Dodaj do ulubionych

Biomax zabieg RF

08.01.12, 10:12
Chciałabym kupić groupon na zabiegi RF w Biomax w Sosnowcu-czy ktoś był, proszę o opinie.
Dzięki : )
Obserwuj wątek
    • atenka8401 [...] 28.05.12, 18:52
      Treść postu jest niedostępna.
    • mearii Re: Biomax zabieg RF 27.08.12, 08:41
      Dokładnie to samo mogę powiedzieć o tym salonie. Strata pieniędzy. Też jestem po 8 zabiegach i zero rezultatów. Zabieg na całe nogi trwał ok 15 minut i tak, jak pisały poprzedniczki tylko kilka błysków lampy. Estetyka salonu też pozostawia wiele do życzenia. Niestety nie warto kupować zabiegów w tym salonie!
      • Gość: Anka STREFA XS bardzo fajny i dokladny salon !!! IP: *.via.zamek.net.pl 21.09.12, 22:43
        JA WCZORAJ BYLAM NA 3 ZABIEGU MIKRODERMABRAZJI W TYM SALONIE I JESTEM SUPER ZADOWOLONA I BARDZO MILE ZASKOCZONA WYKUPILAM TAM PAKIET 4 ZABIEGI MIKRO PLUS 1 GRATIS ZA 199ZL I WYKUPIE DRUGI. JEDEN ZABIEG TRWA GODZINE PANI KOSMETYCZKA BARDZO DOKLADNIE OCZYSZCZA SKORE POTEM PREZ 30 MINUT A CZASEM NAWET 40MIN WYKONUJE MIKRO POTEM DOKLADNIE TONIZUJE NAKLADA SERUM ODP DO CERY I JESZCZE NAKLADA MASKE NORMALIZUJACO DOTLENIAJACA I PRZEZ 15MIN WYKONUJE MASAZ TWARZY ZEBY WARTOSCI ODZYWCZE WPROWADZIC W GLAB SKORY MOWIE WAM REWELKA I ZA JAKA KASE!!!!!
        • Gość: Femila Re: STREFA XS bardzo fajny i dokladny salon !!! IP: *.internetia.net.pl 20.03.14, 16:02
          Byłam na zbiegu mikrodermabrazji. W salonie www.laserdelux.pl/sosnowiec/mikrodermabrazja-diamentowa/ wykonują go bardzo dobrze. Moja skóra jest gładka i ujędrniona, a ponadto ma mniej przebarwień. Muszę jeszcze iść na z 2 zabiegi i będzie rewelacyjnie
    • Gość: Ania Re: Biomax zabieg RF IP: *.adsl.inetia.pl 16.10.12, 18:20
      Pare razy niestety musialam przekładac treminy i nie bylo problemu . Bardzo miła pani zawsze przełozyła na inny termin taki jak mi pasowal .. Chodze nadal na laser jak narazie jestem zadowolona . A przy tym mozna milo porozmawiac z kosmetyczka :)
      • Gość: kozakiewicz Re: Biomax zabieg RF IP: 213.241.123.* 27.10.12, 00:28
        jest calkiem niezle .
        mila pani , wystruj moze byc . Najwaznejsze , zeby zabiegi byly skuteczne .
      • maja409 Re: Biomax zabieg RF 28.05.15, 18:45
        TOTALLNE DNO NIE POLECAM ZOSTAŁAM OSZPECONA
        • Gość: maja Re: Biomax zabieg RF IP: *.play-internet.pl 19.09.15, 12:53
          Dlaczego oszukana?
    • Gość: ada Re: Biomax zabieg RF IP: *.adsl.inetia.pl 05.01.13, 20:25
      witam radze omijac ten salon z daleka ! ja byłam i tylko straciłam pieniążki nie polecam
      • izabell17020003 Re: Biomax zabieg RF 11.04.17, 08:45
        ja również mam nie miłe wrażenia w sosnowcu do mikrodermabrazji mikroigłowej panie używaja wielokrotnie ten sam kardridż, ponieważ po każdym zabiegu przechowuja w woreczku z opisanym nazwiskiem klienta i przy kolejnej wizycie wyjmuja z woreczków. Gdzie higiena sa tylko oszczędności.

Klientka
    • Gość: Marzenka Re: Biomax zabieg RF IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.13, 17:16
      jestem zadowolona z wizyty w tym salonie i wykonywanych tam usług, kupilam 2 kupony na zabiegi, trwaly ponad godzine, a jak bylam w innym salonie to niecałe 30 minut, w biomax dostalam duzy rabat na zabiegi po wykorzystaniu kuponow, miłe panie, dobra robota, dobrze traktuja klientow, polecam
      • Gość: żaba Re: Biomax zabieg RF IP: *.adsl.inetia.pl 31.01.13, 00:07
        Wykupiłam tam Day Spa na 5 zabiegów,które razem trwały...80min!Nie polecam.
      • maja409 Re: Biomax zabieg RF 28.05.15, 18:37
        OSZUKUJĄ LUDZI JAWNIE, NIE ZNAJĄ SIE NA PROSTYCH ZABIEGACH SZKODA KLASY I CZASU NIE WSPOMNĘ O ZDROWIU LUDZKIM .ZDECYDOWANIE NIE POLECAM!
    • Gość: marta Re: Biomax - moja opinia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.04.13, 14:03
      Byłam w salonie na manicure japońskim z gruponu i byłam bardzo zadowolona. Bardzo miła pani kosmetyczka, świetnie doprowadziła moje tragiczne pazury do porządku. Przy okazji zrobiłam sobie hennę z regulacją i byłam wręcz zachwycona. Z całą pewnością będę tam chodzić. Nie wiem jak wyglądała depilacja laserem, bo nie korzystałam, ale z zabiegów wykonanych na mnie jestem zadowolona. Może wystrój nie jest najwspanialszy, ale nie na to zwracałam uwagę, tylko na efekt końcowy, a on był ok.
      • Gość: anonim Re: Biomax - moja opinia IP: *.play-internet.pl 13.04.13, 01:17
        A miał ktoś może styczność z SALONEM URODY na Modrzejowskiej 11? Jest dostępny GROUPON za 39zł i zastanawiam się nad usunięciem podbródka w tej cenie.
    • Gość: marzi Biomax to porażka IP: *.strong-pc.com 18.05.13, 09:39
      Ja też miałam depilację - łydki plus bikini. Zabieg w sumie ( na obydwie partie - 10 minut). Depilacja bikini polegała na usuwaniu tego co wystaje poza bieliznę - generalnie ze trzy "piknięcia po wewnętrznej części ud. W każdym kącie kłęby kurzu i brudu. Poślizgi - ponad pół godziny - poczekalni praktycznie nie ma, więc musiałam się gdzieś wcisnąć między toaletą a sałatką ( tak tak, między poczekalnią a toaletą panie mają aneks kuchenny gdzie różne dziwne rzeczy można znaleźć). Panie nie przekazują żadnych informacji co do przeciwwskazań i dbania o depilowane obszary. Nie wiedziałam nawet czy przed zabiegiem sama powinnam się najpierw ogolić. W innym gabinecie najpierw określano typ włosa. Po zabiegu w Biomaxie skóra w żaden sposób nie została nawilżona. Nigdy więcej!!!
      • Gość: Kasia Re: Biomax to porażka IP: *.telpol.net.pl 18.05.13, 20:23
        dzień dobry, jestem pracownikiem salonu Biomax w Sosnowcu, chciałam się odnieść do nieprawdziwych informacji nt. nieinformowania klientów przeze mnie i moje koleżanki w sprawie przeciwwskazań do zabiegów laserowych, otóż z każdym klientem rozmawiamy na temat przeciwskazań, co więcej od dwóch lat każdy klient dostaje informację na piśmie, podpisuje swoim imieniem i nazwiskiem oraz datą przeciwskazania do zabiegu, sposób pielęgnacji po zabiegu, w swoim rejestrze mamy tych oświadczeń ok. 2 tysięcy zadowolonych klientów.
        Również nieprawdziwą informacją jest fakt, iż salon nie posiada poczekalni, posiadamy całkiem wygodną, spokojną poczekalnię, która swobodnie pomieści kilka osób.
        Najwyraźniej Pani, której zależało na zdyskredytowaniu naszego salonu w ogóle u nas nie była.
        z wyrazami szacunku, salon kosmetyczny Biomax sosnowiec
        • maja409 Re: Biomax to porażka 28.05.15, 18:19
          Witam wszystkie panie.
          Teraz opiszę całą prawdę co mnie spotkało w salonie niby piękności w Sosnowcu przy ulicy Zamenhofa 2 a.
          Wykupiłam sobie pakiet jonoforezy oczywiście na necie mają 5 zabiegów w cenie 159,gdy tam pojechałam okazało sie że niestety tylko 3 w tej cenie oszustwo! no ale pani zgodziła sie tylko dlatego bo powiedziałam że jak 3 to rezygnuję wiec poszła na rękę i sie zgodziła tak jak w ofercie
          połaszczyła sie na 1zł. chańba !oczywiście zapłaciłam z góry czego żałuję ,zostałam popażona okropnie cierpiałam ,zostałam porażona prądem, od tych blach wogle nieodpowiedni sprzęt na pachy są mniejsze blaszki i pokryte gąmbką a tu takie blachy od stóp włożyła pod pachy okręcone ściereczka jaką w domu wycieram kurz na meblach, kompletny brak wiedzy nawet panie nie umią przełączyć prawa lewa nieznają parametrów .Więc pojechałam by odzyskać swoje pieniądze ,niechętnie mi je oddano oszukano mnie wydano połowę sumy i właścicielka straszyła mnie policją że powinna wezwać policę bo chce swoje pieniądze i mam blizny do tej pory czerwone plamy wstyd ubrać coś na krótki rękaw .Wszystkie zabiebi wyglądają tak samo nieudolnie ceny na ofertach zaniżone a w rzeczywistości dużo wyższe i nijaka obsługa człowiek wychodzi oszpecony a nie piękny. Uwaga na makijaż permanentyny !Nie informują o zagrozeniach powikłaniach zero zobowiązań umownych za mnie podpisano zgodę .Wielka porażka nigdy tam nie póje i innym odradzam !
        • maja409 Re: Biomax to porażka 28.05.15, 18:34
          ZGADZAM SIĘ Z TYM W 100% CO PISZĄ SAMA PRAWDA SYW I CHAMSTWO OBY JAK NAJMNIEJ TAKICH SALONÓW KOSMETYCZNYCH TO NIE SALON URODY A OSZPECEŃ I SYFU.
        • Gość: Wanda Re: Biomax to super salon!!! IP: *.dynamic.chello.pl 14.08.15, 08:24
          Byłam w Salonie Biomax i uważam, że to salon godny polecenia. Manicure i pedicure wykonano super, pełen profesjonalizm. Pani bardzo miła i znająca swój fach. Jestem mega zadowolona! Polecam w 100% z całą odpowiedzialnością. Będę chętnie wracać do tego salonu. Od teraz to MÓJ SALON!!!
          BIOMAX w Sosnowcu i w Dąbrowie Górniczej jest godny polecenia. Sprawdziłam, więc polecam!!!
    • Gość: kasia Re: Biomax to porażka IP: *.telpol.net.pl 19.05.13, 20:07
      Szanowna Pani, zabieg epilacji laserowej IPL na jedną partie ciała np. pachy lub bikini trwa maksymalnie 2-3 minuty, ponieważ głowica lasera IPL obejmuje w jednym strzale( w jednym piknięciu lasera )obszar ciała 3 na 2 cm, 3x2 cm, obszar pach ma średnio 8x6cm, mniej lub więcej, to łatwo matematycznie można obliczyć, że w obszarze pach wykonuje się maksymalnie kilkanaście strzałów, zazwyczaj wystarcza około 10 strzałów, jeden strzał trwa ok 2 sekund,więcej strzałów absolutnie nie wolno wykonywać, ponieważ istnieje ryzyko poparzenia skóry( nie wolno w tym samym obszarze wykonywać dwóch strzałów,w czasie jednego zabiegu,technika wykonywania jakiegokolwiek zabiegu z użyciem IPL; epilacji, fotoodmładzania, czy zamykania naczynek jest taka sama, głowicę IPL (w kształcie prostokąta 3x2 cm )przykłada się do skóry miejsce obok miejsca,( jak pas tapety ściennej , obok przyklejonego pasa na ścianie, nie na pas już przyklejony, tylko obok tego pasa) w taki sposób, aby uniknąć dwóch strzałów w tym samym miejscu, tego nie wolno robić.
      Jeśli w innym salonie miała Pani więcej strzałów, to albo zabieg wykonany był nieprawidłowo, być może była słaba lampa w głowicy( lampę należy wymienić po ok.60 tys, strzałów) lub miała Pani wykonany zabieg ultradźwiękowo lub laserem diodowym, gdzie zasada działania jest zupełnie inna, wymagane jest dużo więcej strzałów, zasięg głowicy jest mniejszy
    • Gość: Cleo Re: Biomax zabieg RF IP: *.dynamic.chello.pl 23.10.15, 12:16
      Chodzę na zabieg depilacji laserowej do salonu biomax, byłam już na 5 i zero efektów!!! Wiele razy na takie zabiegi chodziłam i już po PIERWSZYM zabiegu zawsze był efekt. W salonie biomax pani nawet nie odkaża skóry przed zabiegiem, co jest nie do pomyślenia, brak profesjonalizmu. NIE POLECAM!!! Lampa jest na 100% nieużyteczna. Nie wymieniają ich na bank po 60tys strzałów...Straciłam kase tylko. Jestem zbulwersowana...
      • Gość: cieoa Re: Biomax zabieg RF IP: *.play-internet.pl 27.10.15, 10:39
        Tak potwierdzam nie ma efektów po depilacji. Bylam 4 razy i 0 efektów,szkoda kasy i czasu ja juz będę omijać ten salon z daleka wile dopłacić i mieć efekty 100%.
    • filip603 Re: Biomax zabieg RF 06.01.16, 09:52
      Witam! Zdecydowanie NIE POLECAM!!!!
      Kupiłam zabiegi na grouponie: 3 zabiegi za 99 zł. masaż, zabieg na twarz oraz zabieg na dłonie lub stopy. Na miejscu okazało się, że masaż wykonywany jest tylko na plecy. Panie zupełnie nie rozumiały mojego oburzenia, bo one masaż "wykonują tylko na plecy" Na grouponie nie jest zaznaczone, że masaż jest tylko na plecy. Zwracam uwagę, że jest napisane "zabieg na ciało - masaż". Muszę przyznać, że po raz pierwszy spotkałam się z takim oszustwem. Pomijam fakt, ze było bardzo zimno w pomieszczeniu i dłonie po zabiegu rozgrzały mi się dopiero za pół godziny. Zanim zdecydujecie się na zakup to upewnijcie się co dana oferta zawiera. Ja na pewno już z tego salonu nie skorzystam!!!!
    • Gość: a.psikuss Re: Biomax zabieg RF IP: *.adsl.inetia.pl 22.04.16, 17:57
      DRAMAT! W Dąbrowie Górniczej przez długi czas pracowała miła, kompetentna Pani, w chwili gdy się zwolniła zatrudniono Panie, które nie mają nic wspólnego z kosmetologią. Nie wiedzą jak wykonuje się zabiegi, nie wspominając o poradzie. Nikt ich nie "pilnuje", są zdane same na siebie i swoją niewielką wiedzę. Nie mam tu pretensji do personelu ale właścicielka nie powinna dopuścić do takiej sytuacji. Dodam, że jedna z Pań ma za 2 dni wykonać zabieg mezoterapii igłowej bez jakiegokolwiek kursu! Przejdzie aż GODZINNE szkolenie od innej (pewnie nie wiele bardziej wyszkolonej) koleżanki. Nie chciałabym być na miejscu osoby, na której Pani "kosmetyczka" w poniedziałek będzie wykonywać pierwszy w swoim życiu zabieg mezoterapii igłowej, pobierając za to odpowiednią opłatę!
      Strzeżcie się!
    • Gość: jadz1a Re: Biomax zabieg RF IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.16, 10:58
      NIE POLECAM, jedno wielkie nieporozumienie.
      Umówiłam się na pedicure. Pierwszy szok. Zabieg zrobiony na sucho. Frezarka tylko na podeszwy , stopa nie dotknięta od góry. Paznokciom nie nadano żadnego kształtu. narzekać na " nałożenie lakieru " nie mogę
      Paznokcie były malowane CZTEROKROTNIE trzy razy po wyjściu lakier rozmazywał się zaraz po wyjściu. Czwarty raz włożyłam na stopy sandały /29 kwiecień/ brakło mi czasu na kolejne malowanie. Od 12.00 do 16.10 siedziałam w tym SUPER SALONIE nikt nie zaproponował mi nawet łyka wody. Panie miłe wyciszone stwierdziły że lakieru tej firmy jeszcze nie używały i nie wiedzą dlaczego nie schnie może jest przeterminowany .
      NIGDY WIĘCEJ. Zamiast zapłaty która nie była wygórowana powinnam dostać rekompensatę za zmarnowany czas . W sumie płacić też nie powinnam bo usługa nie została wykonana.
      Panie tam zatrudnione powinny wybrać się do jakiegoś salonu na prawdziwy pedicure żeby dowiedzieć się o co w tym chodzi
      • niezadowolona1989 Re: Biomax zabieg RF 18.05.16, 18:19
        Ja rowniez bylam na pakiecie spa w Dabrowie Gorniczej z grouponu, nie dosc ze na miejscu okazalo sie ze Pani mnie nie wpisala to zabiegi wykonywane na szybko, byle jak i w dodatku niezgodne z tym co mialam wykupione przez groupon, strata pieniedzy, nie polecam!!
      • Gość: ed Re: Biomax zabieg RF IP: *.telpol.net.pl 17.09.16, 22:53
        Szanowni klienci,
        w naszych salonach pracują panie kosmetyczki, które posiadają szeroką wiedzę z zakresu kosmetologii, wykształcenie wyższe kierunkowe, dodatkowo certyfikaty, potwierdzające nabytą wiedzę. Posiadamy szeroka grupę zadowolonych klientów. Jesteśmy złotym klientem Groupon, Mydeal, ze względu na poziom satysfakcji klienta, wykonaliśmy kilka tysięcy promocyjnych ofert, statystyki wskazują 90% zadowolonych klientów z realizacji usługi w naszych salonach, co można sprawdzić na portalu Groupon, jesteśmy w czołówce najlepszych salonów. Prosimy nie wierzyć w złe komentarze, tylko sprawdzić osobiście. Klienci ponownie do nas wracają, otrzymują zabiegi w prezencie.Wykonujemy wszystkie zabiegi kosmetyczne, również laserowe, makijaż permanentny, fale radiowe, wyszczuplanie kawitacją, lipolaserem
        Serdecznie zapraszamy do naszych salonów,
        z wyrazami szacunku i pozdrowieniami,
        dr Edyta Kozieł, właściciel salonów Biomax
    • Gość: MMM Re: Biomax zabieg RF IP: *.static.ip.netia.com.pl 16.10.17, 23:52
      NIE POLECAM !!!!!!!!!!!
      CHYBA NAJGORSZE MIEJSCE NA ŚWIECIE..
      nie można niestety wystawić recenzji tego miejsca, a na maile i skargi mailowe czy telefoniczne Panie nie odpowiadają..
      Opiszę więc sytuację krok po kroku tutaj, bez zbędnych szczegółów, aby nie robić mojej Mamie większej przykrości niż pożal się boże panie kosmetyczki..

Wykupiłam Mamie w prezencie luksusowy pakiet zabiegów VIP, który okazał się kompletną porażką... Moja Mama umówiła się na wizytę w sobotę, była bowiem przekonana, że potrwa to przynajmniej kilka godzin, tak jak zwykle zabiegi wymienione w opisie trwają...
      W cudownym opisie:

Luksusowy pakiet zabiegów VIP:

- masaż relaksacyjny całego ciała,
      - nawilżająca maska na całe ciało
      (aromatyczny zabieg czekoladowy lub kokosowy),
      -aromaterapia z olejkami eterycznymi,
      -zabieg pielęgnacyjny na stopy,
      -zabieg młodości z kwasem hialuronowym i kolagenem morskim + masaż twarzy.

Od samego wejścia zaczyna się źle.. mimo punktualności mojej Mamy, Panie, które miały wykonywać zabiegi spóźniły się.. po czym robiąc sobie kawę i plotkując nie przejmowały się tym, że moja mama czeka.. w dodatku potraktowały ją bardzo niekulturalnie.. po czym poinformowały moja Mamę, że wszystko potrwa ok. 1.5h.. no cóż.. to już dało wiele do myślenia..

To co przeszła później to kompletny brak profesjonalizmu, oszustwo i zwykła żenada. Chciałam bardzo, aby Mamusia poczuła się z okazji Jej święta wspaniale.. zadbana.. zrelaksowana i piękna..

Niestety podczas pseudo masażu relaksacyjnego myślała, że oszaleje z nerwów- miała w życiu kilkadziesiąt masaży, ale nigdy nie przeżyła czegoś takiego- opowiadała, że "jedna mnie głaskała, a druga robiła kółeczka na nogach-tak się, "zrelaksowałam", że marzyłam tylko o tym, żeby jak najszybciej wyjść."

Podczas rozmowy o tym, co się wydarzyło mama opowiada dalej: "Nie było żadnej nawilżającej maski na całe ciało, panie wysmarowały mnie podczas masażu czymś o zapachu oleju kokosowego, ale absolutnie nie była to maska na ciało.

Korzystałam z masek na ciało, czekolada, algi itp.-samo nałożenie trwało ponad 30 minut, a potem godzina leżenia w tym, a tu podczas 30 minut połączono masaż z pseudo maską.

W ogóle nie miałam żadnej ( miała być w pakiecie) aromaterapii z olejkami eterycznymi.

Dalej jedna Pani zrobiła mi zabieg na twarzy, a w tym czasie druga -bez namaczania, bez pedicure, zrobiła peeling na stopy i wysmarowała .

Zostawiły mnie na 30 minut samą (żeby specyfiki zadziałały), ucieszyłam się, że poleżę sobie w ciszy, niestety, zaczęło się trzaskanie, mycie naczyń i sprzątanie-myślałam, że oszaleję.

Jedynym plusem całej wizyty-był przyjemny masaż twarzy, ale tylko tyle."

SZCZERZE? POPŁAKAŁAM SIĘ JAK USŁYSZAŁAM PIERWSZE DWA ZDANIA... ALE TO CO BYŁO PÓŹNIEJ WYRAŹNIE DAŁO MI DO MYŚLENIA..

Mam nadzieję, że Szanowna Pani właścicielka Pani Antoniak Ewa, przemyśli dokładnie kogo zatrudnia, albo najlepiej ZAMKNIE SWÓJ PSEUDO SALON KOSMETYCZNY.
      Lekceważenie złożonej reklamacji, a także wiadomości od klienta to czysty brak szacunku do ludzi oraz dbałości o swoją firmę.. nie mówiąc o czymś takim jak profesjonalizm, ale tego słowa najwyraźniej nikt tu nie zna :)

Reasumując nie był to żaden luksusowy pakiet zabiegów VIP, proszę zajrzeć do słownika co oznacza luksusowy, co oznacza VIP.

Jeszcze jedno, fatalne warunki w gabinecie, żadnej intymności, brak miejsca do przebrania, a najgorsze te teksty i spojrzenia kosmetyczek.

• Gość: abc Re: Biomax zabieg RF IP: *.183.9.13.pronet.static.t-mobile.pl 20.08.18, 15:49
        łoł... dobrze że przeczytałam bo miałam wykupić na gruponie :D
        Teraz rozumiem czemu nie fb ani strony internetowej - opinie by się nie pomieściły :/
        Nie można tego nigdzie zgłosić, żeby nie reklamowali tego na gruponie ? ?
    • Gość: Joanna p Re: Biomax zabieg RF IP: *.via.etth.pl 24.02.18, 22:10
      Nie polecam salonu! Wnętrze sprzed 30 lat, do salonu kosmetycznego przechodzi się przez salon fryzjerski, który już od wejścia nie robi "dobrego wrażenia". Pakiet zabiegów (4 zabiegi- masaż całego ciała, maski, peeling kawitacyjny) trwał niespełna godzinę! Świadczy to o dokładności i jakości zabiegów. Podczas zabiegu w gabinecie panowała zdecydowanie za niska temperatura. Zmarzłam. Żałuję wydanych pieniędzy i absolutnie nie polecam zabiegów łączonych w tym salonie! Obsługa- na umiarkowanym poziomie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka