia glownie pracownikow ze stazem. Wsrod pracownikow krazy opinia" nie znasz dnia ani godziny" bo niestety zwolnienie może się odbyć tuż po rozpoczęciu dnia pracy jak i również na chwile na zakonczenie pracy. Chore ale prawdziwe,
        • Gość: 12345 Re: eos ksi IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 27.09.12, 20:16
          Popieram wszystko prawda :)
          • Gość: prezes Re: eos ksi IP: *.21.218.6.t-n.pl 30.09.12, 13:46
            kiedy moja kolej na zwolnienie z tak niesamowitej ambitnej firmy jaka jest eos ksi... Dziś czy jutro mam się szykować do kolejki w pośredniaku.....
            • Gość: gość Re: eos ksi IP: *.dynamic.chello.pl 28.01.13, 21:44
              E, tam , przesadzacie, firma jest wiarygodna , baaaaardzo duże zarobki; kierownictwo w lublinie wyluzowane, bez presji; niezwykle kompetentny dyrektor (naprawdę byłam pod wrażeniem); jeśli chodzi o lublin, to widać, że wybierają koordynatorów bardzo starannie, mają najwyższe kompetencje i nie prawdą jest co mówią, że koordynatorów awansują wg metody "mierny, ale bierny" .
              Pozdrawiam wszystkich eosmaniaków !!!!!
              • Gość: wiosna Re: eos ksi IP: *.static.entel.pl 05.04.13, 16:46
                Jakby źle nie mówić o tej firmie, ale prawda jest taka, w dobie kryzysu każde nowe stanowisko pracy jest na wagę złota. Trudno zaczynając nową prace zarabiać kokosy. Po za tym, punkt widzenia z zależy od punktu siedzenia, Wiec kto ma szanse spróbować, myślę, że powinien, a wnioski czy było warto wyciągnie sam. Pozdrawiam
                • Gość: karol Re: eos ksi IP: 62.87.225.* 09.10.13, 08:53
                  Miałem okazję pracować w warszawskim eos ksi. Przyniosłem któregoś dnia L4 i księgowa nie przyjęła go pod pretekstem, że było źle wypełnione - chodziło o kratkę liczba dni niezdolności do pracy, a lekarz wystawił je na bagatela 2 dni! Nie umiała liczyć do dwóch. Tak przy okazji ta kratka nie musi być wypełniona. Poprosiła mnie o te L4, gdy już nie pracowałem :)
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka